yeter artık bitti kelimesi

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Kızlar merhaba erkeklerin bizi en çok suçladığı kelime ''yeter artık bitti'' ''ayrılalım'' veya ''ben boşanmak istiyorum''.

Sizce en çok biz mi kullanıyoruz bu kelimeyi..

Biz mi vazgeçiyoruz evlilikten,arkadaşlıktan,,

Doğru mu bu ..

Eeee tabii ki tak ettiyse bitirmeli geç kalmadan.
Daha fazla yıpranmadan yol almalı.
Kadın daha çok üzüldüğü için boşanmaya karar vermesi doğru değil mi?

Tüm hatayı yapıp edip bu kelimeyi kullandırıyorlar evet haklısın. Ama galiba bunu yazmak yerine hiç mesaj atmamak ve iki tarafın susmasını beklemek daha mantıklı. Bir süreden sonra "bitti, ayrılalım, ben gidiyorum" sözü afedersiniz laçka geliyor.

Tüm hatayı yapıp edip bu kelimeyi kullandırıyorlar evet haklısın. Ama galiba bunu yazmak yerine hiç mesaj atmamak ve iki tarafın susmasını beklemek daha mantıklı. Bir süreden sonra "bitti, ayrılalım, ben gidiyorum" sözü afedersiniz laçka geliyor.

Aynen en sonunda vaz geçince tüm suç bize kalıyor.. Biz terk etmek istemiyoruz siz zorluyorsunuz Ah bu boş beyinleri anlasa bizleri....

Bir kere birisi "yeter artık" diyorsa bunu dedirtene bakmak lazım.
Canına tak etmiştir ki böylesine isyan eder.

Kim daha çok kullanır bilemiyorum ama kadınlarımızı daha sabırlı görüyorum, hep öyle olmuştur kültürümüzde de...
"Huysuz erkek, kıskanç erkek, ana kuzusu erkek, cimri erkek, sorumsuz erkek, alkolik-kumarbaz erkek "
Ve bunlara sabreden, katlanan kadınlar...
Sabır taşı olmayınca da çatlanıyor böyle" yeter bitti ayrılalım" diye.

Bir kere birisi "yeter artık" diyorsa bunu dedirtene bakmak lazım.
Canına tak etmiştir ki böylesine isyan eder.

Kim daha çok kullanır bilemiyorum ama kadınlarımızı daha sabırlı görüyorum, hep öyle olmuştur kültürümüzde de...
"Huysuz erkek, kıskanç erkek, ana kuzusu erkek, cimri erkek, sorumsuz erkek, alkolik-kumarbaz erkek "
Ve bunlara sabreden, katlanan kadınlar...
Sabır taşı olmayınca da çatlanıyor böyle" yeter bitti ayrılalım" diye.

Doğru söylüyorsun bizler ayrılalım deyince de bize zarar veriyorlar .. peşimizi bırakmayanlar oluyor..Uzaklaştıma alıyoruz korunmak için böyle psikopatlar da var.. Kadınlar herşey için katlanıyor Annelerimizin dediği doğru saçımız süpürge misali

Söyleyene degil söyletene bakıcan?
Duymak istemiyorsan soyletmeyeceksin.
Bir kadın asla yuvasini bozmak istemez bence adam oturup sen hep boşanalım diyosun, sen hep gidiyorsun diyecegine.... otursun ben ne halt ettim de bu kadın bu noktaya geldi diye düşünsün.

Sonuçta anamızın evine dönen biziz. Boynu bükülen ezilen biziz. Dul damgası yiyen biziz ve dahası .... bunları göze aldıracak ne yapıyorlarda bu kadınlar artık canına tak diyor acaba??????

Doğru söylüyorsun bizler ayrılalım deyince de katlediliyoruz peşimizi bırakmayanlar oluyor..Uzaklaştıma alıyoruz korunmak için böyle psikopatlar da var.. Kadınlar herşey için katlanıyor Annelerimizin dediği doğru saçımız süpürge misali
Kesinlikle. Hele şu zamanda, haberleri izleyince kimse medenice boşanamıyor gibi geliyor.
Bazı kadınlar bırak yeter demeyi ayrılığın 'a' sını ağzına alamıyor can korkusundan. Psikopatlar öyle sindirdi ki!

Kızlar merhaba erkeklerin bizi en çok suçladığı kelime ''yeter artık bitti'' ''ayrılalım'' veya ''ben boşanmak istiyorum''.

Sizce en çok biz mi kullanıyoruz bu kelimeyi..

Biz mi vazgeçiyoruz evlilikten,arkadaşlıktan,,

Doğru mu bu ..
kendi adıma hiçbirini hiç kullanmadım..

Erkekler hic düsünmeden böyle diyor olabilirler ama en cok pisman olup kisa sürede dönmek isteyenlerde onlar bence.
Biz kadinlar demeden önce kararlar aliriz ona göre planlar konusmamizi yapariz sonradan pisman olmamak icin.
Ama erkekler bir anki sinirle söylerler kurtulduklarini sanip pismanlikla dönerler.

Back
X