- 11 Mayıs 2016
- 285
- 500
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm hatayı yapıp edip bu kelimeyi kullandırıyorlar evet haklısın. Ama galiba bunu yazmak yerine hiç mesaj atmamak ve iki tarafın susmasını beklemek daha mantıklı. Bir süreden sonra "bitti, ayrılalım, ben gidiyorum" sözü afedersiniz laçka geliyor.
Eeee tabii ki tak ettiyse bitirmeli geç kalmadan.
Daha fazla yıpranmadan yol almalı.
Kadın daha çok üzüldüğü için boşanmaya karar vermesi doğru değil mi?
Ben ne kadar tartıştaksa kullanmadım henüz. Kullanıldıktan sonra eskiye dönüşün çok zor olduğunu, cümleyi laçkalaştırmamak gerektiğini düşünüyorum.
Haklıyız tabii ki.Çok fazla yıpranmadan bitirmek en iyisi haklıyız o yuzden
Haklıyız tabii ki.
Olmuyorsa olmuyordur.
Zorla güzellik olmaz.
Bir kere birisi "yeter artık" diyorsa bunu dedirtene bakmak lazım.
Canına tak etmiştir ki böylesine isyan eder.
Kim daha çok kullanır bilemiyorum ama kadınlarımızı daha sabırlı görüyorum, hep öyle olmuştur kültürümüzde de...
"Huysuz erkek, kıskanç erkek, ana kuzusu erkek, cimri erkek, sorumsuz erkek, alkolik-kumarbaz erkek "
Ve bunlara sabreden, katlanan kadınlar...
Sabır taşı olmayınca da çatlanıyor böyle" yeter bitti ayrılalım" diye.
Kesinlikle. Hele şu zamanda, haberleri izleyince kimse medenice boşanamıyor gibi geliyor.Doğru söylüyorsun bizler ayrılalım deyince de katlediliyoruz peşimizi bırakmayanlar oluyor..Uzaklaştıma alıyoruz korunmak için böyle psikopatlar da var.. Kadınlar herşey için katlanıyor Annelerimizin dediği doğru saçımız süpürge misali
kendi adıma hiçbirini hiç kullanmadım..Kızlar merhaba erkeklerin bizi en çok suçladığı kelime ''yeter artık bitti'' ''ayrılalım'' veya ''ben boşanmak istiyorum''.
Sizce en çok biz mi kullanıyoruz bu kelimeyi..
Biz mi vazgeçiyoruz evlilikten,arkadaşlıktan,,
Doğru mu bu ..