yeter artik bu kadari fazla size gule gule :')

aydanurr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
65
3
6
35
İstanbul
merhaba arkadaslar ben boyu 1.56 kilosu 62 olan bir kizim. hedefim 49 kilo olmak. 3-4 aydan beri surekli sıkı diyetlere girip bir kac gun sonra birakiyorum. yarindan itibaren sıkı bir diyete girmek istiyorum desteklerinizi bekliyorum. yediklerimi gun icinde paylasmayi dusunuyorum. hep birlikte el ele :):):)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydiiin:) dun gece tartildim 61.2 ciktim 1 haftadir dikkat ediyordum. biraz once sarimsak cayimi ictim. diger ogunlerde gorusmek uzere:):):)

ogle tenefusunde limonlu ice tea ve salamli soguk sandvic yedim kanrim cok doydu:):):)

saat 2.30 gibi 4 tane biskuvi ve yaklasik iki tatli kasigi cikolata yedim o sirada bir hocam bana kac kilosun diye sordu bilmiyorum dedim zayiflaman lazim dedi ve moralimi sifirladi.bir de bugun bir arkadasim bana tek sisko sen kaldin dedi dunyam alt ust oldu :'( eve geldigim zaman 16.45 gibi dankek yedim simdi elma cayimi icicem 10 dk sonra da sarimsak cayi icerim karni acikirsa meyve yerim ama baska birsey yemicem cok uzuldum

dun aksam tam bir fiyaskoydu bu yuzden diyetime bugunden itibaren kesin olarak basliyorum!

sabah:yarim kupa sarimsak cayi
aksam:2 adet tavada yumurta(az yagli, salamli ve peynirli) ve 2 dilim karpuz
su ana kadar yarim litre alkali sunictim

Back
X