- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden yaşça büyük bir kuzenim var. Aynı sizin gibi ben bildim bileli evlilik de evlilik der durur. Ama çalışmaz, sosyalleşmez, hiç bir ortama girmez. Annesinin peşinden o gün senin bu gün benim gezer. Yaklaşık 60 yaş civarı insanlarla muhatap olur. Bir araya geldiğimizde evlilikten başka bişey konuşmaz. Tavsiye verince de siz evlendiniz tabi nasıl anlayacaksınız beni der. Biz de çok mecbur kalmadıkça görüşmeyiz. Yaşı büyük olduğundan değil, artık muhabbetinden sıkıldığımızdan. Ha bir de birileri çıkar şunla bunla tanıştırmak ister. Onun burnu büyük, bunun boyu kısa, şunun annesi üst katta oturacak diye istemez. O yüzden sizin nasıl birkişilikte ve ruh halinde olduğunuzu az çok anlayabiliyorum. Bu kafayla giderseniz 40ı da görürsünüz.
Amcamin kizi 37 yasinda gecen sene evlendi teyzesinin ogluyla.. bu sene evlatlari oldu zihinsel engelliher sey evlilik mi? Allah her seyin hayirlisini versin herkese..
Rabbim kimsenin basina vermesin.. saglikla alirsiniz İnsallah bebeginizi kucaginizaof çok üzüldüm ya allah yardımcıları olsun ama hem akraba evliliği hem geç gebelik bile bile lades olmuş sanki
allahım yardımcıları olsun içim çok fena oldu çok üzüldüm
amin amin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, kimseye yavrusunun acısını göstermesin...Rabbim kimsenin basina vermesin.. saglikla alirsiniz İnsallah bebeginizi kucaginiza
Tesekkurler hepimize insallahamin amin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, kimseye yavrusunun acısını göstermesin...
size de bebeğinizle hayırlı sağlıklı ömürler dilerim.
Çöktün gittin miine güzel daha 25 yaşındasın. değerini bil... güzelliğin gitmeden bulursun birini ya ben ne yapayım. 30 yaşına geldim. çöktüm gittim. artık yaşıtlarım beni beğenmez![]()
![]()
AMİNNNN YA RABBİMAllah tüm bekarlara ruh eşleriyle evlenmelerini nasip etsin içinde bana da :)
aradaki mesajları okumadım paylaşan var mı bilmiyorum ama konu bana şu olayı anımsattı...
ayıp olmuyor mu biraz
akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum.
Ileride olmak istedigim kadın sizsinizkendine ait bir ev için evlenmeye gerek yok. insan hayallerini tek başına da gerçekleştirebilmeli. 28 yaşındayım. 2 kez nişanlandım ayrıldım. sonrasında başka bir şehre taşinip işe girdim, ev tuttum, çok huzurlu ve güçlü hissediyorum. evlenmeyi düşünmüyorum... algılarında ciddi problemler var. bir kadın olarak üzüldüm durumuna. durumundan kastım bahsettiğim gibi kendini algılayiş biçimin. çok bağimlisin. mutluluk evliliğe endeksli değil. mutluluk senin kendi gücünü keşfetmen. sevgi arıyorum, sevmek sevilmek istiyorum deseydin seni anlardım.. ama kör topal da olsa yeter ki biri benle evlensin ve kurtarsın der gibisin, gibisi fazla öylesin.. bu hal kötüdür arkadaşım.. bu algını iyileştirmeni ve kendini sevmeni
kendi kendini kurtarmanı öneririm ..