- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evleneceğimiz insanla tanışmanın sosyallikle alakası olmadığını bir öğrensek keşke.
Gün boyu kafasını dışarıya çıkarmayan bir tipin bile evleneceği vakit gelmişse, onu o evden dışarı çıkaracak bir şey olur.
Kısmet kısmet kısmet...Nokta.
Bence böyle.![]()
o işler öyle olmuyor. köy yerinde olsak dediğiniz gibi ama şehirdeki düğünlerde kimse kendine evlenilecek kız aramıyor. bugüne kadar sayısız düğüne gittim de ne oldu. çirkin bir kız da değilim ama anlamıyorum neden böyle oldu. işe yaramaz bir atık gibi hissediyorum kendimi. artık kendimden 8-10 yaş büyük adamlarla bile evliliğe razı durumdayım.
arkadaşın tavsiyesi çok doğru ...kendine ait bir ev için evlenmeye gerek yok. insan hayallerini tek başına da gerçekleştirebilmeli. 28 yaşındayım. 2 kez nişanlandım ayrıldım. sonrasında başka bir şehre taşinip işe girdim, ev tuttum, çok huzurlu ve güçlü hissediyorum. evlenmeyi düşünmüyorum... algılarında ciddi problemler var. bir kadın olarak üzüldüm durumuna. durumundan kastım bahsettiğim gibi kendini algılayiş biçimin. çok bağimlisin. mutluluk evliliğe endeksli değil. mutluluk senin kendi gücünü keşfetmen. sevgi arıyorum, sevmek sevilmek istiyorum deseydin seni anlardım.. ama kör topal da olsa yeter ki biri benle evlensin ve kurtarsın der gibisin, gibisi fazla öylesin.. bu hal kötüdür arkadaşım.. bu algını iyileştirmeni ve kendini sevmeni
kendi kendini kurtarmanı öneririm ..
Evliler mutlu değil,bekarlarda mutlu değil.
evliler boşansam der,bekarlar evlensem.
Bunlar kısmet meselesi üzmeyin kendinizi,hayırlısını isteyin rabbimden.
bende kendımı cok cok kotu hissedıyorum konu acmakla acmamak arasında karasızdım!
BENDE BIKTIMMMMM BENDEEEEEE 25 Yasındayım ama benden kucukler evlendı facebookta artık dugun davetıyelerı gelınlıklı arkadaslarımın resımlerını gormekten usandımmmmmm!!!![]()
Tam da icimden gecenlere tercuman olmussunuzNasreddin hoca damdan düşünce sormuşlar hoca halin nicedir diye.. Bana damdan düşeni getirin halimden ancak o anlar demiş...
buraya evlenip mutlu olmayanlar, aldatılanlar, evlililiğin bir halt olmadığını yazmış. Yaşıt veya küçük olup ilişkisi olanlar da amaaan, herşey evlilik mi, çıkar biri bişey olmaz demiş. Tuzu kuru kesim diyebiliriz bu arkadaşlara.Evde oturma çalış, düğünlere git, sosyalleş diyenler olmuş. Evet güzel öneriler fakat evliliğin bunla da alakası yok.
Evlenmek istiyoruz çünkü sevmek ve sevilmek istiyoruz. Yaşlanıyoruz, hayatı paylaşacak birini arıyoruz. Dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşabilmek omzunda ağlayıp kucağında şımartılmak istiyoruz sevdiğimiz adamların. Biz yalnız yaşamaktan, yalnız yaşlanmaktan ve yalnız ölmekten korkuyoruz. Bizler o "sırf evlenmek için bi hödükle evlenmiş" kategorisinde olmayı da istemiyoruz. Beklediğimize de, sabrettiğimize de değsin diyoruz. Ömürlük olsun diye dua ediyoruz. Kim boşanmak için evlenir ki?
Bütün bu fırtınalar içdünyamızda koparken, milletin facebookta ilişki durumu değişimi, tepside söz yüzükleri fotoğrafları, nişanda el öpmeler, düğünden enstantaneler, hamilelik haberleri, bebeğin doğumuyla anne&baba&bebek ellerinin yakın çekim fotoğraflarını adım adım izleyip, halil sezai eşliğinde isyana başlıyoruz. Hayır görmesek bile gözümüze sokuluyor. Bülent ersoy hanımefendinin bile bilmem kaçıncı kocayı bulduğu bi dünyada hala bekar olmak hiç de öyle kolay değil.
Asıl sorunumuz ne biliyor musun arkadaşım? Evliliği mutluluk olarak görmemiz. Hata yaptığımız nokta tam da burası.
Konudan konuya atladım ama bu konuda dertli olanlardan biri de benim, yazacak o kadar çok şey varki. Ah ahh efkar bastı...![]()