yeter artık evlenmek istiyorum

Evde oturmakla koca bulamazsiniz... Bi is bulun sosyal olun... Yasitlarinizla takilin... Dügünlerede gidin, hem kismetiniz acilabilir hemde yarin öbürgün dügünüz olunca bos salonda kutlamazsiniz... Evlenmek istemekle evlenilmiyor... Hem evlilik aksamlari kocaya meyve soymak degildir, hayirlisini dileyin...

senin mühendise noldu kızz

O vakit gelmeden ne yaparsan ya nafile olmaz.
Her şeyin bir hayırlısı vardır gerçekten ve biz insanlar bunu bilemeyiz.
Sen şu an yaşın gereği evlenmek istiyorsun; çok normal.
Ama sabretmek başka çaren yok. Bu da bir imtihan belki.

Evet evlilik kocaya meyve soymak degildir kocanin ayaklarini yikamaktir

Evet evlilik kocaya meyve soymak degildir kocanin ayaklarini yikamaktir
ayak yıkamak bir klişe haline gelmiş ama çok aşağılayıcı bir şey değil bence.
Sonuçta efendi-köle ilişkisi dahilinde yapılıyorsa başka bir konu ama eve yorgun gelen eşin için bir kova sıcak su getirmek ezilmekse ben ezilirim. Aynen o da bana yapar. Oturup ayaklarını ovalamak kalmamıştır herhalde artık. Nedense benim evliliğimde bunlar mesele değildir.

Ben evlenirsem ve esim bunlari hakeden bana deger veren biriyse bende gocunmam yaparim :)

Ben evlenirsem ve esim bunlari hakeden bana deger veren biriyse bende gocunmam yaparim :)
tabi erkek de kadına yapacak.
Ben ayaklarına dokunmam vs klişelerinden çok uzak biriyim. Biz köşe koltuğun bir ucuna ben yatıyorum bir ucuna eşim ayaklarımız birbirimizin kucağında olacak şekilde yani. tv izlerken bazen birbirimizin ayağına masaj yapıyoruz. Komik gelebilir bazılarına ama ağrıların akupuntur noktası ayaktan geçer ve inanılmaz rahatlatır.

Hadi yaaaa Benim ki beni bosar ozaman 12 yildir bikere yikamadim...
dilay yıkamak sadece iki diz çöküp adamın eline kahvesini vermek omzuna havlu atmak demek değildir ki.
Bazen benim eşim çok yorgun olunca sıcak suya bir tutam tuz+papatya vs atıyorum ayaklarını sokuyor sonra ayaklarına masaj yapıyorum. yerin dibine girmem gerekir mi?

Yok canim yaaaa, bana abes gelmiyor zaten, hic yikamadim ama öyle iyyyy orasini burasini ellemem yok bizdede
Masaj genelde o yapar bana, ayaklara masaj harika bisey

yaşım küçük evet ama yıllar geçip gidiyor bu yaşlarım bir daha gelmeyecek en güzel yıllarım ve yalnız geçirmek istemiyırum. son ilişkime ben o kadar bağlandım ki dedim bu işte yıllardır beklediğim ama 4 ayda bitti umrunda bile değilim üstelik. inşallah arkadaşım inşallah mutlu oluruz hepimiz

canım bence en kısa zamanda işe girmelisin en azından sosyal bir ortamın olur 30 yaşındasın evde oturmamalısın diye düşünüyorum bende olsam senin gibi yük olduğumu düşünürdüm aileme çalışmaman için hiçbir nedenin yok ha babanın geliri iyiyse onu bilemem tabi ama çalıştığın zaman hem paranla kendine birşeyler alır en azından psikolojini biraz bastırırsın gezersin tozarsın bi de arkadaş çevreni genişletirsin evde oturarak kısmet gelmiyor bunun için biraz çabalamalısın malesef ayrıca da yaşın geçmiş değil o kadar kasma ben de 29 yaşımda evlendim ve dediğin gibi de güzel de sayılırım kendi çapımda ama bu işler kısmet ben 25 ime kadar hiç evliliği düşünmemiştim zaten de çok iyi bir kısmetim de çıkmamıştı ideallerim de vardı onları hallettikten sonra çıkardı rabbim karşıma çok şükür ben şanslıyım evlilikte sanıldığı kadar kötü birşey değil iyi ki de evlenmişim diyorum inşallah karşına seni anlayabilecek hakkında hayırlı bir kısmet çıkar.Bi de çıtayı çok yüksek tutma insanın karşısına dört dörtlük birisi çıkmıyor.

Tam osmanli hatunu

Anammm dur daha niye karaları bağladın anladık insan özeniyor ama daha her türlü giderin vardır senin :) Bende 30 yazında evlendim iyikide beklemişim diyorum MAŞALLAH erken evlenenin çoğundan daha sağlam oluyor senin evliliğin daha mantıklı bir ilişki yürütüyorsun.eşinide olgun düşünen bir bayan daha mutlu ediyor.Kader kısmet bu işler bol bol dua et hayırlı bir eş ,hayırlı bir evlilik iste gerisini Allaha bırak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…