- 23 Ağustos 2012
- 51.664
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.488
- 898
Ne yapalim, koca mi bulup getirelim?
Hayret birsey. Tabii ki calis diyecegiz. Bu zamanda evde oturan kizi kimse almiyor. Eskidendi onlar.
Kimse kimse icin canini vermiyor.
bende kendımı cok cok kotu hissedıyorum konu acmakla acmamak arasında karasızdım!
BENDE BIKTIMMMMM BENDEEEEEE 25 Yasındayım ama benden kucukler evlendı facebookta artık dugun davetıyelerı gelınlıklı arkadaslarımın resımlerını gormekten usandımmmmmm!!!
bitti pampa ya ıyı oldu bana gore degıldı:)Toli sen mis gibi yeni sevgili yapmamis miydin? Ne oldu aslanim :)
Sende evlenirsin cocuklarin olur , herseyin bi zamani var..sen evlenmişsin allah bağışlasın bir de çocuğun olacak. böyle rahat konuşuyorsun. beni anlamanı beklemiyorum ama düşüncelerime ve yaşadıklarıma biraz saygı beklerdim. bunları keyfimden yapmıyorum.
Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs.
Ne oldu derseniz, sevdigim erkek issiz gucsuz, ne bir niteligi ne de guzelligi olan , tek sermayesi uyaniklik olan, manipule etmek olan biriyle olmayi secti. Bu heriften daha salagini bulamaz zaten, uyanik hatun, bu salak herifin paralarini yiyor, ben de evimde oturup uzuluyorum.
Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen ksimet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok.
Alemsin Cherry, ama sen yurtdisinda degil misin? Bizim bahsettigimiz sartlar Turkiye icin gecerli... Neyse, guzel ve bakimli olmak onemli tabi, ama kadin olmak daha da onemli. Bakmayi biliyor musun? Adami geri kazanmaya bakislarin yeter, yeter ki kullanmayi bil..Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs.
Ne oldu derseniz, sevdigim erkek issiz gucsuz, ne bir niteligi ne de guzelligi olan , tek sermayesi uyaniklik olan, manipule etmek olan biriyle olmayi secti. Bu heriften daha salagini bulamaz zaten, uyanik hatun, bu salak herifin paralarini yiyor, ben de evimde oturup uzuluyorum.
Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen ksimet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok. Mutluluk niteliklere bakmiyor.
Her gun agliyorum. Guzel kadin mutludur, calisan kadin mutludur vs vs kim dediyse gelsin beni gorsun, paralandim artik.
Alemsin Cherry, ama sen yurtdisinda degil misin? Bizim bahsettigimiz sartlar Turkiye icin gecerli... Neyse, guzel ve bakimli olmak onemli tabi, ama kadin olmak daha da onemli. Bakmayi biliyor musun? Adami geri kazanmaya bakislarin yeter, yeter ki kullanmayi bil..
İnşallah gönlüne göre olur senin de ..Valla ben buna bile karsi ornek gordum, ben calisiyorum, muhendisim, yuksek lisans mezunuyum, gelirim, kariyerim iyi. Insanlarin yolda 2 kere baktigi guzel bir kadinim. Guzel giyinirim, zevkliyimdir, paramin cogunu giysiye harcarim, spor yaparim vucudumu iyi durumda tutmak icin, parfum mutlaka surerim vs vs. En onemlisi duzgun bir insanim, asla para,pul, maddiyat, evi olsun arabasi olsun vs dusunmedim, erkek bana baksin gibi bir dusuncem asla olmadi, sadece sevgi istiyorum.Maddiyata ihtiyacim zaten yok, maddi durumum iyi cok sukur.
Yani bu isin guzellikle, tiple, calisip calismamayla bir alakasi yok, tamamen kismet. Benim sevdigim de baskalarina disardan bakinca dangalakca gelen bir karar verdi ama kendisi mutlu. Allah boyle yazdiysa yapacak bir sey yok. Mutluluk niteliklere bakmiyor.
Her gun agliyorum. Guzel kadin mutludur, calisan kadin mutludur vs vs kim dediyse gelsin beni gorsun, paralandim artik.
Bitiyorum bu cevaba yapmayin . Bu bir teselli degilDaha 30 yasindasiniz farkinda misiniz?. Sanki 50 yasindaymis gibi yazmissiniz.
Teselli etmek için yazmadım, hiçbir şey için geç değil demek için yazdım.Bitiyorum bu cevaba yapmayin . Bu bir teselli degil
Vallahi O isteseydi ben verirdim be Dans. Kalbimi yerinden cikarip eline verirdim isterse, giderken zaten yerinden sokup paralayip gitti. Parcalamak, yerinden sokmek yerine keske sadece soyleseydi, ben kalbimi kendim de sokerdim o isteseydi.
Oyle ozendirici yazmissin ki benim bile ozenesim geldi valla kac yillik evligim.21 yasindayim evliyim calismiyordumda ayrica 30yas cok genc daha var nedir 35-40 yolun yarisi bitmis gitmis evliligin tadinimi cikartsin cocuk mu yapsin o saatten sonra biraz gercekci olun daha neyi bekleyecek 30 yasinda evlilik isteyen biri ? Ve calismiyorum diye bigun esim ezmedi dayak atmadi hemde lise mezunuyum kendisi 2 tane unv mezunu oyle veya boyle .. evlilik diyede yanip tutusmuyordum kismetim oyleymiş oldu tabiki zor yanlari var ama eş baska birsey yaninda uyumak bile guzel hergece evden birlikte cikip disarda guzel vakit gecirip birlikte donmek ayni sofrayi paylasmak hayati paylasmak cok guzell.. istemek hakki kotulemyin evliligi okdrda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?