- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Bana da ogretin o bakislari. Kocama karsi kullaniyim gerektigi zaman :)Alemsin Cherry, ama sen yurtdisinda degil misin? Bizim bahsettigimiz sartlar Turkiye icin gecerli... Neyse, guzel ve bakimli olmak onemli tabi, ama kadin olmak daha da onemli. Bakmayi biliyor musun? Adami geri kazanmaya bakislarin yeter, yeter ki kullanmayi bil..
Bu kadar romantik oldugunu bilmiyordum sevgili cherry :). En azindan ise yarar bir kadinin arkasindan gitseydi bu kadar uzulmezdin sanirim . Ilginc insanlar var gercekten.Vallahi O isteseydi ben verirdim be Dans. Kalbimi yerinden cikarip eline verirdim isterse, giderken zaten yerinden sokup paralayip gitti. Parcalamak, yerinden sokmek yerine keske sadece soyleseydi, ben kalbimi kendim de sokerdim o isteseydi.
Allah bozmasın ozendirmek degildi amacim herkese nasip olsun evliligi fazla kotuluyorlar zorluksa bende zorluk cekiyorum masal degil ama guzel taraflarinida yasiyoruz zorluklar guzellikleri golgede birakmadigi surece hersey guzel olurOyle ozendirici yazmissin ki benim bile ozenesim geldi valla kac yillik evligim.
Konu sahibine gelince, bu isler kismet meselesi canim. Yanlis bir evlilik yapip hayatini karatacagina evlenme hic daha iyi. Ama insallah iyibiri cikar karsina ve evlenirsin.
Sole tavsiyeler cok komik...guzelim turk erkegi seksepalitesini konusturan kadinla evlenir mi ...Seksi olmayı görünmeyi denediniz mi acaba
çok haklısın ama çalıştığım zamanlarda evlilik konusunda yine canım sıkılıyordu. dünyanın işinini 3 kuruşa yapmak artık ağırıma gidiyor. kendimde o gücü ve enerjiyi hissetmiyorum. ama artık aileme yük olduğum için bir işe girmem gerek. artık doğum günümde bana hediye bile almıyorlar. yemeğimi ve yatağımı veriyorlar 3-5 kuruş da harçlık o kadar. hayatta amacım yok gibi
30 yaşında kendini hapsettiğin hayata bak.keşke ben de 26 yaşında olsaydım da biraz daha iyimser olsaydım. ama ben 30 yaşındayım. yazması bile çok zor. siz siz olun 30 yaşınıza bekar girmeyinher gece saatlerce ağlıyorum. sığıntı gibi babamın evinde kalmaktan bıktım. hiçbiriyle anlaşamıyorum artık. evlenip gitmemi istiyorlar. haksız da değiller.
32 yasindaki kuzenim gecen hafta nisanlandi. Bu yasa kadar neden evlenemedi biliyo musun? Aldigi 1500 lira ayligi annesinin eline saymak zorundaydi cunku. Babasinin kumar borclarini kapatti hasta kardesini ameliyat ettirdi cunku.Ne cekiyosun gercekten merak ettim..
arkadaşım anlıyorum, bekarlar evlenmek evliler özgür olmak istiyor.. ama sen de bu evliliği filmlerdeki gibi bişe zannediyorsun heralde.. çok pembe pembe bakıyorsun evlilik denen şeye.. ben 29 yaşında evlendim bana göre ideal bir yaştı daha 1 sene oldu evleneli annemi özlüyorum baba evine dönmek istiyorum çünkü evliliğin ilk romantik günleri anlayışlı dakikaları geçip sorumlulukları yüklenmeye başlayınca hele hele sen evin hanımısın yemeği de temizliği de sen yapacaksın çocuğa da sen bakacaksın diyen bir kocan olunca hastalanınca bile anneni çağırayım da sana baksın deyince annenin babanın kıymetini öyle bir anlıyorsun ki.. evet güzel tarafları var ama senin bahsettiğin kadar uğruna ölecek sana prenses gibi davranacak vs bir evlilik yaşatacak adam çok çok çok azzz... varsa da bi zaman sonra içlerindeki odunu çıkarıyorlar emin ol.. yani hayırlısını dile..yerinde olmak için neler vermezdim. 2 tane çocuğun var daha ne ister insan. yatağa birlikte girdin de bir adam.
artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim kionlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.
5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçükçok kötü durumdayım..
siz böyle tavsiye verince kendimi daha kötü hissediyorum. 1000 evlilikten 1 i kötü diye evlilik neden kötü olsun. kıymetini bilmiyorsunuz!! kendine ait bir ev,senden bir parça ve senin için canını bile verebilecek bir eş. ahhh ahhh
Hic aglayip sizlama...Hayatini yaşa sende....vakti zamanında bende benden byasca büyük iddiasiz kultursuz okumsmus bir kadin icin terk edildim....layigi oymus uzulme..bazilari iddiali kadinlari istemez tasiyamaz cunku...Ben de insanlarin 1 euronun hesabini yaptigi bir ulkedeyim malum :) Burda kimse kimseyi sirtinda tasimaz, toplum calismayan bireye saygi duymaz.
Yani sekerim, herif salaksa isterse Sophia Loren bakisi atayim ne olacak :) Hic umrumda degil artik, cikarci, igrenc, murdar bir kariyla olmak isteyen salakliktaki bir herifin layigi da odur zaten, ben degilimHayatta herkes dengini kendi seciyor, herif kendine bunu layik goruyorsa bana ne, ne ugrasicam ? Pasa pasa evimde oturur aglayp sizlanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?