yeter artık evlenmek istiyorum

Dha 19 yaşındayım.Bir ara bu evlenme olayına çok takmıştım.Çünkü şimdiye kadar bir sevgilim,konuştuğum hiç kimse olmadı.Beni de zaten bu endişelendirmişti.Ama bazı şeyleri okuyunca demek ki böyle olması gerekiyormuş diyorum.Ve inanıyorum ki Rabbim zamanı gelince o uygun zamanda kendim içn hayırlı bir zamanda karşıma birini çıkaracak.Size de tavsiyem bir sürü olay var böyle bir anda evlendim,hiç aklımda yokken oldu diye... bırakın zamana.Rabbim emin olun sizin için doğru bir zmanda karşınıza o kişiyi çıkaracak.Örnek olarak teyzemi verebilirim.Herkes bu kız evlenmez dedi dedi dedi.40 yaşına geldi sonra kocasını buldu.Pat diye evlendi.Şu an o kadar mutlu ki.Ve kocası tam teyzemin kafasında biri.Birbirlerini bulmuşlar. :) Kader,kısmet,nasip işi siz ne yaparsanız yapın ne olacaksa o oluyor.Bırakın şu anlarınızı 30lu yaşların eğlencesini çıkarın.

Ay canim ne kadar icten dua etmisin ya kiyamam ben sana cok tatlisinnn
Allah hepimizin yaninda olsun insallah hayirli insanlarla karsilastirsin aminn

Ben Evliyim eşimide cok seviyorum ama bazen annem babamla yaşantımı kız Arkadaşlarımla beraber kalmayı sabaha kadar dedikodu yapmayı öZlemiyor Değilim evlilik zaten olur bu günlerinin tadını çıkarmaya bak

Evliler mutlu değil,bekarlarda mutlu değil.
evliler boşansam der,bekarlar evlensem.
Bunlar kısmet meselesi üzmeyin kendinizi,hayırlısını isteyin rabbimden.
Aynen ya!!! biz insanogu nankoruz arkadas!
Evlenicem evlenicem dedim evlendim.. Bosandim.. Simdide iyi birinle tekrar evlenmek istiyorum nolacakki bu halimiz
hayatimda biri var sayilir ama turk degil oda beni evlilige yaklasmami engelliyo

yapma gözünü seveyim
nedir bu evlilik takıntısı
Rabbim nasip ettiyse mutlaka olucaktır vakti saati vardır onu beklemen lazım
ya nasibinde evlilik yoksa o zaman ne yapacaksın Rabbim bazı kullarının imtihanını yalnızlık yapar hiç evlenmeyen insanlar var
bu senin çirkin olmanla alakalı değil kompleks yapma
Rabbimden hayırlısını iste, evlilik hakkında hayırlı ise olsun de hayırlı değil ise yada evlenip kötü bir evlilik yaşayacaksan emin ol bekar kalmak çok daha güzel
kendini bunalıma sokma evliliğe endeksli yaşarsan hayattan asla tat alamazsın
yaşamaya bak uyandığın gün sana başka güzellikler de verir bunları gör

Merhaba :) seni anliyorum ama bencr öyle herkes evleniyor falan filan diye ben nyie evlenmiyorum diyede haytai kendine zindan etme :)! Benimde cevremde kucukler var evlenen yasca cok ufaklar ama her yasin ayri guzeligimvar bence kadinlarin en guzel yasi 30 birde arkadaslarin söyledigi gibi hersey kismet nasip seninde kismetin bir yerde seni bekliyor hic ummadigin anda gelcek :) ama birazda senin elinde olan bisey bu bu zamanda kadar belki sende cok istemedin evlenmeyi artik istiyorsun dogru kisi yok ama.. Acele etme dogru insan seni sende onu bulunca zaten hersey oluruna gidiyor... Hayatin tadini cikar evligie cok odaklanma ve gerisi hooop gelir :) sana hayirli kismetler isteyen. Herkese yaniii sunu diyorjm bekar kizlara hayirli sevgili degerini bilen hayirli bir es nasip etsin yRadan evli olanlara mutlu evllilik esiniz sizi siz onu cok sevin mutlu mesut yasayin herkes coooooook mutlu olsun :) postiv düsün öyle yasa :) cok konusdum iyi günler

Aslinda soyle birseyde var yasin 30. senin yas kriterin nedir bilmiyorum ama bence 37-38e kadar gidebilir.. o yaslara bakabilirsin yani yasli deme. erkekler anca olgunlasiyo zaten :)

Sizden yaşça büyük bir kuzenim var. Aynı sizin gibi ben bildim bileli evlilik de evlilik der durur. Ama çalışmaz, sosyalleşmez, hiç bir ortama girmez. Annesinin peşinden o gün senin bu gün benim gezer. Yaklaşık 60 yaş civarı insanlarla muhatap olur. Bir araya geldiğimizde evlilikten başka bişey konuşmaz. Tavsiye verince de siz evlendiniz tabi nasıl anlayacaksınız beni der. Biz de çok mecbur kalmadıkça görüşmeyiz. Yaşı büyük olduğundan değil, artık muhabbetinden sıkıldığımızdan. Ha bir de birileri çıkar şunla bunla tanıştırmak ister. Onun burnu büyük, bunun boyu kısa, şunun annesi üst katta oturacak diye istemez. O yüzden sizin nasıl birkişilikte ve ruh halinde olduğunuzu az çok anlayabiliyorum. Bu kafayla giderseniz 40ı da görürsünüz.

Bir kuzenim daha var otuzunu geçkin, evlendi boşandı. Çalışıyor. Korkunç sosyal bir insan. Bir saatini evde geçirmez. Bir sürü klübe üyedir. Dağcılık yapar, fotoğraf çeker, turlara katılır. Çevresinde onunla evlenmek isteyen bir sürü insan var. Ben o moku bi kere yedim bir daha yemem der hep. Farklı şehirlerde olmamıza rağmen sık sık görüşürüz. Birlikte güzel zaman geçiririz çünkü. Eşim onun yanında kendini kötü hissetmez, o da ben evliyim diye bizim yanımızda kötü hissetmez.

Buyrun size iki farklı insan portresi. Hangisi olacağınıza siz karar verirsiniz.

Evlenenler çok mutlu sanki. . Etrafımızda o yüzük parmağına takılınca kendini bir şey zanneden , prenses edalarında dolaşan kızlarımız evlenip de o eve girince ne hale geliyorlar görüyoruz. Birden külkedisi ne dönüşüyorlar ne hikmetse. Boşver biraz daha bekarlığının tadını çıkar. Şu an evlenmiş boşanmış da olabilirdin. Bunları da düşün. Bu durumda da bir çok bayan var.

çok şekersin ya, yorumunu okurken içim açıldı, ruhumu aydınlattın resmen.. bunları yazan ellerine kollarına aklına sağlık... :)

tabi ki de evlenir :) komik olan bence sizsiniz. yanlış tespitleriniz var.
Valla benim cevremde ne kadar seksiligini on plana cikaran kadin varsa evlenmedi...sen mini mini etekler giy dolas bakalim kocan sana aferin diyor mu?turk erkegi iddialı kadinla evlenmez...simdi seksilik kilik kiyafetle mi olcak diyeceksin bende gulmeye devam edicemm

Bu kadar istekli bu bayanlar bi dayıma kız bulamadık vay anasını...
Kısmet bunlar ablacım hayırsızı olsa daha mı iyi olacak ?

:) kolay gelsin

canım arkadaşım isyan etmeyi bırakıp dua etmeye başlayabilirsin bence:) insanoğlu dünyaya gelirken öleceği doğacağı ve evleneceği tarih zaten belli gelirmiş. sakın ağlama üzülme emin ol çok hayırlı senin kıymetini bilecek seni canından bile çok sevecek bir eşin olacak. ne zaman ümidini yitirirsek o zaman mucize gerçekleşir.:) emin ol dert etme bu hepimizin sorunu sevgilimiz var da noluyo anacığım adam evlilik düşünmedikten sonra ya da sürekli bahane bulduktan sonra amannnnnn kurban olsunlar bize. haaa bu arada üzümün çöpü armudun sapı diye olaylara giriosan da girmeeee !!!

Cogu kadin bu yasta beklentisu yüksek oldugu icin evlenemiyor...kriterleri dusurursen evlenirsin..

benim bir arkadaşım vardı üniversiteden kızın doğru düzgün hiç sevgilisi olmadı, benim uzun süreli bir ilişkim vardı o da çok imrenirdi uzun süren bir ilişkim olsun diye ama karşısına çok afederdiniz hep hödükler çıktı en uzunu 1-2 ay sürerdi ilişkilerinin.. hep üzülürdü evlenemeyeceğim vs diye ve çok isterdi evlenmek, şu an 30 yaşında 1 ay önce falan evlendi ve eşi gerçekten çok hoş çok kibar bir adam.. kısmet yani.. haa ama arkadaşım çok sosyal çok çevresi olan olan bir kız ve bir bankada çalışıyor.. çalışmayla sosyallikle ilgisi yok demiş bazı arkadaşlar ama bence var evden çıkmadan eve ayağına mı gelecek kısmet..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…