- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Karşılıklı bir kırıp üzme oldu ama daha çok o kırdı. Evde aradığım şey ona aldığım bir şeydi sanırımBenim aklıma geleni söyleyeyim :) Siz bu evin sahibi olan arkadaşınızı kırıp üzmüş olabilir misiniz ? Size çok alınmış gönül koymuş olabilir mİ ? Vicdanen belki de bu şekilde rüya görüyor olabilirsiniz. Eğer bu şekilde bişeyse gidin gönlünü alın. Sürekli evde bişeyler aramanız da bence orda arkadaşınızı arıyordunuz.....
İşte bahsettiğim enerji, buna benzer bir şeyAranızda ne geçti bilmiyorum ama şahsi fikrim şu yönde karşı taraf çok kırılmış olmalı ki sizi cok düsünüyordur/düsünmüstür onun enerjisi sizi sarmıs olmalı. Yada icten ice bu vaka sizi çok kemirmiştir farkında olmadan bilinçaltınıza islemistir devamlı görmüs olmalısınız.
Ben hayatta rüya tabirrlerine inanmam. Açıp rüyamda gördüğüm şeylerin anlamlarına bakmam işsizlikten uydurulmus seyler mesela. Yılan mesela çok düşmanca anlatılıyor ama değil, düşüncenin gücüne çok inanırım cok kuvvetlidir. Geçen yaz kırıldıgım bir arkadasımı günlerce düsünmüstüm çok düsünmüstüm sonra bana yazmıstı seni rüyalarımda görüyordum diye. Düsünce düsünceyi çekiyor.İşte bahsettiğim enerji, buna benzer bir şey
Şu an secret diye bir kitap okuyorum çekim yasası ile ilgili çok etkilendim, size de öneririmRüya tabirine inanırım çünkü Yusuf peygamberin yaptığı bir şey. Ama enerji konusunda aynı fikirdeyim. Rüyamda gördüğüm ya da aklıma sıkça gelen kişilerle ilgili bir şey olur genelde. Yani istemsiz düşünsem bile. Mesela vatan şaşmazın vefat ettiği gün, sürekli aklıma geldi, halbuki kendisinin fanı falan değilim. Arkadaşımı rüyamda çok sıkıntılı gördüm, aradım, bayağı sıkıntısı varmış vs. İyi ya da kötü fark etmiyor, bu sezginin açıklamasını tam olarak bilmiyorum
Kötülük çok gelmiş size, sanırım size sinyal veriyor “hakkını helal et” diye. Siz hakkınızı helal edin fakir fukaraya yardım edin.Konunuzla ilgili bir sey diyemem ama ben de ruyalarimdan biktim artik. Ben de anlatayim belki birileri yardim eder.
4 yildir ruyalarimda rahmetli komsumuzu goruyorum. Benimle ayni yaştaydi. Gencecik yaşinda banyoda ölu bulundu. Hayati da cok zor gecmisti zaten. Ölduyunu duydugumda cok uzulmustum.
4 yildir ruyalarim giriyor. Başlarda korkutuyordu beni. Cok korkuyordum, her gun de ruyamda goruyordum. Dayanamadim anneme anlattim, annem evine gitti, rahmetlinin ailesiyle konustu, mezarina gitti, kuran okuttu, helva dagitti. Yine gormeye başladim ama eskisi gibi her gun degil. Artik korkutmuyordu da beni ruyamda. Annesi (rahmetli) de ruyama girmeye başladi, annem yine kuran okuttu onlara. 4 yil oldu hala ruyama giriyorlar. Sorun ne anlamiyorum. Hic bir kotuluk gelmedi benden onlara. Kizdan bana cok geldi ama benden ona asla. Bazen bu ruyalar yuzunden kafayi yedigimi hiss ediyorum (((
Hakli ola bilirsiniz, hic aklima gelmedi helallik alma gibi bir isteyinin oldugunu. Peki annesi neden ruyama giriyor acaba? Surekli ana kiz ruyamdalar.Kötülük çok gelmiş size, sanırım size sinyal veriyor “hakkını helal et” diye. Siz hakkınızı helal edin fakir fukaraya yardım edin.
İlk defa böyle bir durum geliyor başıma uyumaya korkar oldum. Rüyada korkunç bir şey yok ama o ev bana çok değişik geliyor ve aşırı heyecan duyuyorum evde aradığım şeyi bulmaya çalışırken. Ama 3 rüyada da o şeyi bulamadım.Bende geçen burada eski sevgilimden bahsettiğimden beri onu görüyorum rüyamda, evleniyoruz falan.. Ay çok romantik
Anneme sorduğumda "yine aynı rüyayı göreceğin düşündüğün için sürekli o rüyayı görüyorsun" dedi. Aklıma yattı, mantıklı konuşuyor kadın. Belki senin durumunda öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?