- 21 Aralık 2014
- 9.025
- 27.645
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Yattıgı yerde rahat degildir malum oluyordur size helallik istiyordur, siz hakkınızı helal edin kötülüğü dokunmus. Annesiyle aranız nasıldı bilmiyorum ama kızının kötülüğü olmus biliyordur belki onaylamıstır belki dedikodunuz anne kız arasında sinsi sinsi gezmiştir. İnsanlar korkunc bir varlık bilinmiyor. Toprakları bol olsun bunca sene görmeniz hiç hayra alamet degil.Hakli ola bilirsiniz, hic aklima gelmedi helallik alma gibi bir isteyinin oldugunu. Peki annesi neden ruyama giriyor acaba? Surekli ana kiz ruyamdalar.
Özür dileyeceğim bir durum yok işin kötüsü. Kendisi anneme küfretmiş bir insan. Öyle tuhaf bir enerjiyle uyanıyorum ki tüm günüm kötü geçiyor. Bu gece uyandım tekrar uyudum yine aynı rüyayı gördüm.kafaya taktim bir mevzu var, ben hataliyim,
ara ara gorurum ruyamda, ozellikle yorgun ve stresli donemlerimde,
oyle baskasi ile de ilgili degil ki, arayayim ozur dileyeyim de rahatlayayim
Ölunun arkasindan konusmazlar diye fazla anlatmadim onlari ama anne kiz ayni karakterdelerdi.Yattıgı yerde rahat degildir malum oluyordur size helallik istiyordur, siz hakkınızı helal edin kötülüğü dokunmus. Annesiyle aranız nasıldı bilmiyorum ama kızının kötülüğü olmus biliyordur belki onaylamıstır belki dedikodunuz anne kız arasında sinsi sinsi gezmiştir. İnsanlar korkunc bir varlık bilinmiyor. Toprakları bol olsun bunca sene görmeniz hiç hayra alamet degil.
Çok üzüldüm, siz korkmayın lütfen bol bol dua edin. Bir şekilde uzaklaşacaklardır sizden.Ölunun arkasindan konusmazlar diye fazla anlatmadim onlari ama anne kiz ayni karakterdelerdi.
Amin insALLAH, hamileyken kiz cok korkutuyordu, bebegime bir sey yapacak diye korkuyordum o siralar ve ya beni yanina aparacagini dusunuyordum. 4 yildir da rahat birakmamalari beni korkutuyor.
Bu ara çekim yasası ve matrix hep karşıma çıkıyor. Secret okumadım, bakacağım teşekkür ediyorumŞu an secret diye bir kitap okuyorum çekim yasası ile ilgili çok etkilendim, size de öneririm
ALLAH razi olsun, soylediyiniz gibi hakkimi helal edeyim 2sine de. Umarim ise yarar.Çok üzüldüm, siz korkmayın lütfen bol bol dua edin. Bir şekilde uzaklaşacaklardır sizden.
birbirinizde bir şeyiniz kaldı mı?Üst üste konu açmayı hiç sevmem ama birkaç aydır aynı durumdan muzdaribim çevremde de pek anlayan çıkmadı. Sürekli aynı türde rüya görüyorum. Bir ev var eski bir arkadaşımın evi gibi. O eve giriyorum ve bir şeyler arıyorum heyecanlı bir şekilde. Önceki rüyalarımda arkadaşım evde olmuyordu son rüyamda o da vardı. Başka bir yere gitmem gerekiyordu fakat yol yine o eve çıktı içine girdim yine aramaya başladım. Sonra evin sahibi olan eski arkadaşı. da geldi. Aramız bozuk gibi ama yıllar oldu görüşmeyeli. Rüyamda da tavırlıydı bana. Bu evi birkaç aydır hep görüyorum ve içinde bir şeyler arıyorum. Uyandığımda ise o kadar yorgun oluyorum ki hep geç uyanıyor ve her yere geç kalıyorum belalım gibi oldu artık. Bu kişiyle görüşmeyeli 2 yılı geçti ama son zamanlarda oldu bu durum. Günlük modumu da etkiliyor mesela şuan çok halsizim..
Eşya olarak bende bir tek yüzüğü var onda ise ona aldığım bir hediyebirbirinizde bir şeyiniz kaldı mı?
benim teyzem böyle bir rüya görüyordu sürekli kendi teyzesinin evinden ne olduğunu göremediği bir şeyi gidip alıyormuş, o şey her neyse onu gidip alıcam diyormuş.şimdi ona sordum bu konuyu hatta.büyük teyze rahmetli oldu köye gidildi, onun kızı teyzeme bir vitrin eşyası uzattı "annem her önünden geçtiğinde bunu X'e verelim derdi" dedi.aldık geldik rüyalar da bitti.ordan aklıma geldi acaba iki taraftan biri bir eşyasını mı unuttu / arıyor/ ya da lazım olacak vsEşya olarak bende bir tek yüzüğü var onda ise ona aldığım bir hediye
Hesaplaşma imkanım yok. Ölene dek bu rüyayı mı göreceğim cidden yorucuDüzenli olarak bir yerlere telaşla koşup asla o yere varamadığım bir rüya görürüm.
Bir de birine ulaşmak isteyip asla ulaşamadım bir rüyam vardır ki en sevdiğim.
3. olarak da lisede derlsrden kaldığımı be liseyi bitiremediğimi görürüm şu anki yaşımda ama. Nasıl enftet etti isem liseden kabusum bitmedi hala...
Sabah leş gibi uyanırım bu 3 rüya sonrası.
Psikiyatristim rüyalara öenm verirdi aynı zamanda danışmanlıkta verirdi bana da bir şeyler demişti bu rüyalar ile ilgili.
Çok mantıklı şeyler
Sizn olayını da bence psikolojik bir mesele. O kişi ile bitirilemeyen bir dialog hesaplaşma Oz olabilir.
Eşya onda duruyor mu bilmiyorum ama bana lazım olacak bir şey değil aynı sizinki gibi bir vitrin eşyasıbenim teyzem böyle bir rüya görüyordu sürekli kendi teyzesinin evinden ne olduğunu göremediği bir şeyi gidip alıyormuş, o şey her neyse onu gidip alıcam diyormuş.şimdi ona sordum bu konuyu hatta.büyük teyze rahmetli oldu köye gidildi, onun kızı teyzeme bir vitrin eşyası uzattı "annem her önünden geçtiğinde bunu X'e verelim derdi" dedi.aldık geldik rüyalar da bitti.ordan aklıma geldi acaba iki taraftan biri bir eşyasını mı unuttu / arıyor/ ya da lazım olacak vs
En son anneme küfür etmişti kendisi..Arkadaşın seni cagirio. Biraz sabret o seni arar küs iseniz:)
Bence bir telefona bakar. "Üst üste aynı rüyayı görüyorum, iyi misin?" Bazı rüyaların gerçeklerle ilginç şekilde alakası var. Artık enerji midir, 6. his midir bilmem
En son anneme küfür etmişti kendisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?