Yeter artık gücüm kalmadı.Hamile kalamıyorum

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
yaşım 32 oluyor 4 yıllık evliyim tüp bebek hariç her yöntem denendi.Sabrım,gücüm,inancım kalmadı nolur bişey diyin bana kafayı yedim nefes alamıyorum sebepsiz hep ağlıyorum nolur benimde bebeğim olsun nolurrrrrr.

Canım cok uzuldum gercekten.Benmde ıkı dusugum var okadar acı bıseykı anlatamam sana.Ozel mesaj atıcaktım atamadım bı turlu.Yıpratma kendını.Beklemekten baska caremız yok malesef

Bu ay tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum tokatta yaşıyorum ve lanet olsunki burda yok o merkezlerden.En yakın samsuna gitmeyi düşünüyorum. Peki nasıl oluyor tüp bebek aşamaları ilk ayda sonuç verirmi ?

Merhaba canım doğal yollarla hamile kalmayı denedin mi?yani kürle burda hamile kalan çok kişi var

sizi çok iyi anlıyorum beşinci yılımda kızımı kucağıma aldım

o sebpsiz ağlamalar bendede çok olmuştu malesef.insanın yaşama gayesi kalmıyor gibi hayat boş çok farklı duygularda olunuyor ya

rabbimden ümidinizi asla kesmeyin

inşallah en kısa zamanda meleğinizi kucağınıza alırsınız

çeşitli kürler denedim hamama gittim sıcak tuttum kendimi neler neler.Ama yok işte olmuyor olmuyor.Bugün artık duygularımı frenleyemez hale geldim Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Peki siz 5 yıl derken normal yollamı hamile kaldınız hiç bir tedavi olmaksızın ?

Benimde 4 seneden sonra oldu..yani 32 yasinda..bir kac kere klomen kullandim..sonradan düsünüdüm ki sadece dogru günde ve sik iliskiye girmekle oluyor...neden böyle düsündüm..ben de ikinciyi istiyorum.9 senedir olmuyor..eger adet oluyorsan her zaman bir sansin var..unutma.kizkardesiminde 10 senedir olmuyor..ben tekrar duaya basladim..meryem süresine..incir suyu yapiyorummbence ümidi kesmek icin cok erken..

İnşallah beril inşallah RAbbim duysun sesimizi.İncir suyu nasıl oluyor onuda denemek isterim.

Sana tavsiyem ki ben bu şekilde hamile kaldım eşine hergün2 ay boyunca çam fıstığı,sende sabahları ve akşamları bal+polen+arı sütü mutlaka 1 çay kaşığı al.Bu yumurtalıkların çalışmasını ve yumurtlamanı kolaylaştırıyor.eşine de yedirebilirsin.bizim bunu denediğimiz ay tuttu,umarım sende bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsın

bal polenini çok duydum.. tanıdığınız varsa orjinal samsundan bulabilirseniz bir deneyin..

Allah hayırlısını versin..

Allahım tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım.Eşinle imkanızı varsa tatile falan çıksanız ne bileyim benim o şekilde oldu sürekli düşünüyodum kafama takıyodum olur inşallah diye, benimde ilk 6 ay olmadı ve sonra eşimle tatile çıktık hiç aklıma getirmedim ve o ay hamille kaldım tatilde.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.Amin.

Hepinize teşekkür ederim poleni deneyeceğim hemen.Bugün doktora gittim tekrardan klomene başladık ve bu kez akşamları 2 adet birden içmemi söyledi.ilaç bitince yumurtam uygun boyuttaysa çatlatma iğnesi olacağım.Bu süreçte o bahsettiğiniz polen çamfıstığı deneyeceğim.Hocam bu yaz hep tatildeydim ama nere gitsem bu derdim de benle geldi.bu ay inşallah çok daha dikkat edeceğim

-- Ayaklarıma çorap+patik giymeye başladım
-- Sırtımdan yün yeleğimi çıkartmıyacağım
--İlişki sonrası en az 30 dakika ayaklarımı her gün havaya dikeceğim
-- İlişki öncesi ve sonrası karnıma sıcak su torbası koyarak ısımı yükselteceğim
--Beslenmeme dikkat edip duyduğum bütün kürleri eşimle birlikte deneyeceğim

Gerisi Allahıma kalmış inşallah bu ay sizlere mutlu haberimi veririm.

bende 33 yaşındayım 9 yıldır evliyim klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım meryem suresi okudum ıı-ııhh olmuyorr yazını görünce kendimi okumuş gibi oldum ama şu bi gerçekki Allah zamanı gelince verir yapılacak bişey yok ((

canım bu duayı mutlaka yap ve Allah a sığın bi arkadaşımız yapmış ve olmuş dileği Allah ın izniyle çok tesirliymiş.benimde 2yıldır olmuyor çocuğum ve tüp bebeğe başladık bugün istanbul tüp bebek merkezinde.hemde benim rezerv azlığım var yani yumurtam zor oluşuyo napalım nasibimiz buymuş derdi veren Allah çaresinide verir.Allah a sığın dua et namaz kıl vazgeçme isyan etme çok günahmış bi gün olucak dedi dersin çok yakın hemde bu duayı yap tamammı bişey kaybetmezsin aksine sevap kazanırız ben adetliyim bitince bende yapıcam dua bizden takdir Allah tan sevgiyle kal canımm

SEKİNE DUASI
okunuşu

1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. İstiğfar (7 DEFA)
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.

6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."

1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahime
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin

teşekkür ederim canım yer gök dua üzerine imanımızdan vazgeçmedim çok şükür.Senin dualarını da okuyacağım Allah kabul ederse. İnşallah bu ay olur çok hazırladım kendimi tüm gücümle deneyeceğim bu ay.

inşallah canım inşallah...isim neydi namazlarımda sana da ismen dua ederim.ben ebru memnun oldum canım

Allah razı olsun ebrucum.Ben de Selda nolur benim için dualarında yer ver Rabbim kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…