Merhaba canım doğal yollarla hamile kalmayı denedin mi?yani kürle burda hamile kalan çok kişi varBu ay tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum tokatta yaşıyorum ve lanet olsunki burda yok o merkezlerden.En yakın samsuna gitmeyi düşünüyorum. Peki nasıl oluyor tüp bebek aşamaları ilk ayda sonuç verirmi ?
yaşım 32 oluyor 4 yıllık evliyim tüp bebek hariç her yöntem denendi.Sabrım,gücüm,inancım kalmadı nolur bişey diyin bana kafayı yedim nefes alamıyorum sebepsiz hep ağlıyorum nolur benimde bebeğim olsun nolurrrrrr.
Benimde 4 seneden sonra oldu..yani 32 yasinda..bir kac kere klomen kullandim..sonradan düsünüdüm ki sadece dogru günde ve sik iliskiye girmekle oluyor...neden böyle düsündüm..ben de ikinciyi istiyorum.9 senedir olmuyor..eger adet oluyorsan her zaman bir sansin var..unutma.kizkardesiminde 10 senedir olmuyor..ben tekrar duaya basladim..meryem süresine..incir suyu yapiyorummbence ümidi kesmek icin cok erken..
yaşım 32 oluyor 4 yıllık evliyim tüp bebek hariç her yöntem denendi.Sabrım,gücüm,inancım kalmadı nolur bişey diyin bana kafayı yedim nefes alamıyorum sebepsiz hep ağlıyorum nolur benimde bebeğim olsun nolurrrrrr.
teşekkür ederim canım yer gök dua üzerine imanımızdan vazgeçmedim çok şükür.Senin dualarını da okuyacağım Allah kabul ederse. İnşallah bu ay olur çok hazırladım kendimi tüm gücümle deneyeceğim bu ay.
Allah razı olsun ebrucum.Ben de Selda nolur benim için dualarında yer ver Rabbim kabul etsin
Ederim canım merak etme allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?