Yeter artık gücüm kalmadı.Hamile kalamıyorum

canım RAbbım yardımcın olsun bende 4 dusuk yasadım sımdı 2 kızım var sukur bılırım umutsuzlugu ınsallah en kısa zamanda bebısın gobusune konarr.........

Rabbim size ve olmayan herkese hayırlı evlat versin inşallah.. son msjlarınızda sizi biraz daha pozitif gördüm.. Herşeyden önemlisi kafanızı bu konudan uzak tutmaya çalışın olumlu olumsuz düşünmemeye çalışın.. Psikolojik olumsuzluk ve bu konudaki stres en büyük etken.. incelediğiniz zaman;
Ne zaman ki artık kafasına takmayıp tedaviyi falan bırakıyorlar.. ozaman hamile kalıyorlar.. büyük çoğunluk böyle..
içinizi ferah tutun.. olacak inşallah ve siz bize o güzel haberi vereceksiniz burdan

herseyın hayırlısı inş. canım bende daha adet olmadım maalesf yarın olurum inş.

uzme kendını bu kadar benımde yengemın 3 yıl olmadı oda aynı senın gıbıydı ama sımdı bır oglu var bır sorun yoksa olur inş. Allah her zaman hayırlısını versın sen bu kadar istıyorsun Allah korusun ya sakat olsaydı olmadıgınada sukretmen lazım buda senın sınavın olabılır unutma benımde olmuyor ve ben namazımı duzenlı kılamıyorum demıyımde dogrusu kılmıyorum hep boyle dusunuyorum Allah benden sadece 5 vakıt istıyo toplasan 1 saat olmaz amenna Allahın buna ihtıyacı yok ama ibadet oda kendı ahıretımız için ben yapmıyorum ne yuzle isterım dıyorum namazımı kılacagım ve cok dua edıcem inşallah olmayanlar ıcınde kendım içinde cok konustum ama içini rahatlatmısımdır umarım

Aynı canım benim de iki yıldır olmuyor ve bende senin gibi düşünerek bebiş olmadığından beri namaz kılıyorum beş vakit.yani bu durum benim namaza başlamama ve daha iyi bi insan olmama vesile olsu.her şerde bi hayır vardır şimdi tüp bebek yapıcaz . İnşallah sende başlarsın namaza amin

canm Allah kolaylık versin.benmde yaşım 30 ... 15 aylık evliyim.ilk günden hamile kalmak istedim olmadı.çikolata kistim varmış.ameliyat oldum.yinede gebelik olmadı.aşılama yapıldı.oda tutmadı.bu seferde yetmez gibi rahim ağzında polip varmış ameliyatla onu alacaklar bu ay.benmde sabrım gücüm param bile kalmadı.ama mecburuz bu dönemleri atlatacağız.her şey gelip geçecek.benmde gözyaşlarım dün ilk defa sel oldu.halada ağlıyorum.çokta inançlıyım şükür ama nasip olmadı banada...başka çözüm yokki yine doktor yine aşamalar yine sabır yine beklemek...meryem suresi okumaya karar verdim sende okumak istermisin yardımcı olayımmı.araştırdğm duaları yollayayımmı sanada? en azından rahatlatır umut olur

hepinize teşekkür ederim inşallah bu ay yolunda ilerler herşey çok dikkat ediyorum bu ay Rabbim kısmet eder inşallah hepimize.

Arkadaşlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi deneyeceğiz inşlah olur şuan klomenin 3 . günündeyim.
Size bir sorum var.Doktorum bana klomeni akşamları 2 adet aynı anda iç dedi ve bende o şekilde içiyorum.Aranızda benim gibi içen var mı kafama takıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…