- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
İçim şişti gerçekten ev var ne diye duruyor hala orda
Kızım olmasaydı çoktan yakıp gitmiştim eşime dank etti ama biz yara aldıktan sonraSevgisini gösterememek ayrı birşey,böyle sinsi davranmak apayrı bir şey.
Ne diyeyim senin bu kv'le çok işin var
Hepsi aynı değil canım, herkesi öyle sanma kendini de korkutma. Evlilik çok güzel aslında ama etrafindakilerle yeri geldi mi seviyeyi korumak lazım ki çizgiyi geçemesin. Eğer karakterli insansa zaten o çizgiyi geçmeye çalışmaz. Benim kynana mesela, yemeğini böreğini hamur işini temizliğini yapar, ben karismasam gel yap demez. Beraber oturuyoz. Ondan yana sıkıntı yokken kayınbabam herseye karışırYeminle evlilikten soğuyorum((((
zaten o taraklarda bezim yok iyice yüreğim kalkıyor
Ben az önce hem eşime hem kaynanaya kızdım. Yemek yiyorlarmış benimki aradı işte ne yiyorsunuz felan filan kuru fasulye yerlermiş. Ben de sevmiyorum fazla. Arada yaparım ondada fazla yemem. Eşim diyor o o fasulye var buraya geldiğinde yapıver yiyeyim diyor. Hergün sorarım aksama canın bişey istiyor mu diye Yok der. Yap dese yapmıycam sanki. Kaynana da diyorki yaparım oğlum ben senin istediğini yersin çok mu özledin diyor. Bende eşime cemkirdim yüzüne gözüne dursun böreklerim pığacalarım pizzalarım kömbelerim etli pidem lahmacunum diye .beni rezil ediyorsun dedim. En son ne zaman yaptın diyor anan kaç kere yaptı benim yaptıklarımı dedim onun yanında hiç demezsin dedim. Unuttun galiba önüne yarı çiğ patates kızartmalarını koydugunu şade yoğurtlu çorbaya ekmek banıp yediğini dedim. Baska çeşit yapmıyor çünkü. Sinirden çatlıyorum
Valla çek. Resti çıkart evine bu nasıl iş böyle çekilmez ki6 aydır burdayım. Bebeğim de 6 aylık oldu. Eşim'e diyorum "Artık kendi evimize geçelim!" O da bana "Annem, Babam özler çocuğu kalalım biraz daha" diyor. Bir de Maddi sıkıntılar başladı. Yurt dışında yaşıyoruz. İşten Çıkışını da aldı. 3.000 € maaş alıyordu, evimizin kirasına, suyuna, ihtiyaçlarına güzelce yetirip artırıyorduk. Her gün 70 km git-gel yapıyor. Şimdi 1.000 € işe gönderdiler, eşim de çalışmak istemiyor. "Eşek gibi çalışacağım, gelen bişey olmayacak" diye kendi kendine kafayı yiyecek. 1.5 senelik evliyim. Yarım senedir burdayım. Ama benim KV zaten cadaloz. İntihar edeceğim bi gün. Oğlu da tam bi ANA KUZUSU olup çıkıyor buraya geldik mi? "Anne şöyle mi?" "Anne böyle mi?" "Anne geldin mi?" Beni resmen fıldırıp attı kenara !!
Kendimi sümüğü silinmiş, sonra da çöpe atışı tutturulamayan, çöpün arkasına düşmüş bi peçete gibi hissediyorumofff
Başbaşa olduğumuzda böyle yapmıyordu hiç! İyice değişti bu adam? Ne yapacağım ya
Zaten hep yara aldıktan sonra, için paramparça olduktan sonra dank ediyor bu adamlaraKızım olmasaydı çoktan yakıp gitmiştim eşime dank etti ama biz yara aldıktan sonra
nankor yalakalaro konudan bende dertliyim arkadaşım.
çalıştığım halde neler yapıyorum hiç göze gelmiyor.
annesinin ise yapmayı beceremediği yemekleri kıtlıktan çıkmış gibi yer.
neredesin ey adalet?
Yaa balayından döndük 3 gün sonra bize geldiler ve 1 ay kaldılar bir tek onlarda değil bir tonda misafir getirdiler düşündükçe nefret ediyorum bide bayramda eşim beni oraya götürüyor hemde bir haftalığına
Sizin gelin buralarda mı acaba :)Benim annem de kardeşimi evlendirince tam bir kaynanaya dönüştü ne dediysem ne yaptıysam hareketleri değişmiyor.
Bana eşime çok farklı gelinimize çok farklı. Evlendiler ayı dolmadan gidip onlarda 15 gün kaldı hemde hiç bir sebebi yokken. Hadi gittin 3 gün sonra dön diye yalvardım benim evim burası dönmeyeceğim keyfim ne zaman isterse o zaman gelirim dedi. Özetle benim o anaç, toparlayan, gözeten, sakin annem hiç gerekçesi yokken kaynana oldu. İnanın ben de anlayamıyorum.
Bak bunu yazmadan geçemedimGerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki kv onların bu havası kime yardım etmez bizi hizmetçi gibi görür dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar yetmez bizi kötüler eşimizi doldurur
peki ama niye???
benim annem annede bu kadın anne değilmi ???
ailem beni onlara ezsin sövsün hizmetçilik yapayım diye vermedi
ben onu annem gibi gördükçe yaptıkları yetti burdada her açılan 3 konudan biri kv ne istiyosunuz bu gelinlerden????
offf
Değil yüzünü görmek adını duySam çıldırıyorum nden yapıyorlar bunu nden anlam veremiyorum
Benim annem de kardeşimi evlendirince tam bir kaynanaya dönüştü ne dediysem ne yaptıysam hareketleri değişmiyor.
Bana eşime çok farklı gelinimize çok farklı. Evlendiler ayı dolmadan gidip onlarda 15 gün kaldı hemde hiç bir sebebi yokken. Hadi gittin 3 gün sonra dön diye yalvardım benim evim burası dönmeyeceğim keyfim ne zaman isterse o zaman gelirim dedi. Özetle benim o anaç, toparlayan, gözeten, sakin annem hiç gerekçesi yokken kaynana oldu. İnanın ben de anlayamıyorum.
Bak bunu yazmadan geçemedim
Senin annende kaynana demi diyelim gelinin var ona ne çektiyse o gelinin ahi sana geçer.
İşte hepimiz kaynana adayıyız büyük konuşmamak lazım ben gelinime yapmiycam derken gün gelir belli olmaz yaparsın. Hiç de belli olmuyor.
Suda kaynanamla konuşmuyorum diyen biri var peki sen yapmasan gelinde aynısını yapsaydı ne düşünürdun.
Büyük lokma ye büyük laf yeme!!!
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Tam oedipus kompleksi Freud anlatmış.
Ben artık anlamayı bıraktım zaten
Sesini duymaya tahammülüm yok
Benden uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?