Yeter artık ne istiyor bu kayınvalideler

Ya ben evlendim safca. Nereden bilebilirdim basima bunlar gelecek.
özgür iki insan evlenmis, köle gibi görülecegim aklimin ucundan gecmezdi.
yüzüme bakmamalar, ama hergün arasin beni bana gelsin diye baski yapmalar.
esime sürekli beni kötülemeler
ama bunlari yaparken hep boynu bükük aglamalar
ben ikinci cocugumu dogurdugum zamanlar bir sekilde esim agzndan kacirdi ilk zamanlar bosanirsin dimi oglum, bosanirsin ühühühü bosanacaksiniz dimi agladigini.
ben birseyleri düzeltmeye calisirken sorun bendemi acaba diye düsünürken kendimden aptal gibi taviz verirken kadin zaten oglunun beni bosamasini bekliyormus
cocuk haberine neden sevinmedigini anlamamistim seneler önce
ne tuhaf insanlar diyordum
megersem cocuk oldu diye yas tutmuslar
yav sen kim köpeksin de beni mal gibi görüp bosan ondan diyorsun kocama
seviyoruz ulan birbirimizi cani kadin denir mi bu, yapilir mi bu
seni kocan bosasa hosuna mi gider ya da kizin yeni evliyken onun basina gelse
esimle ikimizde safiz konustugumuz dili dinlemedigi halde hala düzeltmeye calisiriz o da ana diye
ama sorunu kendinde ara ara nereye kadar
kadin mutsuz olmak icin yemin etmis
kendi derdi yok zaten baskalarininkine kendininmis gibi aglar
onun olayida bu zaten aglamak, ya evlatlarim beni aglarken görmesin diye yirtarim kendimi bu sürekli a ah agliyordum ama belli olmasin. hani sizden sakliyorum ama agliyorum
birgün benim ne hissettigimi gündeme getirdim mi acaba
yanlis soru gerci, benim ne hissettigim kimsenin umurunda degil
torunlarina bakmiyor zaten gezecek. kimseye is vermiyoruz eline yapsin diye
fakat simdi bakmadigi torunlar gün gelir neden bana ugramiyor diye yine aglamasin
büyükler büyüklügünü bilsin ona göre karsilik alir
sen gez, gezmen bitince zor zamaninda yaninda olmadigin kendi öz evladin torunlarin da gezecek, o zaman alinmaca gücenmece yok.
nasil yardima ihtiyacim varken yalniz birakildim Allah biliyor, adim gibi eminim ki yasliyim ühühü bana gelsinler diyeceksin seneler sonra.
simdi yedigin hurmalar diyecegim bende
diyemem tabiki de Allah im bize bir yol göstersin.
saglikla yasamak istiyorum sadece

İçim şişti gerçekten ev var ne diye duruyor hala orda

6 aydır burdayım. Bebeğim de 6 aylık oldu. Eşim'e diyorum "Artık kendi evimize geçelim!" O da bana "Annem, Babam özler çocuğu kalalım biraz daha" diyor. Bir de Maddi sıkıntılar başladı. Yurt dışında yaşıyoruz. İşten Çıkışını da aldı. 3.000 € maaş alıyordu, evimizin kirasına, suyuna, ihtiyaçlarına güzelce yetirip artırıyorduk. Her gün 70 km git-gel yapıyor. Şimdi 1.000 € işe gönderdiler, eşim de çalışmak istemiyor. "Eşek gibi çalışacağım, gelen bişey olmayacak" diye kendi kendine kafayı yiyecek. 1.5 senelik evliyim. Yarım senedir burdayım. Ama benim KV zaten cadaloz. İntihar edeceğim bi gün. Oğlu da tam bi ANA KUZUSU olup çıkıyor buraya geldik mi? "Anne şöyle mi?" "Anne böyle mi?" "Anne geldin mi?" Beni resmen fıldırıp attı kenara !!
Kendimi sümüğü silinmiş, sonra da çöpe atışı tutturulamayan, çöpün arkasına düşmüş bi peçete gibi hissediyorum offf
Başbaşa olduğumuzda böyle yapmıyordu hiç! İyice değişti bu adam? Ne yapacağım ya

Birincisi allah tarafindan lanetlenmek
Ikincisi zaten cogu sanki ogullarina zorla kakanlamislar muamelesi yaptigi icin bi hizaye getirilmele
Üçüncüsü ogullarini mukemmel zannetselerde bi yandan da kendi zulümlerini yetersiz uyguladıkları icin elestirirler.iste bu eleştiride zekalarinin neden eksik olduklarinin ve bunun kendilerinden kaynaklandığının hatirlatilmasi.
Ayrica şeklen degil de gercekten anneleri destekçi olan kadinlar cok şanslı digerlerinin pek kaynanadan asagi kalir yanı yok

Yeminle evlilikten soğuyorum ((((
zaten o taraklarda bezim yok iyice yüreğim kalkıyor
Hepsi aynı değil canım, herkesi öyle sanma kendini de korkutma. Evlilik çok güzel aslında ama etrafindakilerle yeri geldi mi seviyeyi korumak lazım ki çizgiyi geçemesin. Eğer karakterli insansa zaten o çizgiyi geçmeye çalışmaz. Benim kynana mesela, yemeğini böreğini hamur işini temizliğini yapar, ben karismasam gel yap demez. Beraber oturuyoz. Ondan yana sıkıntı yokken kayınbabam herseye karışır kaynanalik eder, bana da kaynanama da . Bizde böyle denk geldik.

KV ilk tanışmaya geldiğinde istemeye ne zaman gelelim demeye başladı. O dönem yoğun olduğumuz için istemi işini 1 ay erteledik, kadın zor dayandı. Neyse isteme oldu nişan yapalım diye tutturdu. Annem boşuna masraf yapmayın, geride bekarlariniz var dedi. KV "borç alır yine yaparım, borç yiyen kesesinden yer dedi". Nişan günü ayarlandı, söyledikleri tarihe 1 hafta kala eşim aradı "bizimkiler nişan yapamıyor, para yok dedi" . Neyse ellerine para geçti tutturdular nişan diye, bir taraftan herkese biz hazırız kız tarafı yapmıyor imajı çiziyorlar. Tekrar nişan günü ayarlandı. Nişan tarihine 3 gün var yine para yok muhabbeti dönüyor. Neyse borç filan aldılar, nişan yaptık. Meğerse kp zaten parası varmı, biz masraf yapmayalım diye yok demiş. Zaten nişan kıyafeti, bohçası dahil 1 bin TL' nin altında tuttu. Nisan'da kuaför parası, stüdyo fotoğrafları hepsini benim ailem karşıladı.

Bu sefer düğün diye tutturdular. Düğünüde 2-3 kere ertelediler. Size ev vereceğiz, ev yaptırıyoruz diye KV laf sokup duruyor. 3 sene nişanlı bekledim. Herkese biz düğün yapacağız ama kızın babası vermiyor demişler. Halbuki annem nişandan sonra KV deme "biz hazırız ne zaman isterseniz düğünü yapalım" diye. Bu arada ailem nikah olsun, düğün salonuna boşa masraf yapmayın diyor. Yok olmazmış dul mu alıyormuş. Düğüne 10 gün kala tabi ortada ev yok, babam bize ev verdi diye problem çıkardılar. Oğulları nasıl orada otururmus. Düğün günü suratlar bir karış, cenaze evi gibi. Düğün arefesinde arayan soran yok. Düğün günü damatlık ortada yok. Kuaför de işim 2 gibi bitti, eşim 6 ya doğru geldi beni almaya. Üzerinde normal kıyafetle. Annesi damatlık gömleğini bulamamış. Abimin damatlık gömleğini giydi. Damatligini bile resim cektirdigimiz açık alanda ortalık yerde giydi. Bunca stresin üzerine vajinusmus oldum birde. Düğünden sonra oğluşum oğluşum. Hı hı bende yedim.

o konudan bende dertliyim arkadaşım.
çalıştığım halde neler yapıyorum hiç göze gelmiyor.
annesinin ise yapmayı beceremediği yemekleri kıtlıktan çıkmış gibi yer.
neredesin ey adalet?

Bayramda yapacak bir şey yok bayram sonuçta eşiniz annesiniz elbette görmeye gidecek siz de onu yalnız bırakacak değilsiniz. 1 hafta dayanacaksınız artık. Buna izin veren eşiniz o izin vermeyecek koruyacak sizi. İstediğini desin kıskançlık yapsın eşin seni tanıyorsa biliyorsa seni korur kaynanan da zarar veremez.

Valla çek. Resti çıkart evine bu nasıl iş böyle çekilmez ki

Benim annem de kardeşimi evlendirince tam bir kaynanaya dönüştü ne dediysem ne yaptıysam hareketleri değişmiyor.
Bana eşime çok farklı gelinimize çok farklı. Evlendiler ayı dolmadan gidip onlarda 15 gün kaldı hemde hiç bir sebebi yokken. Hadi gittin 3 gün sonra dön diye yalvardım benim evim burası dönmeyeceğim keyfim ne zaman isterse o zaman gelirim dedi. Özetle benim o anaç, toparlayan, gözeten, sakin annem hiç gerekçesi yokken kaynana oldu. İnanın ben de anlayamıyorum.

Sizin gelin buralarda mı acaba :)
Aslında bir kızı bir oğlu olanlar daha ılımlı oluyor.
Ama siz de olmamış :)

Bak bunu yazmadan geçemedim
Senin annende kaynana demi diyelim gelinin var ona ne çektiyse o gelinin ahi sana geçer.
İşte hepimiz kaynana adayıyız büyük konuşmamak lazım ben gelinime yapmiycam derken gün gelir belli olmaz yaparsın. Hiç de belli olmuyor.
Suda kaynanamla konuşmuyorum diyen biri var peki sen yapmasan gelinde aynısını yapsaydı ne düşünürdun.
Büyük lokma ye büyük laf yeme!!!
Hakkımızda hayırlısı olsun.

kardeşiniz bişey demiyo mu? ne işi var 15 gün?
lütfen bişeyler yapmaya çalışın. o kızın ahı sizi de yakar.

ne diyosun Allahını seversen.
zalime zalim de mi demeyecez, tepki de mi göstermiycez neymiş ilerde ben de zalim olurum diye.
yok ya?

ilerinin sorunlu oğlan anası detected Allah gelinine sabır versin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…