Yeter artık ne istiyor bu kayınvalideler

şimdi ben bunu yazdım diye nispet yapıyomuşum gibi algılanır diye korktum açıkçası asla öyle bi niyetim yok.1-2 kişi daha kvsiyle ilgili olumlu şeyler yazmış, o yüzden düşüncemi yazıyorum.
açılan her konuyu okuduğumda ayrı şoklara giriyorum. ben ne annemin gelinine karşı, nede kayınvalidemde böyle saçma sapan fesatlık cahillik kıskançlık görmedim. herkes birbiriyle saygı sevgi çerçevesinde yaşıyor. resmiyette samimiyette dozunda. herkes yerini haddini biliyo. benim ailemde eşimin aileside çocukları mutlu huzurlu olsun istiyolar. yuva bozmak huzursuzluk çıkarmak kimsenin aklına bile gelmez. hadi kaynanalar cahil kıskanç. oğulları nasıl bu kadar kör ve ana kuzusu, eşlerini nasıl ezdiriyolar neden kıymet bilmiyolar. ben böyle insanlarla yaşamadığım için aklım mantığım almıyo.insan olabilmek çok önemli. malesef bazıları insanlıktan nasibini alamamış.

o kdr guzel ozetlemişin ki gercekten tebrik ederim

bi kv maduru da benim. ama artık konuşmuyorum.başka şehire taşındım ve çok huzurluyum.ömrümde kv kadar pis düşünceli,mutsuzluktan beslenen birini daha görmedim.
kadın sadece benimle değil kp nin ailesiyle , kendi ailesiyle sorunlu.
onun yüzünden 2 yıl psikiyatra gittim,ağır ilaçlar kullandım.
ama en sonunda patladım ve artık konuşmuyorum
allah bildiği gibi yapsın
kv nin 2 oğlu var ve ben hep kızı gibi olmaya çalıştım. mutfak masrafı,sigortası, elinin harçlığı, kendi kredi kartımı verdim,güne gidiyor diye üstüne kıyafet vs herşeyi yaptım. mağazada bişey görüp beğendi mi hemen gider alırdım. ayda 1 mutlaka dışarı çıkarırdım. gidip geleceği yere arabamla götürürdüm.ev aldım,yazlık aldım ama o ne yaptı beni delirtti.
psikiyatr bile kadına inanamadı
soruyorum size kardeşinin eşi kanser olup öldü diye hangi insan sevinir?
kv ile küs olduğu için düğünüme ne eşimin babaannesi,ne anneannesi,ne dayısı,ne halası,ne teyzesinin çocukları geldi
sizce bi insanın hiç mi arkadaşı olmaz?
mesafeli olmak iyidir.ben bu kadının böyle biri olduğunu bilseydim baştan mesafe koyardım. ama o kadar salakmışım ki göremedim

Aslında doğru olan da bu zaten. Eğer haksızlık yapılıyorsa susmayacaksın.
Susunca ne oluyor daha mı çok değer veriyor. Aksine sustuğun için daha çok ezmeye çalışıyor.
Gerçekten hep sustum biliyomusun yaslidir kocamın annesidir işte kayıpları var ama yok yani bir oğlu ölmüş güya acılı ama diğer iki oğluna kök söktürür tabi banada

Harikasınız

Yok canım sınır falan daha neler neler gelip pencerenin altından bizi dinlemeler yatak odası camının altına gidip içerisi gorunuyormu diye bakmalar ertesi gün kendi söylüyor bunu ben akşam baktım içerisi görünüyor diyor halbuki üstünde fon var ve içerisi görünmüyor daha ne anlatayım ki 55 yaşında hissediyorum kendimi

allah affetsin dünyadan nefret ettiriyorlar insanı

eşin biliyomu bunları, doktora götürün bu kadını

Karşı taraf anlamıyorsa nasıl olacak ki bu laf anlayacak insan lazım ailem asla karışmaz karışamaz hesap vermem sorarsam fikir verirler kv tam tersi herşeyi soran araştıran hep yalan söylediğimi düşünen ama kendi yalan söyleyen hep kendini düşünen hiç para harcamayacak herşeyi bize yıkmaya uğraşan kocamda hep benim arkamda ezdirmeyen lafını tak tak söyleyen asla taviz vermeyen biri ama karşıdaki öyle bir kafa yapısına sahipki sanki onla evliyim kocam yokken dediklerini o varken hayatta demez ne guzelki siz iki taraftanda memnunsunuz arada saygı var ama bende tek taraflı bunlar resmen kadın bana sahibimmis gibi davraniyordu

İcim şişti gerçekten böyle bir insan olamaz hemde biri öldü diye sevinen ben kuşum öldü diye karalar bağladım kadına bak yaaa

İcim şişti gerçekten böyle bir insan olamaz hemde biri öldü diye sevinen ben kuşum öldü diye karalar bağladım kadına bak yaaa
malesef var böyle bi insan3,5 yıl hayatı bana zehir etti bu kadın. onu affetmiyorum. konuşmuyorum. bu insan bir de hacı.(hac parasını bile biz verdik.hem de en lüksüne gitmek istedi.eşim param yok o kadar diye tartıştı. eşime bi kere gidiyorlar verelim idare edelim diyen de benim)
bu insan ablasının kızı boşanmaya kalktı diye sevinen biri
eşyalarım taşınırken eşyalarımın içinden takı setimi bile almış ve istememe rağmen vermemiş bi insan.

Taş mı getirdi ?????

Benimkide 5 vakit namaz kılar oruç tutar kuran okur ama kimse kirilacakmi darilacakmi demez bu laf doğrumu nereye gidiyor demez komşunun gelini burada iyi anılmayan biriyle geziyor diye dur bakalım onun adı nasıl anılacak diyen kendisi ama yapacak birşey yok canım yaranamazsın net ister hacı ister hoca içinde ar utanma yoksa kork o insandan

Ne kadar benziyo kaynanaalarımız eltim olsa o senmisin diycem nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…