Yeter artık ne istiyor bu kayınvalideler

gidip kaynanama sarilacam
Bizde ayni evde oturuyoruz yilin 5 6 ayi ama oyle etliye sutluye pek karismaz en azindan yuzume karşı karismaz. Arkadan sallar o ayri
Onlarida pek onemsemiyotum artik ne de olsa yasli yurdum turk kadını hayatta birsru görmemiş oda hep hizmet etmis dar goruslu vs vs ama naziktir yuzume karsi beni kıracak birsey demez.
Belki de yapsa alacagi tepkiyi biliyordur. Deli deliyi dakka da derler ya o hesap. Bir kere oyle bir gaflette bulundu hayatinin sokunu yasadi. O yuzden simdi gayet iyiyiz.
Allah yardımcınız oldun kizlar. Kadin rekabeti istr bence. Kiskaclik hepsinin nedeni sanirim.

Neden:Kıskançlık ..

Neden:Kıskançlık ..
Hayret bir şey insan gelinini kıskanır mı demeyeceğim, maalesef çok haklısın.
Benim ablamın kv'si anneme ; akşam oğlumla gelinim odalarına girince oğlumu kızından kıskanıyorum demişti.
Var malesef böyle geri kafalı düşünen insan çok var.
Madem kıskanacaksın al oğlunu turşusunu kur da milletin kızının da hayatının içine etme

Benim kayınvalidem de aynı. Beni köle olarak görür ağaç kovugundan çıkmışım gibi davranır.elimden geleni yapsam da asla yaranamam .şu an hiç ciddiye almıyorum kendisini merhaba merhaba hihi deyin geçin

Her kayınvalide de bir değil; her gelin de. Yalnız şunu farkettim; sonuçta bugün kayınvalide dedikleriniz de bir zamanlar gelindi. Muhtemelen onlar da aynı sıkıntıları yaşadılar ve buna rağmen böyle oldular. Demek ki burada yanlış bir şey var. Normalde kendi çeken kişinin aynı hatayı yapmaması gerekir. Demek ki kadın olarak gene bizde bir problem var. Neden erkekler kayınbabaları ile problem yaşamıyor? Olay yine kadınlarda bitiyor . Oğlanı yetiştiren de kadın; geline eziyet eden de kadın. Burada söylenen arkadaşların en az yarısının ileride gelinleri kendilerini sevmeyecek buna da Eminim :))) sorsan söylendiğiniz kaynanalar da kendilerini çok iyi sanıyorlardır; benim gibi kaynana zor bulur diyorlardır.

Aaah ah sanırım kadın olmak başlı başına bir muamma...

Tıpkı benim kocamla kaynanami ozetlemissin :)

Benim babannem anneme senin çeyizinde herşey var benim kızlarımın hiçbir şeyi yoktu derdi. Ağzı var dili yok annem bile en sonunda benim babam aldı senin kocanda çalışıp alsaydı dedi. İçimden ağzın bal yesin anne dedim. Birde annemin teyzesiydi. Ne alırsa büyük amcamın eşine verirdi yoksa o küsermiş. Bizim evde birşey görünce oğlum bende bundan alacağım derdi hop bizim evdeki bavul bıçak vs ona giderdi. Bana birşey alınınca oğlumun parasını yiyorsunuz diye kıyameti koparırdı. Babama oğlum kardeşinin bunu eksik abinin şunu eksik diye bizim rızkımızı onlara yedirirdi. İki lafından biri biz beraber otururduk ama analı kızlı çok edepsizsiniz derdi. Kendi kızları eve kaynanasını sokmazdı iyi oluyor derdi. Kızları da aynı anası. Halam bana evlenince kocanın ailesini evine sokma dedi. İçimden dedim kurban ol sen benim kocamın ailesine.

Canım sen bir hafta kalacakmışsın benim ne kadar kalacağımda belli değil senin kvden farkıda yok yani Alllah sabır versin kaynanadan çekenlere

Ahahahaha bu çok iyiydi

Allah göstermesin isterse 5 oğlum olsun yinede böyle biri olmam ben benim kölem olmaya evlenmedi sonuçta kocasıyla geçinsin benden uzak olsun tutarım bir bakıcı yada gidermek bir huzurevine kimseye yük olmam

Kendini ezdirmek istemeyeni hiç kimse ezemez. Eşim beni tutmuyorcularıda anlamıyorum. Kimse kimseye itaat etmek zorunda değil. Ben x'im ve böyleyim,bunu kabul eden yanımda olsun beğenmeyende öte dursun. İnan yeri gelince fazla gıcık biriyim ama kimseyle kötü değilim. Herşey ölçülü çünkü bende. Fazla muhabbeti sevmem,eşimin ailesiyle genelin dışına çıkmam muhabbetlerimde. Kararlarımda danışmam sonradan öğrenirler vs vs. Dik durmak mesele.

Kendini ezdirmek istemeyeni hiç kimse ezemez. Eşim beni tutmuyorcularıda anlamıyorum. Kimse kimseye itaat etmek zorunda değil. Ben x'im ve böyleyim,bunu kabul eden yanımda olsun beğenmeyende öte dursun. İnan yeri gelince fazla gıcık biriyim ama kimseyle kötü değilim. Herşey ölçülü çünkü bende. Fazla muhabbeti sevmem,eşimin ailesiyle genelin dışına çıkmam muhabbetlerimde. Kararlarımda danışmam sonradan öğrenirler vs vs. Dik durmak mesele.

Aslında doğru olan da bu zaten. Eğer haksızlık yapılıyorsa susmayacaksın.
Susunca ne oluyor daha mı çok değer veriyor. Aksine sustuğun için daha çok ezmeye çalışıyor.
Sen susunca o hatasını anlamıyor zaten
Sonra ortalarda ne yaptım ki bizim geline de birşey söylenmiyor diye dolaşıyorlar

Canım sen bir hafta kalacakmışsın benim ne kadar kalacağımda belli değil senin kvden farkıda yok yani Alllah sabır versin kaynanadan çekenlere
Lanet olasi kocalar benimkide goturuyo haftasonu hafta icin zirt oldu gidelim pirt oldu gidelim diye diye en guzel gunlerimin icine etti nefret ediyorum bayramdanda..

Eşimin annesi bana düğünden sonra ha bire oğlum benim arkadaşım dostum kocam herşeyim diyordu yanımda sürekli boynundan öpüyordu
Sonra farkettim düğün resminde eşim ve annesi el ele tutuşmuş öyle koluna girme falan değil bildiğin el ele tutuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…