- 10 Mart 2017
- 461
- 532
- 53
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Gerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki kv onların bu havası kime yardım etmez bizi hizmetçi gibi görür dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar yetmez bizi kötüler eşimizi doldurur
peki ama niye???
benim annem annede bu kadın anne değilmi ???
ailem beni onlara ezsin sövsün hizmetçilik yapayım diye vermedi
ben onu annem gibi gördükçe yaptıkları yetti burdada her açılan 3 konudan biri kv ne istiyosunuz bu gelinlerden????
offf
Değil yüzünü görmek adını duySam çıldırıyorum nden yapıyorlar bunu nden anlam veremiyorum
Hayret bir şey insan gelinini kıskanır mı demeyeceğim, maalesef çok haklısın.Neden:Kıskançlık ..
Gerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki kv onların bu havası kime yardım etmez bizi hizmetçi gibi görür dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar yetmez bizi kötüler eşimizi doldurur
peki ama niye???
Kendilerine köle arıyorlar. Ne kadar iyi olursa
ben onu annem gibi gördükçe yaptıkları yetti burdada her açılan 3 konudan biri kv ne istiyosunuz bu gelinlerden????
offf
Değil yüzünü görmek adını duySam çıldırıyorum nden yapıyorlar bunu nden anlam veremiyorum
Benim kayınvalidem de aynı. Beni köle olarak görür ağaç kovugundan çıkmışım gibi davranır.elimden geleni yapsam da asla yaranamam .şu an hiç ciddiye almıyorum kendisini merhaba merhaba hihi deyin geçinGerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki ama niye???
offf
Tıpkı benim kocamla kaynanami ozetlemissin :)çünkü sen oğullarını aç bırakıyorsun işkence yapıyorsun kullanıyorsun.
Düne kadar oğlunun numarasını bilmeyenler oğluşum diye ölüolar.
oğullara ne demeli? Nerde aksam orda sabah yasarlar, yemedikleri halt kalmaz eve gitmezler, evlenince annecim annecim.
ezikler.
Canım sen bir hafta kalacakmışsın benim ne kadar kalacağımda belli değil senin kvden farkıda yok yani Alllah sabır versin kaynanadan çekenlereYaa balayından döndük 3 gün sonra bize geldiler ve 1 ay kaldılar bir tek onlarda değil bir tonda misafir getirdiler düşündükçe nefret ediyorum bide bayramda eşim beni oraya götürüyor hemde bir haftalığına
Ahahahaha bu çok iyiydiHayret bir şey insan gelinini kıskanır mı demeyeceğim, maalesef çok haklısın.
Benim ablamın kv'si anneme ; akşam oğlumla gelinim odalarına girince oğlumu kızından kıskanıyorum demişti.
Var malesef böyle geri kafalı düşünen insan çok var.
Madem kıskanacaksın al oğlunu turşusunu kur da milletin kızının da hayatının içine etme
Allah göstermesin isterse 5 oğlum olsun yinede böyle biri olmam ben benim kölem olmaya evlenmedi sonuçta kocasıyla geçinsin benden uzak olsun tutarım bir bakıcı yada gidermek bir huzurevine kimseye yük olmamHer kayınvalide de bir değil; her gelin de. Yalnız şunu farkettim; sonuçta bugün kayınvalide dedikleriniz de bir zamanlar gelindi. Muhtemelen onlar da aynı sıkıntıları yaşadılar ve buna rağmen böyle oldular. Demek ki burada yanlış bir şey var. Normalde kendi çeken kişinin aynı hatayı yapmaması gerekir. Demek ki kadın olarak gene bizde bir problem var. Neden erkekler kayınbabaları ile problem yaşamıyor? Olay yine kadınlarda bitiyor . Oğlanı yetiştiren de kadın; geline eziyet eden de kadın. Burada söylenen arkadaşların en az yarısının ileride gelinleri kendilerini sevmeyecek buna da Eminim :))) sorsan söylendiğiniz kaynanalar da kendilerini çok iyi sanıyorlardır; benim gibi kaynana zor bulur diyorlardır.
Aaah ah sanırım kadın olmak başlı başına bir muamma...
Sen susunca o hatasını anlamıyor zatenAslında doğru olan da bu zaten. Eğer haksızlık yapılıyorsa susmayacaksın.
Susunca ne oluyor daha mı çok değer veriyor. Aksine sustuğun için daha çok ezmeye çalışıyor.
Lanet olasi kocalar benimkide goturuyo haftasonu hafta icin zirt oldu gidelim pirt oldu gidelim diye diye en guzel gunlerimin icine etti nefret ediyorum bayramdanda..Canım sen bir hafta kalacakmışsın benim ne kadar kalacağımda belli değil senin kvden farkıda yok yani Alllah sabır versin kaynanadan çekenlere
Eşimin annesi bana düğünden sonra ha bire oğlum benim arkadaşım dostum kocam herşeyim diyordu yanımda sürekli boynundan öpüyorduHayret bir şey insan gelinini kıskanır mı demeyeceğim, maalesef çok haklısın.
Benim ablamın kv'si anneme ; akşam oğlumla gelinim odalarına girince oğlumu kızından kıskanıyorum demişti.
Var malesef böyle geri kafalı düşünen insan çok var.
Madem kıskanacaksın al oğlunu turşusunu kur da milletin kızının da hayatının içine etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?