Yeter artık ne istiyor bu kayınvalideler

Ben az önce hem eşime hem kaynanaya kızdım. Yemek yiyorlarmış benimki aradı işte ne yiyorsunuz felan filan kuru fasulye yerlermiş. Ben de sevmiyorum fazla. Arada yaparım ondada fazla yemem. Eşim diyor o o fasulye var buraya geldiğinde yapıver yiyeyim diyor. Hergün sorarım aksama canın bişey istiyor mu diye Yok der. Yap dese yapmıycam sanki. Kaynana da diyorki yaparım oğlum ben senin istediğini yersin çok mu özledin diyor. Bende eşime cemkirdim yüzüne gözüne dursun böreklerim pığacalarım pizzalarım kömbelerim etli pidem lahmacunum diye .beni rezil ediyorsun dedim. En son ne zaman yaptın diyor anan kaç kere yaptı benim yaptıklarımı dedim onun yanında hiç demezsin dedim. Unuttun galiba önüne yarı çiğ patates kızartmalarını koydugunu şade yoğurtlu çorbaya ekmek banıp yediğini dedim. Baska çeşit yapmıyor çünkü. Sinirden çatlıyorum

Nasıl yani oğlu için o benim kocam mı dedi?
Hadi diğerlerini anlarım da bunu anlayamam.

Pes vallahi. Kim bilir daha neler duyacağız

Nasıl yani oğlu için o benim kocam mı dedi?
Hadi diğerlerini anlarım da bunu anlayamam.

Pes vallahi. Kim bilir daha neler duyacağız
Tam oedipus kompleksi Freud anlatmış.
Ben artık anlamayı bıraktım zaten
Sesini duymaya tahammülüm yok
Benden uzak olsun

Sen susunca o hatasını anlamıyor zaten
Sonra ortalarda ne yaptım ki bizim geline de birşey söylenmiyor diye dolaşıyorlar
Yaaa zaten hep öyle olur.
Hep diyorum kötülük yapan ben yaptım demez, ben bişey yapmadım der.
Zaten hep bu gelinler durduk yere böyle oluyor.

Tam oedipus kompleksi Freud anlatmış.
Ben artık anlamayı bıraktım zaten
Sesini duymaya tahammülüm yok
Benden uzak olsun
Zaten bu zihniyetteki insanı istesen de anlayamazsın ki.
Yazık yaa, madem oğluna bu kadar, kocam diyecek kadar dengesiz bir şekilde bağlısın neden evlendirdin be kadın

Yaaa zaten hep öyle olur.
Hep diyorum kötülük yapan ben yaptım demez, ben bişey yapmadım der.
Zaten hep bu gelinler durduk yere böyle oluyor.
İnsan yerine koydum eşimin annesiyle konuştum kırıldığım noktaları paylaştım.
Aldığım cevaplar " onu da mı ben demişim bunu da mı ben demişim baksana neler demişim hiç hatırlamıyorum demekki baskı altındayım ne dediğimi bilmiyorum neyse sen yaz ver de bana ona göre konuşayım "
Çok doluyum bu konuda kusura bakma

Zaten bu zihniyetteki insanı istesen de anlayamazsın ki.
Yazık yaa, madem oğluna bu kadar, kocam diyecek kadar dengesiz bir şekilde bağlısın neden evlendirdin be kadın
Baştan anlayamadım bilsem hiç bulaşmazdım ya da net tavrımı koyardım bu kadar da üzülmezdim

Senin kv kafayı yemiş olmalı.
Bunlar ne biçim cevaplar ya. İnsan yerine koyup karşına alıyorsun ama o insanca cevap bile vermiyor.
Yazık hani bazı insanlar gerçekten çok tuhaf durduk yere 'hır gür çıkartayım da huzuru bozulsun bu gelinin' modunda dolanıyor ortalıkta.
Böyle insanlıktan nasibini almamışlar toplum içine çıkmamalı, başkasının kapısına gidipte oğluna kız bakmamalı.

Yok canım bana da iyi geliyor konuşmak. Devam edebiliriz :)

Baştan anlayamadım bilsem hiç bulaşmazdım ya da net tavrımı koyardım bu kadar da üzülmezdim
Zaten böyle insanlar baştan pek belli etmiyorlar niyetlerini.
Yazık ki bizlerde güzel yaklaşıyoruz, insan yerine koyup saygı yapıyoruz, büyüğümüz diyoruz ama yaptıklarımızın zerresini hak etmiyorlar.

Ama sorsan hala ne yaptım der onun içini bir bilsem nasıl iyi biriymiş ama sevgisini gösteremiyormuş bana
Ben de buna inandım o kadar olaydan sonra
Ne hali varsa görsün

Ama sorsan hala ne yaptım der onun içini bir bilsem nasıl iyi biriymiş ama sevgisini gösteremiyormuş bana
Ben de buna inandım o kadar olaydan sonra
Ne hali varsa görsün
Sevgisini gösterememek ayrı birşey,böyle sinsi davranmak apayrı bir şey.
Ne diyeyim senin bu kv'le çok işin var

Ahahahaha ne bu yaaa

eşlerin izin vermesi + oedipus kompleksi.

meraklısına muhteşem bir analiz bırakıyorum, okuyun ufkunuz açılsın.
psikiyatr nusret kaya ile bir söyleşi, bizim bu derdimizi anlatıyor.

http://www.derki.com/psikolojik/nusret-kaya-ile-cinsellik-uzerine/

çok uzun, aşağıda kaynana semrayı konuşmaya başlıyolar. ordan itibaren okuyabilirsiniz.

Oglunun sucu
Sonra insanin esi ayni zamanda en buyuk dusmani da olabilir deyince kiziyorsunuz.
vallahi de billahi de öyle, ya ben anlayamıyorum koruyup kollamayacaklarsa en ufak tatsızlıkta eşlerinin yanlarında olmayacaklarsa neden evleniyorlar ki, otursunlar analarının dizlerinin dibinde gül gibi geçinip gitsinle, elalemin kızının günahına girmesinler

Benimki cok sinsi oglunun yaninda canim kizim der normalde asiri soguk ve surekli laf sokma cabasinda esimde asla görmüyor ve inanmiyor. 2 yil duymadim saygida kusur etmedim saf gelin oldu adim, surekli para istediler evimin huzurunu bozdular dar kalpli oldu adim, simdide esimle bosanma noktasina geldim 8 aylik hamile halimle onlar yuzunden seytan gecinemiyor oglumla oldu adim 10 günlük izne gidiyoruz her gitmemize sinsi kadinin imalari yuzunden esim erkeklik gosterileri yapiyor artik asla adim atmayi düşünmüyorum o eve boylede esimle daha kotu olacak belki iliskim ama herkes kendi ailesinde iznini geçirsin diye düşünüyorum yoksa bu kadin beni bosamadan rahat edemeyecek tatilleri boyle yasayip mutlu bir evliligi olan varmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…