- 14 Mart 2017
- 112
- 113
- 18
- 33
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Ben az önce hem eşime hem kaynanaya kızdım. Yemek yiyorlarmış benimki aradı işte ne yiyorsunuz felan filan kuru fasulye yerlermiş. Ben de sevmiyorum fazla. Arada yaparım ondada fazla yemem. Eşim diyor o o fasulye var buraya geldiğinde yapıver yiyeyim diyor. Hergün sorarım aksama canın bişey istiyor mu diye Yok der. Yap dese yapmıycam sanki. Kaynana da diyorki yaparım oğlum ben senin istediğini yersin çok mu özledin diyor. Bende eşime cemkirdim yüzüne gözüne dursun böreklerim pığacalarım pizzalarım kömbelerim etli pidem lahmacunum diye .beni rezil ediyorsun dedim. En son ne zaman yaptın diyor anan kaç kere yaptı benim yaptıklarımı dedim onun yanında hiç demezsin dedim. Unuttun galiba önüne yarı çiğ patates kızartmalarını koydugunu şade yoğurtlu çorbaya ekmek banıp yediğini dedim. Baska çeşit yapmıyor çünkü. Sinirden çatlıyorumGerçekten artık yeter ailelerimiz bizi nazlı yetiştirdi bu boya getirdi evlendirdi yetmedi hala yardım ediyorlar destekleri hiç eksik olmuyor buna rağmen anlayışlılar
peki kv onların bu havası kime yardım etmez bizi hizmetçi gibi görür dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar yetmez bizi kötüler eşimizi doldurur
peki ama niye???
benim annem annede bu kadın anne değilmi ???
ailem beni onlara ezsin sövsün hizmetçilik yapayım diye vermedi
ben onu annem gibi gördükçe yaptıkları yetti burdada her açılan 3 konudan biri kv ne istiyosunuz bu gelinlerden????
offf
Değil yüzünü görmek adını duySam çıldırıyorum nden yapıyorlar bunu nden anlam veremiyorum
Nasıl yani oğlu için o benim kocam mı dedi?Eşimin annesi bana düğünden sonra ha bire oğlum benim arkadaşım dostum kocam herşeyim diyordu yanımda sürekli boynundan öpüyordu
Sonra farkettim düğün resminde eşim ve annesi el ele tutuşmuş öyle koluna girme falan değil bildiğin el ele tutuşma
Tam oedipus kompleksi Freud anlatmış.Nasıl yani oğlu için o benim kocam mı dedi?
Hadi diğerlerini anlarım da bunu anlayamam.
Pes vallahi. Kim bilir daha neler duyacağız
Yaaa zaten hep öyle olur.Sen susunca o hatasını anlamıyor zaten
Sonra ortalarda ne yaptım ki bizim geline de birşey söylenmiyor diye dolaşıyorlar
Zaten bu zihniyetteki insanı istesen de anlayamazsın ki.Tam oedipus kompleksi Freud anlatmış.
Ben artık anlamayı bıraktım zaten
Sesini duymaya tahammülüm yok
Benden uzak olsun
İnsan yerine koydum eşimin annesiyle konuştum kırıldığım noktaları paylaştım.Yaaa zaten hep öyle olur.
Hep diyorum kötülük yapan ben yaptım demez, ben bişey yapmadım der.
Zaten hep bu gelinler durduk yere böyle oluyor.
Baştan anlayamadım bilsem hiç bulaşmazdım ya da net tavrımı koyardım bu kadar da üzülmezdimZaten bu zihniyetteki insanı istesen de anlayamazsın ki.
Yazık yaa, madem oğluna bu kadar, kocam diyecek kadar dengesiz bir şekilde bağlısın neden evlendirdin be kadın
Senin kv kafayı yemiş olmalı.İnsan yerine koydum eşimin annesiyle konuştum kırıldığım noktaları paylaştım.
Aldığım cevaplar " onu da mı ben demişim bunu da mı ben demişim baksana neler demişim hiç hatırlamıyorum demekki baskı altındayım ne dediğimi bilmiyorum neyse sen yaz ver de bana ona göre konuşayım "
Çok doluyum bu konuda kusura bakma
Zaten böyle insanlar baştan pek belli etmiyorlar niyetlerini.Baştan anlayamadım bilsem hiç bulaşmazdım ya da net tavrımı koyardım bu kadar da üzülmezdim
Ama sorsan hala ne yaptım der onun içini bir bilsem nasıl iyi biriymiş ama sevgisini gösteremiyormuş banaSenin kv kafayı yemiş olmalı.
Bunlar ne biçim cevaplar ya. İnsan yerine koyup karşına alıyorsun ama o insanca cevap bile vermiyor.
Yazık hani bazı insanlar gerçekten çok tuhaf durduk yere 'hır gür çıkartayım da huzuru bozulsun bu gelinin' modunda dolanıyor ortalıkta.
Böyle insanlıktan nasibini almamışlar toplum içine çıkmamalı, başkasının kapısına gidipte oğluna kız bakmamalı.
Yok canım bana da iyi geliyor konuşmak. Devam edebiliriz :)
Sevgisini gösterememek ayrı birşey,böyle sinsi davranmak apayrı bir şey.Ama sorsan hala ne yaptım der onun içini bir bilsem nasıl iyi biriymiş ama sevgisini gösteremiyormuş bana
Ben de buna inandım o kadar olaydan sonra
Ne hali varsa görsün
Ahahahaha ne bu yaaaİnsan yerine koydum eşimin annesiyle konuştum kırıldığım noktaları paylaştım.
Aldığım cevaplar " onu da mı ben demişim bunu da mı ben demişim baksana neler demişim hiç hatırlamıyorum demekki baskı altındayım ne dediğimi bilmiyorum neyse sen yaz ver de bana ona göre konuşayım "
Çok doluyum bu konuda kusura bakma
hayattan beklentim....ben 2 senedir konuşmuyorum elini öpmeyı bırak yüzüne bile bakmıyorum oh olsun madem ben kötüyüm daha çok bekler bu arada iki sende evıme 3 kere geldi ondan önce zırt pırt gelırdı bundan sonra böle
Olağanüstü ufuk açıcı bir yazı teşekkürlereşlerin izin vermesi + oedipus kompleksi.
meraklısına muhteşem bir analiz bırakıyorum, okuyun ufkunuz açılsın.
psikiyatr nusret kaya ile bir söyleşi, bizim bu derdimizi anlatıyor.
http://www.derki.com/psikolojik/nusret-kaya-ile-cinsellik-uzerine/
çok uzun, aşağıda kaynana semrayı konuşmaya başlıyolar. ordan itibaren okuyabilirsiniz.
valla ben okuduğumda 3 gün dumur halinde gezmiştim, ondan öyle dedimOlağanüstü ufuk açıcı bir yazı teşekkürler
vallahi de billahi de öyle, ya ben anlayamıyorum koruyup kollamayacaklarsa en ufak tatsızlıkta eşlerinin yanlarında olmayacaklarsa neden evleniyorlar ki, otursunlar analarının dizlerinin dibinde gül gibi geçinip gitsinle, elalemin kızının günahına girmesinlerOglunun sucu
Sonra insanin esi ayni zamanda en buyuk dusmani da olabilir deyince kiziyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?