- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.
Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık
Canım okuyorum eşim namaz kılıyor mesela o okuyor ama korktuğum için mi nedir artık bozulmayacak şey bozuluyorBazi evlerde farkli durumlar oluyor sanki olumsuz enerji mi sartlanmisliktanmidir nedir oluyor öyle
Bizde tadilat tamirat yapsak yada yeni bisdy alsak illa bissy oluyo hatta ornek vermdk isterdim ama tanidik cikar diye cekiniyorum :)
Bol bol felak nas okuyun evde onune hecer insallah
Sizin durum baya kötü olmuş alında eve kaporta verdiyseniz o parayı geri almayip ev şahine söyleyebilirsiniz ben çıktığım zaman öyle olursa ev sahibimiz demistiAy aklıma kirada oturduğum bir dönem geldi, evde bir yıla yakın oturdum, tam çıkacağım ay klima bozuldu, banyodaki silikonlar çıktı, mutfak dolabı yerinden oynadı, süpürgeliklerden birkaçı düştü. Zaten taşınıyorum masrafım çok, birden çıktı hepsi.
Oluyor yapacak bir şey yok gibi.
Sizin durum baya kötü olmuş alında eve kaporta verdiyseniz o parayı geri almayip ev şahine söyleyebilirsiniz ben çıktığım zaman öyle olursa ev sahibimiz demisti
7 yıllık bina aslında eski değil ama dediğimiz gibi bu musibetleri def etmek için ihtiyaç sahiplerine ulaşmamız lazimSadaka verebilirsiniz bir öğrenci ya da ihtiyaç sahibi varsa yaknlarınızda erzak da olabilir.Ne demişler az sadaka çok belayı defedermiş. Binanız eski bir binaysa taşınmayı da düşünebilirsinz.
Tesir eder mi canım hemen aldıracagim esimeAdaçayı yakıp gezdirin evde.
Negatif enerji ye iyi geldiğini duymuştum. Askında insan kendisine neden korkarsa başına gelir. Bence artık hep olumlu düşünün. Neşeli olun. İnan'ın kendi enerjiniz değişince olaylarda olumlu olucaktırTesir eder mi canım hemen aldıracagim esime
Anladım canım normalde hep şu başıma geliyor mesela içine doğar ya insanın elimde bir saklama kabi diyorum düşmese iyidir ama kapağı sıkı kapalı eminim o an kapaktan kurtuldu yere düştü paramparça oldu şok oldum yaNegatif enerji ye iyi geldiğini duymuştum. Askında insan kendisine neden korkarsa başına gelir. Bence artık hep olumlu düşünün. Neşeli olun. İnan'ın kendi enerjiniz değişince olaylarda olumlu olucaktır
Sadaka verinnn....Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.
Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık
sifonu siz tamir edin ki cok kolaydır tamiri.. digiturk nasıl bozuldu ? anlamadım ama şimşekli gunlerde o tur aletleri fişten cıkartsanız iyi olur. içlerinde bir sigorta vardır onlar onlar yanar. ve tamiri de aslında cok ucuzdur.Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.
Sifonu iç mekanizması ve taharet musluğu bozuldu canım mecbur usta çağıracağızsifonu siz tamir edin ki cok kolaydır tamiri.. digiturk nasıl bozuldu ? anlamadım ama şimşekli gunlerde o tur aletleri fişten cıkartsanız iyi olur. içlerinde bir sigorta vardır onlar onlar yanar. ve tamiri de aslında cok ucuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?