• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık ya :(

Ben birşeyi kırmamaya çalışiyim yada annem desn ona dikkat et o kırılır direk pskilojim bozulmuş sanırım dikkat ettikçe hep kırılıyor bozuluyor vs yemek takımı aldı bak bunları kırma dedi noldu yemek takımının hepsi kırıldıııı .:KK70:dikkat etme bişi olmaz

Sizinki de bir şey mi? Son bir ay içinde alt kattaki ecza deposunun tavanı su çektiği için hemen her gün bir tesisatçı geliyor ve sızıntı yapan yeri bulmaya çalışıyor. Bulamayınca tahmini banyomda bir yeri kırıyor. Artık ev inşaat alanına döndü. En son Cumartesi günü tesisatçıya "kır kır bütün banyoyu kır sende rahat et bende" dedim. Hatta vanayı değiştirdiler vanametre denen bir şey taktılar 45 dakika kombiyi sıcak suda çalıştırdılar. Doğalgaz parası da bize geçti tabi. Tesisatçıya bunu sigorta ödeyecek mi dedim hayır dedi. Allah razı olsun sizden, peki kombi olmasa ne yapacaktınız dedim bakmadan gidecektik dedi. Bende sizi yılın değil yüzyılın en becerikli ve ahlaklı tesisatçısı ilan ediyorum dedim.
Hiç canımı sıkmıyorum. Sıkarsam canım çıkacak çünkü. Siz de öyle yapın.

Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.

Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık :KK43: :KK43: :KK43:

bozulan şeylerin çözümü tamir ettirmek başka bi çözüm yolu göremiyorum ben.

ama genelde böyle üst üste geldiğinde başka bir şeye gelecek mala geliyor ordan çıkıyor derler.

bi hayır işleyin birine yardımda bulunun bi aç doyurun belki faydası olur.

Ahlaksız adam ya şu zamanda işini hakkıyla yapanı bulmak çok zor son durum ne peki bulabildiler mi sorunun kaynağını
Sizinki de bir şey mi? Son bir ay içinde alt kattaki ecza deposunun tavanı su çektiği için hemen her gün bir tesisatçı geliyor ve sızıntı yapan yeri bulmaya çalışıyor. Bulamayınca tahmini banyomda bir yeri kırıyor. Artık ev inşaat alanına döndü. En son Cumartesi günü tesisatçıya "kır kır bütün banyoyu kır sende rahat et bende" dedim. Hatta vanayı değiştirdiler vanametre denen bir şey taktılar 45 dakika kombiyi sıcak suda çalıştırdılar. Doğalgaz parası da bize geçti tabi. Tesisatçıya bunu sigorta ödeyecek mi dedim hayır dedi. Allah razı olsun sizden, peki kombi olmasa ne yapacaktınız dedim bakmadan gidecektik dedi. Bende sizi yılın değil yüzyılın en becerikli ve ahlaklı tesisatçısı ilan ediyorum dedim.
Hiç canımı sıkmıyorum. Sıkarsam canım çıkacak çünkü. Siz de öyle yapın.

Bu tarz sorunlar hepimizde oluyor,belki de daha fazlası..
Sadaka da verin,dua da okuyun ama anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz,maddi olarak rahatlamak adına böyle bir düşünceniz var mı ?

Canım öyle tabi mecbur tamir ettireceğiz ama az az derken 50 100 TL derken 1 ayda dünyanın parası çıkıyor bu durum büyük sıkıntı veriyor bize

Aynen yapacak birşey yok sadakamizi vermemiz lazım belaları defetmek icin
bozulan şeylerin çözümü tamir ettirmek başka bi çözüm yolu göremiyorum ben.

ama genelde böyle üst üste geldiğinde başka bir şeye gelecek mala geliyor ordan çıkıyor derler.

bi hayır işleyin birine yardımda bulunun bi aç doyurun belki faydası olur.

Bir insan hakları hocamız vardı prof hep şunu söylerdi ne zamanki evde lavabolarınız tıkanırsa bilin ki hayatınızda da birşeyler tıkanmıştır. Bu sembolik mesajların farkında olun derdi. Ben de inanıyorum bu sembolik mesajlara doğrusu, hepsinin bir anlamı var. Evde direkt ayak ucunuza bakan aynalar varsa kaldırmanızı öneririm, adaçayı yakın evde, para algınızda bir sorun olabilir. Vee tabiki topraklanın bol bol, ayağınız toprağa bassın yani.
ayak ucuna bakan ayna olunca ne oluyor?
biz yattıgımızda ayak ucumuz sifonyerın aynasına denk gelıyor.

Bu tarz sorunlar hepimizde oluyor,belki de daha fazlası..
Sadaka da verin,dua da okuyun ama anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz,maddi olarak rahatlamak adına böyle bir düşünceniz var mı ?
Ah ah ben dünden razıyım çalışmaya eşim ve ailesi izin vermiyor onların sülalesine kadın çalıştırılamaz istisnalar dışında öğretmen doktor vs mesleği olanlara karismiyorlar ana işte ben lise mezunu memur değilim çalışmama karşı eşim

Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.

Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık :KK43: :KK43: :KK43:
Bizimde oyle. Tam bu ay kenara bir miktar para aticam diyorum. Bu kezde disim kirildi. Doktor 300 tl dedi. Her ay bisi cikiyor. Bazen aksilikler arka arkaya geliyor hep. Allah beterinden korusun.

Ah ah ben dünden razıyım çalışmaya eşim ve ailesi izin vermiyor onların sülalesine kadın çalıştırılamaz istisnalar dışında öğretmen doktor vs mesleği olanlara karismiyorlar ana işte ben lise mezunu memur değilim çalışmama karşı eşim
Madem tüm sorumluluğu kendi üzerine alıyor,gerekeni yapacak.Öyle lafta olmuyor yalnızca bazı şeyler..

Bizimde oyle. Tam bu ay kenara bir miktar para aticam diyorum. Bu kezde disim kirildi. Doktor 300 tl dedi. Her ay bisi cikiyor. Bazen aksilikler arka arkaya geliyor hep. Allah beterinden korusun.
Öyle tabi bu ay bizde tam rahatladık dedim acillik oldum serum iğne derken 150 TL gitti tabi sağlık bu ama işte gidiyor yani illa birşey oluyor

Canım eşim de işte bu konuda muzdarip dediğim gibi ödemek zorunda ama işte yok yere gidiyor diye kızıyor
Madem tüm sorumluluğu kendi üzerine alıyor,gerekeni yapacak.Öyle lafta olmuyor yalnızca bazı şeyler..

Normaldir bu. Bazen üst üste gelir.

Eşinize sifonu söylemeyin zaten, kendisi görüyordur illa.

Tövbe .. Bunlar musibet mi şimdi ? Allah korusun.

Alt tarafı bozulan eşyalar var. Ne kadar büyütülmüş mesajlarda.
Canım zaten musibet çeşitlidir sadece ismi bu Allah beterinden korusun hatta bi msjimda demiştim eşimin ablası hoca bize demişti Allah korusun siz bozulan şeylere para harcıyoruz nice insanlar var amansız hasta her ay cebinden 5000 10.000 para çıkıyor Allah cümlemizi beterinden korusun cana geleceğine mala gelsin ama işte insan oğluyuz

Bir insan hakları hocamız vardı prof hep şunu söylerdi ne zamanki evde lavabolarınız tıkanırsa bilin ki hayatınızda da birşeyler tıkanmıştır. Bu sembolik mesajların farkında olun derdi. Ben de inanıyorum bu sembolik mesajlara doğrusu, hepsinin bir anlamı var. Evde direkt ayak ucunuza bakan aynalar varsa kaldırmanızı öneririm, adaçayı yakın evde, para algınızda bir sorun olabilir. Vee tabiki topraklanın bol bol, ayağınız toprağa bassın yani.
Ayak ucuna bakan aynalar neden?

Sifonu iç mekanizması ve taharet musluğu bozuldu canım mecbur usta çağıracağız
Digiturk bir anda yayın kesildi teknik servis çağırdık ona sadece 35 TL verdik anteninde bir sıkıntı varmış adamda diyor normalde bu tur arızayla çok karsilasmayiz demişti yani olmucak şeyler oluyor biranda ona da 120 TL verdik
sifonun iç malzemesi dedigin hazır satılır ki cok basittir. taharet musluguda cok kolay değişir.
bu tür şeylere ustalar deli paralar istiyor ama musluk göbegi en fazla 5 tl dir. sifon şamandıra sistemi de 20 tl yi gecmez.
usta gfelir 200 tl ister.biz eşimle cok cok zorda kalmadıkca usta cagırmayız.

sifonun iç malzemesi dedigin hazır satılır ki cok basittir. taharet musluguda cok kolay değişir.
bu tür şeylere ustalar deli paralar istiyor ama musluk göbegi en fazla 5 tl dir. sifon şamandıra sistemi de 20 tl yi gecmez.
usta gfelir 200 tl ister.biz eşimle cok cok zorda kalmadıkca usta cagırmayız.
Aaaa öyleyse dediğin gibi eşim halletsin onu Allah razı olsun canim niye az para vermek varken çok para vereyim

ayak ucuna bakan ayna olunca ne oluyor?
biz yattıgımızda ayak ucumuz sifonyerın aynasına denk gelıyor.

Ayak ucuna bakan aynalar neden?

Ayna yatağı özellikle yatağın başucunu yansıtmamalı derler, yatak odası için böyle. Giriş kapısının önüne de ayna asılmamalı, aynayı kapının sağına veya soluna asmalı. Aynanın yansıtma özelliği var biliyorsunuz, ayna her türlü enerjiyi katlayarak arttırıyor. Feng shui öğretisine göre böyle, ben uyguladım gerçekten şaşırtıcı şekilde fark ediyor diyebilirim.

Back
X