Yeter artık ya :(

Kaporta ay özür dilerim buna sesli güldüm gece gece siz beni guldurdunuz Allah'ta sizi güldürsün yuvanizi bereketli mutlu etsin
Ahaha kapora yazacagima kaporta yazmışım otomatik duzenleyici varya onun azizliğine uğradım ama bak seni güldürdüm amin canım aynen Rabbim de sizin yüzünüzü güldürsün

Şifon
Sifon kullanma bir süre zaten su faturası ni sisiriyor. Daha dikkatli kullanın eşyalarınızı birşey olmaz

Şifon

Sifon kullanma bir süre zaten su faturası ni sisiriyor. Daha dikkatli kullanın eşyalarınızı birşey olmaz
Diğer wc yi kullanıyoruz canım sifonu kapattık hiç yoktan bozuldu arızası bile yoktu hatta ama işte olacağı varmış ki oluyor

Gönülsüz kalıyorsunuz ondandır belki. Bencede malada gelmesin ama bazen yapcak birşey olmuyor. Allah ikimizede sabır versin diyorum. Ben eşime arabayı satcam satcam diyorsun alınıyor kızım diyorum. aldık alalı 4 üncüye sanayiye gidiyorum. Çocuğu sanayide doğurcam heralde :)

Amin canım :) sana bişey söyleyeyim mi eşim titizdir benim arabayı elinden gelse hergün siler yıkar temizler çok özeniyorum herkes laf ediyor bu kadar uğraşma bişey olacak sonra ki doğru oluyor eşime bağlıyorum bu durumu boşuna demiyorlar sakınılan göze çöp batar diye

Aynen öyle. Benimkide sürekli dinler arabayı. Aman motoru ne güzel. Sanki motoru sesmi yapıyor der yer bitirir beni :) Deli bu adamlar. :) Allah yardım etsin hepimize ne diyim :)

Aynen öyle. Benimkide sürekli dinler arabayı. Aman motoru ne güzel. Sanki motoru sesmi yapıyor der yer bitirir beni :) Deli bu adamlar. :) Allah yardım etsin hepimize ne diyim :)
Ay bu erkeklerin araba sevdasını hiç anlamıyorum bazen şu arabayla ilgilendiğin kadar benimle de ilgilensen ne olur diyorum gülüyor napim pis mi dursun diyor he Allahım ya amin hemde büyük sabır versin bize çekilcek gibi değil bu sevdaları çünkü

Sanki çocukları gibi. insanı sinir ediyor bazen gerçekten.

Oooo hayırlı olsun inşaAllah canım sağlıkla kucağına alıp kavuşursun cennet kokuluna :) benimde kızım var esim kizima kızım eşime aşık deliler gibi hemde eşim cok çocuk sevmez ama inan kızımız için ölür ya inan çocuk olunca herşey değişiyor :)

Amin inşallah sağlıkla gelsin dört gözle bekliyorum onu
Ayy inşallah görüceğiz bakalım düzelsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…