Yeter artık ya :(

Canım kış olduğu için aynami ben tam kapının karşısına ve camın kenarına koydum mecbur odam geniş olmadığı için birde park beşik var kızımin tam kapı ve aynanın ortasında kalıyor bi sorun olur mu acaba ya

Yok hani öyle hayati bişey olmaz:) Sadece evdeki negatif enerji ve gerginlikler açısından bazı düzenlemeler yapılıyor, bizim evde bi negatif enerji vardı doğrusu hissediliyordu, ampullerin patlaması cihazların sürekli arızalanması vs.. sonra özellikle ayna konusunu araştırdım sadece aynalarla ilgili düzenlemeler yaptım faydasını gördüm. Çok eski öğretilerde de bilirsiniz belki ayna gibi yansıtıcı özelliği olan nesnelerle ilgili çokça yazılıp çizilmiş şeyler var.

Anladım canım doğrudur dikkate alacağım bu dediklerini

Araştır canım nasipsizlik var evde parada bereketsizlik oluyor , Google amcaya bi sor istersen

Selam arkadaşım her işini besmeleyle başla hergun 7 ayetel kürsüyü oku Rabbimiz evinizide senide korur
Öncelikle sağlık olsun bu dünya sinanmak için sabırla duayla Allah'ım işlerinizi rast getirsin

Selam arkadaşım her işini besmeleyle başla hergun 7 ayetel kürsüyü oku Rabbimiz evinizide senide korur
Öncelikle sağlık olsun bu dünya sinanmak için sabırla duayla Allah'ım işlerinizi rast getirsin
Amin canım aslında bir ara besmeleyle yapmaya baya alışmıştım sonra zamanla unuttum ama gece yatarken mutlaka Ayetel-kursi Felak Nas 7 şer defa okurum kizima eşime kendime aynı şekilde eşimde okur sabahta devam edeceğim canım Allah razı olsun :)

Allah'ım senden de razı olsun maşallah okuyormussun Allah'ım işlerinizi rast getirsin

Bol bol sadaka verin ki evinizden para çıkmasın sadaka vermez iseniz evde devamlı bişey ler bozulur keyfi para cikar
Aslında veriyoruz belli günler demekki artırmak lazım Rabbim beterinden korusun sağlık olsun yeter ki iste bu üstüste gelince sıkıntı yapıyor ister istemez

Teşekkürler de kapı önü neresi oluyor diycem bela mısın sen diyceksiniz sağı-solu arkası tamam da,önünü bilemedim afedersiniz

Benim evde sadaka kutum var hergun atamasında atmaya çalışıyorum
Şükür namazı da kılınıyor
2 rekat müsait oldukça kılmak mitesekiren rabbim işlerimizde rast getirir

Ayak ucundayken neyi yansıtıyor mesela:)
Ona göre ben de yerini değiştirebilirim yerim müsait

Bizim de bi ara oyleydi, araba arizalanir, bir seyler bozulur hic olmadi esime trafik cezasi gelir falan. Bu ara iyi ama neden iyi onu da bilmiyorum :)

Canim aynalar araciligiyla pozitif enerjiyi de katlayabilecegimiz aktivite vs. biliyor musun?

Bizim de bi ara oyleydi, araba arizalanir, bir seyler bozulur hic olmadi esime trafik cezasi gelir falan. Bu ara iyi ama neden iyi onu da bilmiyorum :)
Aman kendi kendine nazar degdireceksin Maasallah de belki imtihaniniz bitti ondan artık bu olayları yasamiyorsun

Eğer evliyseniz ya da yatak odanızı paylaştığınız bir partneriniz varsa gerginlik olmasın diye diyorlar:)
Benim dolabımda lale deseni var içinde aynalar var hatta tamda baş ucuna denk geliyor çiçeği o bi sorun teşkil etmez galiba küçük çünkü :)

Teşekkürler de kapı önü neresi oluyor diycem bela mısın sen diyceksiniz sağı-solu arkası tamam da,önünü bilemedim afedersiniz

Estf mesela şöyle söliyim hani hemen girdiniz ya eve direkt ayna size bakmasın girer girmez, bunu da evin bereketi için söylerler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…