- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Canım kış olduğu için aynami ben tam kapının karşısına ve camın kenarına koydum mecbur odam geniş olmadığı için birde park beşik var kızımin tam kapı ve aynanın ortasında kalıyor bi sorun olur mu acaba yaAyna yatağı özellikle yatağın başucunu yansıtmamalı derler, yatak odası için böyle. Giriş kapısının önüne de ayna asılmamalı, aynayı kapının sağına veya soluna asmalı. Aynanın yansıtma özelliği var biliyorsunuz, ayna her türlü enerjiyi katlayarak arttırıyor. Feng shui öğretisine göre böyle, ben uyguladım gerçekten şaşırtıcı şekilde fark ediyor diyebilirim.
Canım kış olduğu için aynami ben tam kapının karşısına ve camın kenarına koydum mecbur odam geniş olmadığı için birde park beşik var kızımin tam kapı ve aynanın ortasında kalıyor bi sorun olur mu acaba ya
Anladım canım doğrudur dikkate alacağım bu dedikleriniYok hani öyle hayati bişey olmaz:) Sadece evdeki negatif enerji ve gerginlikler açısından bazı düzenlemeler yapılıyor, bizim evde bi negatif enerji vardı doğrusu hissediliyordu, ampullerin patlaması cihazların sürekli arızalanması vs.. sonra özellikle ayna konusunu araştırdım sadece aynalarla ilgili düzenlemeler yaptım faydasını gördüm. Çok eski öğretilerde de bilirsiniz belki ayna gibi yansıtıcı özelliği olan nesnelerle ilgili çokça yazılıp çizilmiş şeyler var.
Selam arkadaşım her işini besmeleyle başla hergun 7 ayetel kürsüyü oku Rabbimiz evinizide senide korurHayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.
Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık
Amin canım aslında bir ara besmeleyle yapmaya baya alışmıştım sonra zamanla unuttum ama gece yatarken mutlaka Ayetel-kursi Felak Nas 7 şer defa okurum kizima eşime kendime aynı şekilde eşimde okur sabahta devam edeceğim canım Allah razı olsun :)Selam arkadaşım her işini besmeleyle başla hergun 7 ayetel kürsüyü oku Rabbimiz evinizide senide korur
Öncelikle sağlık olsun bu dünya sinanmak için sabırla duayla Allah'ım işlerinizi rast getirsin
Allah'ım senden de razı olsun maşallah okuyormussun Allah'ım işlerinizi rast getirsinAmin canım aslında bir ara besmeleyle yapmaya baya alışmıştım sonra zamanla unuttum ama gece yatarken mutlaka Ayetel-kursi Felak Nas 7 şer defa okurum kizima eşime kendime aynı şekilde eşimde okur sabahta devam edeceğim canım Allah razı olsun :)
Aslında veriyoruz belli günler demekki artırmak lazım Rabbim beterinden korusun sağlık olsun yeter ki iste bu üstüste gelince sıkıntı yapıyor ister istemezBol bol sadaka verin ki evinizden para çıkmasın sadaka vermez iseniz evde devamlı bişey ler bozulur keyfi para cikar
Amin canım amin cümlemizin inşaAllah kazasız belasız yaşar giderizAllah'ım senden de razı olsun maşallah okuyormussun Allah'ım işlerinizi rast getirsin
TeşekkürlerAyna yatağı özellikle yatağın başucunu yansıtmamalı derler, yatak odası için böyle. Giriş kapısının önüne de ayna asılmamalı, aynayı kapının sağına veya soluna asmalı. Aynanın yansıtma özelliği var biliyorsunuz, ayna her türlü enerjiyi katlayarak arttırıyor. Feng shui öğretisine göre böyle, ben uyguladım gerçekten şaşırtıcı şekilde fark ediyor diyebilirim.
Ayak ucundayken neyi yansıtıyor mesela:)Ayna yatağı özellikle yatağın başucunu yansıtmamalı derler, yatak odası için böyle. Giriş kapısının önüne de ayna asılmamalı, aynayı kapının sağına veya soluna asmalı. Aynanın yansıtma özelliği var biliyorsunuz, ayna her türlü enerjiyi katlayarak arttırıyor. Feng shui öğretisine göre böyle, ben uyguladım gerçekten şaşırtıcı şekilde fark ediyor diyebilirim.
Canim aynalar araciligiyla pozitif enerjiyi de katlayabilecegimiz aktivite vs. biliyor musun?Ayna yatağı özellikle yatağın başucunu yansıtmamalı derler, yatak odası için böyle. Giriş kapısının önüne de ayna asılmamalı, aynayı kapının sağına veya soluna asmalı. Aynanın yansıtma özelliği var biliyorsunuz, ayna her türlü enerjiyi katlayarak arttırıyor. Feng shui öğretisine göre böyle, ben uyguladım gerçekten şaşırtıcı şekilde fark ediyor diyebilirim.
Ayak ucundayken neyi yansıtıyor mesela:)
Ona göre ben de yerini değiştirebilirim yerim müsait
Aman kendi kendine nazar degdireceksin Maasallah de belki imtihaniniz bitti ondan artık bu olayları yasamiyorsunBizim de bi ara oyleydi, araba arizalanir, bir seyler bozulur hic olmadi esime trafik cezasi gelir falan. Bu ara iyi ama neden iyi onu da bilmiyorum :)
Benim dolabımda lale deseni var içinde aynalar var hatta tamda baş ucuna denk geliyor çiçeği o bi sorun teşkil etmez galiba küçük çünkü :)Eğer evliyseniz ya da yatak odanızı paylaştığınız bir partneriniz varsa gerginlik olmasın diye diyorlar:)
Teşekkürlerde kapı önü neresi oluyor diycem bela mısın sen diyceksiniz sağı-solu arkası tamam da,önünü bilemedim afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?