- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Merak ettim benim de analizi mi yapabilir misin canımArtık az buçuk anlayabiliyorum artık birinin yazdıklarından:) Hiç öyle düşünmeyin, sahip olduysanız bişeye benimseyin, sünger gibi çekmeyin duyguları yorulursunuz
Estfmesela şöyle söliyim hani hemen girdiniz ya eve direkt ayna size bakmasın girer girmez, bunu da evin bereketi için söylerler:)
Merak ettim benim de analizi mi yapabilir misin canım
Merak ettim benim de analizi mi yapabilir misin canım
Ikisi de m ile basliyorYaklaşık bir yıl astroloji eğitimi aldım hobi olarak, aslında astroloji sadece burç yorumu gibi bilinir ama çok daha fazlası varmış gerçekten, retrograde halindeki gezegenler tam da astrolojinin konusudur, şuan artık astropsikolojiyle ilgileniyorum daha çok, daha çok merkür retroları cihazları etkiler, çünkü merkür iletişimin gezegenidir, mesela elektronik eşyalarımı bile gökyüzü hareketlerine göre alırım maşallah hiç bi sorun çıkmaz, mars ise daha çok mücadelenin savaşın gezegenidir şuanda zararlı durumda çalıştığı bir burçta boğada o yüzden enerjisini tam yansıtamıyor bu dönem genel olarak herşey yavaş ilerler, çok efor ama az sonuç alma gibi durumlar doğurur, öfke biriktirir, o yüzden mars boğa transitinde yorucu sporlar yapılması önerilir, tabi kişisel doğum haritaları çok daha detaylı bilgiler verir.
Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.
Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık
Geldi mi üst üste gelir, bazen bizde aynı durumu yaşıyoruz, geçen sene 1-2 ay arayla önce çamaşır makinem, sonra buzdolabım, dörtlü ocağım bozuldu
Güldüğüme bakma epey sinirlerim zıplamıştı, eski olsalar gam yemeyeceğim hepsi 3-4 yıllıktı, onları yeniledik dedik illa yine birşey olacak, eşimle birbirimize bakıp hadi bakalım şimdi sıra hangisinde dedik, eşimin pc su koyverdi:)) o da servisten geldi:)) bence şimdi sıra bulaşık makinemde
Bozulsun balkondan kendim atacağım
Vardır bir hayır deyin, cana gelmesin, üst üste olunca sinir bozucu oluyor ama yapacak birşey yok.
Yok ablacım, Love'ın ilk mesajını okudum sadece, okudun mu dediğine göre önemli ayrıntılar var, fırsat bulunca okuyayım hemenGecmis olsun.
Butun yorumlari okudunmu mune aynalarla alakali olanlari ozellikle.
Kesinlikle okumalisin konuda guzel paylasimlar varYok ablacım, Love'ın ilk mesajını okudum sadece, okudun mu dediğine göre önemli ayrıntılar var, fırsat bulunca okuyayım hemen
Ah ahahaha mune abla bizim ilk kombi bozuldu sonra bulaşık makinesi araba telefonum televizyon uydu en son wc sifonu bozuldu şaka gibi ama 4 ayda bozulmadı eşyam kalmadı zaten üstüste gelmesi insanın sinirini ziplatiyor ya sıkıntı bu isteGeldi mi üst üste gelir, bazen bizde aynı durumu yaşıyoruz, geçen sene 1-2 ay arayla önce çamaşır makinem, sonra buzdolabım, dörtlü ocağım bozuldu
Güldüğüme bakma epey sinirlerim zıplamıştı, eski olsalar gam yemeyeceğim hepsi 3-4 yıllıktı, onları yeniledik dedik illa yine birşey olacak, eşimle birbirimize bakıp hadi bakalım şimdi sıra hangisinde dedik, eşimin pc su koyverdi:)) o da servisten geldi:)) bence şimdi sıra bulaşık makinemde
Bozulsun balkondan kendim atacağım
Vardır bir hayır deyin, cana gelmesin, üst üste olunca sinir bozucu oluyor ama yapacak birşey yok.
Ah ahahaha mune abla bizim ilk kombi bozuldu sonra bulaşık makinesi araba telefonum televizyon uydu en son wc sifonu bozuldu şaka gibi ama 4 ayda bozulmadı eşyam kalmadı zaten üstüste gelmesi insanın sinirini ziplatiyor ya sıkıntı bu iste
Bazı ürünler şans işi ya misal eşim telefon aldı 1 sene kullanamadı eşimde elektronik bozma hastalığı var aldığı her ürün mutlaka 1 yılı dolmadan bozulur bu yüzden ben alıyordum hepsinir bozucu oluyor gerçekten, 22 yıl bitiyor evleneli, evlendim evleneli evdeki cihazlar hep peşpeşe bozulur, hiç sekmedi Love, hadi bir kısmında eşimin elinden geliyor yaptı bazı şeyleri de anam herşey mi bozulur:))
Millet yıllarca aynı elektrik süpürgesiyle işini görür ben 4 yılda 4 süpürge eskittim, ütü desen öyle, çamaşır makinesi fırın, blender bile yahu
Geçmiş olsun canım doğru diyorsun sizinki baya kötü olmuşYETER artık
Komşumada yeter artık geldi, sabah namazında uyandık sular yok neyse damanacadan kullandık suları yattık sabah 7 bucukda kalktık binadan su fışkırıyor komsumun evinde busene 4/5 defa sıcak su patladı alt komşu ana vanayı kapatmış su sesini duyunca her yer su ya bir hafta öncede bizim evde su patladı mutfakta yerden parkelerin arasından su fışkırıyor tezgah sokuldu parkeler çıkartıldı yerden borular değişti yeniden parkeler takıldı tezgah bulaşık makinesi monte edildi yani beterin beteri var her zaman şükretmek lazım
Sağol canımmmm yaGeçmiş olsun canım doğru diyorsun sizinki baya kötü olmuş
Kaporta ay özür dilerim buna sesli güldüm gece gece siz beni guldurdunuz Allah'ta sizi güldürsün yuvanizi bereketli mutlu etsinSizin durum baya kötü olmuş alında eve kaporta verdiyseniz o parayı geri almayip ev şahine söyleyebilirsiniz ben çıktığım zaman öyle olursa ev sahibimiz demisti
Yok canım evimiz kira ama 2 yıldır hiç sıkıntı yoktu 3 yıl olacak bu evdeyiz 1 yıldır taşınmak istiyoruz o yüzdenmıdır nedir evde arabada sürekli arıza çıkıyorBiz ilk taşındık sıfırdan yenilenmiş eve. salonda güzel güzel oturyoruz. Bir ses. Musluğun alt vanası patlamış. Sonra yine bir ses petek patlamış. Sonra klozet su kaçırır. Duşa kabin su kaçırır :) aynı gün ve tanımadığımız şehirdeyiz. Birkaç gün sonra salona nasıl yağmur yağıyor komşu geldi baktı dediki ne güzel bahçeli ev gibi. Birkaç hafta sonra üst katın su borusu patlado yaptırdılar. Bizim orayıda yaptırdı bir hafta geçmedi yine onlarla ilgli su vanası patladı. Balkon akar. Valla aynı bana çekmişin. Kendi evinizmi eşinizin babasının evi falanmı. Bizimki cimri eşimin babası onun evi. Ona bağlıyorum artık. Gözü kalıyor biz oturuyoruz diye heralde. Çünkü biz girmeseydik satcaktı :) aksada yaptırmıyorum. Bu arada benim küçük tuvaletin sifonuda alt kata akıyot yeni yaptırılmasına rağmen. Ama 5 senedir kapalı :) umursamıyorum artık. Yani alış bunlara.
Yolda giderken arabanın aküsü bitti bizimde Allahtan işlek cadde değildiYani bir bu kış arka balkon aktı başka birşey olmadı şükür. Oda artık bu zamana kadar olanlardan sonra çerez bize. Şurda 3-5 aydır rahatız :) ve 5 yıldır bu evdeyiz. tabi arabadan çıkan sorunlarda cabası. Araba değiştiriyoruz mutlaka yeni aküde alıyoruz :) alışmak lazım bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?