Yeter artık ya :(

Kesinlikle sirke harika bi temizleyici, çamaşır suyu tarzı şeyleri hayatımdan çıkardım 1yıldır. Karbonat ve sirke kullanıyorum tüm temizliklerde, vucudun enerjisini de düzenliyor az bir miktar banyodan çıkarken dökün çıkın durulamadan. Hiç farketmez üzüm ya da elma ama ben genelde elma sirkesi kullanıyorum. Kapınızın önündeki basamak ya da paspas olan yeri de silin sirkeli suyla, evin dış kapısını da aynı şekilde.

Benim favorim çamaşır suyu 1 ayda 4 lt bitirmisligim var tamm canım sirke artık baş tacım olacak

Sisyphe bayilirim boyle enerjili konulara bende birseyler sorayim mesela ben evi aldigimiz insanlarin aklinin bu evde kaldigina inaniyorum her ne kadar kendileri mutlulukla satsalarda enerjileri gozleri kaldi gibi his var icimde bunun icin ne yapsamki karisik anlattim ama

Sonuncusu olalı daha bir hafta oldu
Hemen düşünmeye başlıyorum

Şu da bir seçenek: bir değişiklik yenilik yapmak istiyorsunuzdur herhangi bir alanda ama hep erteliyorsunuzdur, yenilikten korkmanın da sembolik bi ifadesi, kararsızlık, yönünü bilememek, önünü görememek

Şu da bir seçenek: bir değişiklik yenilik yapmak istiyorsunuzdur herhangi bir alanda ama hep erteliyorsunuzdur, yenilikten korkmanın da sembolik bi ifadesi, kararsızlık, yönünü bilememek, önünü görememek
Bak bu olabilir işte
Hep ankaraya yerleşmek istiyorum bir türlü gerçekleştiremedim

herkes istedigini alamiyor herkesin herseyde nefsi kalabilir oyle bakma rahatsiz edici bir bakis acisi o kendini rahatsiz edersin mahiyetinde soyluyorum ama mekanin ve esyanin degismez bir dongusu oluyor misal senden sonra oturacakta ayni seyi yasarsa bana gore oyledir.
Birde gezegen retrolarinda oluyor ben astrolojiye ilgi duymam inanmam ama gokyuzu haraketlerinin etkisine inanirim misal mars
Ne zaman geri gitse bizde elektronikte sorun cikar durduk yere cevremdede duyarim makine bozuldu kombi bozuldu vs simdi yine retro zamaniymis 1 haftaya gececekmis hayirlisi artik

Demekki doğru tespit canım bu durum taşınmak istiyorum zaten bakalım kısmet bu işler :) bak sen şu marsa ya o yerinden oynuyor olan bize oluyor normalde burçlar dışında astroloji ile pek alakam yoktur ama ilgimi çekmeye başladı artık

Bu eve çok zor mu sahip oldunuz yoksa kolayca tesadüf eseri hiç zorlanmadan mı?

Ben düzenli geliri olanın düzenli Hayır yapması gerektiğine inananlardanım. Az sadaka çok belayı def eder.

Cok hayaller kurarak sahip olduk bir kac cabamiz sonucsuz kaldi maddi gucumuz yetince cok kolay bulduk evi maddi anlamda elimizdeki hersey eve gitti.

Sizin durumunuzda hiç kötü enerji yok aslında tamamen sizin yapınızdan kaynaklanıyor gibi bu düşünceniz mesela bi kişilik analizi yaparsam burdan güvenlik ihtiyacı sizin için çok ön planda ve kendini başkalarının yerine koyma gibi duyguları yoğun yaşıyor gibisiniz, böyle hissettim.

Sanirim baskalari yerine ben uzuluyorum bu evden ayrildiklari icin oysaki onlar mutlu ben olsam uzulurdum onlarda uzulmus akillari kalmis gibi hissediyorum sanirim haklisiniz.

Guvenlik onemli benim icin evet ama yazdiklarimdan bu nasil cikti :)

Ben düzenli geliri olanın düzenli Hayır yapması gerektiğine inananlardanım. Az sadaka çok belayı def eder.
Haklısın canım şimdi eşimle konuştum elimden geldiğince cami kutularına bırakıyorum dedi eksik birşeyler mi yapıyoruz Allah bilir tabi

Yaklaşık bir yıl astroloji eğitimi aldım hobi olarak, aslında astroloji sadece burç yorumu gibi bilinir ama çok daha fazlası varmış gerçekten, retrograde halindeki gezegenler tam da astrolojinin konusudur, şuan artık astropsikolojiyle ilgileniyorum daha çok, daha çok merkür retroları cihazları etkiler, çünkü merkür iletişimin gezegenidir, mesela elektronik eşyalarımı bile gökyüzü hareketlerine göre alırım maşallah hiç bi sorun çıkmaz, mars ise daha çok mücadelenin savaşın gezegenidir şuanda zararlı durumda çalıştığı bir burçta boğada o yüzden enerjisini tam yansıtamıyor bu dönem genel olarak herşey yavaş ilerler, çok efor ama az sonuç alma gibi durumlar doğurur, öfke biriktirir, o yüzden mars boğa transitinde yorucu sporlar yapılması önerilir, tabi kişisel doğum haritaları çok daha detaylı bilgiler verir.

Haklısın canım şimdi eşimle konuştum elimden geldiğince cami kutularına bırakıyorum dedi eksik birşeyler mi yapıyoruz Allah bilir tabi
Yanlis anlamayin Allah kabul etsin niyet onemli ama o kutular dogrudan birilerine gitmiyor cami ampulune kullaniliyor musluga gidiyor falan bunlarda yararli seyler ama bir cocuk mutlulugu bana daha cok huzur verir mesela apartman gorevliniz varmi bilmiyorum onun cocuklarina cikolata almak yada tsort almak okuyan bir cocuga para vermek gibi.

Yanlış anlamam canım haklısın benim çevremde görmedim ihtiyaç sahibi ama araştırıp ogrenirim en azından bir faydamız dokunur insanlara

Sanirim baskalari yerine ben uzuluyorum bu evden ayrildiklari icin oysaki onlar mutlu ben olsam uzulurdum onlarda uzulmus akillari kalmis gibi hissediyorum sanirim haklisiniz.

Guvenlik onemli benim icin evet ama yazdiklarimdan bu nasil cikti :)

Artık az buçuk anlayabiliyorum artık birinin yazdıklarından:) Hiç öyle düşünmeyin, sahip olduysanız bişeye benimseyin, sünger gibi çekmeyin duyguları yorulursunuz

Artık az buçuk anlayabiliyorum artık birinin yazdıklarından:) Hiç öyle düşünmeyin, sahip olduysanız bişeye benimseyin, sünger gibi çekmeyin duyguları yorulursunuz
Nasil temkinli yazdiysam

Hep olumlu dusunurum ama bu konuda kendimi asamiyorum haklisiniz parasini verdik aldik bizim artik.

Cok cok tesekkurler aslinda cok sey sormak istiyorum burclarla alakali ama yormak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…