Yeter artik yeter!

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Kac saattir yatiyorum, agliyorum.. Bosanmayi gördüm, siddeti gördüm, daha sonra birini sevdim onla da bitti. Yabanci ülkede tek basimayim. Dostum diyebilcegim hic kimse yok. Tüm arkadaslarim evli tüm zamanlarini aileleriyle geciriyorlar. Benim yasimdakilerin hepsi evli cocuklu benim iliskilerim ilk sorunda bozuluyor bitiyor. 33 yasindayim, karsima kimse cikmiyor tek basima bir yere gitmek istemiyorum zaten. Maddi durumum berbat, bosanmadan kalan borclar var ödeyemiyorm ailemede anlatmiyorum.. Nefes alamiyorm artik disari cikip herkesin esleriyle cocuklariyla güzel havada gezmesini görmek istemiyorum. Bu yasa geldim ne meslek ne is ne cocuk ne dost hic bir sey yok...

Sakin ol lutfen, hepimizin basında bir sürü atlatamadıgımız olaylar oluyor, her nerdeysen :) ac hadi bi pencereyi buyuk buyuk nefes al ver, ac gözlerını etrafında ne varsa renklerıne bak sadece onları dusun bı kendıne sarıl, ınsanın kendısınden baska hıcbırseyı yok ki, sarıl kendıne kocaman , içinden geldıgı kadar agla ve aynada kendıne bakıp gül sonra :) sonrası sabır, her zaman anlatabılecegın birileri var asla unutma :)

Ben soyledıklerımı yapabılıyor muyum hayır :) ama yine de belki sana iyi gelir :)

Bir iş bulup bir yerden başlama şansınız yok mu? Yabancı ülkede yalnızlık çok daha zor. İş arkadaşları edinebilirsiniz belki hem de borçlarınızı ödemeye bir yerden başlarsınız. Ücretsiz kurslar varsa onlara da başvurmayı deneyebilirsiniz ama corona yüzünden hayat durdu şimdilik. Umutsuz olmayın lütfen sadece bir yerden başlamak gerekiyor, o cesareti aşılayın kendinize. Hangi ülkedesiniz?

Sevdiginizle neden bitti?
Yabanciydi kültürel farklarimiz vardi. Bir de onun cocugu var benim yok bazi konularda beni rahatsiz ediyordu. Sinirlenince kirici konusuyordu manevi destek olmayi birak beni asagi cekmeye calisiyordu o yüzden sonumuzun olmadigini düsünüp bitirdim ama özlüyorum onu.

Iyi gelmiyor güzel bir sey olmuyor artik sankiMutsuzlugun dibine vurdum. En büyük sorun kendimi asiri yanliz hissetmem.

once borclari ode evlilik hersey degil evliyizde noluyo gene mutsuzuz . illaki karsina biri cikar
Borclari taksize baglatmaya calisiyorm. Dün bankada bir miktar parama el koymuslar üstüne tuz biber oldu her seyin. Uyku falan uyuyamiyorum bu sorunlari kaldiramiyorum tek basima.

Basla o zaman yaşamaya kimse seni yattığın yerde bulmayacak

Üniversite okuyorm zaten ama orda bile arkadas cevreyi yapmak cok zor yabanci olarak. Zaten koronadan dolayi aylardir okulda kapali. Ülkeyi size özelden yazayim.

Sizi asagı ceken birini özlemek mi? Aslında anlıyorum alıskanlıklar buna itiyor. Canınızı sıkmayın sabredin buraya yazın, dökülün her zaman dinlerim.

Eğitiminiz nedir?neden iş bulamadınız? Önce bir maddi durumuzu yola koysak belki bir motivasyon olur

Nasil baslayim, nereye gideyim? Zaten cekinhenim biraz kolay kolay insanlarla kaynasamam hemen.
Elini bir şeye uzat hic mi yok hayalin rüyan seni çeken bir şey ben hiç özenmedim kimseye bir gün çocuğum olacak ve o dünyanın en şanslı çocuğu olacak ama onun da mükemmel bir babaya ihtiyacı vardı yoksa herkes dogurur

Sizi asagı ceken birini özlemek mi? Aslında anlıyorum alıskanlıklar buna itiyor. Canınızı sıkmayın sabredin buraya yazın, dökülün her zaman dinlerim.
Cok tesekkür ederim, cok tatlisiniz ama beraber yapiyorduk her seyi. Yemek yapiyorduk film bakiyorduk oyunlar oynuyorduk disari cikip yeni restoranlar deniyordul baska sehirlere gezmeye gidiyorduk. Tek basina yapin demeyin gercekten tadi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…