- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Yok yansitmayi düsünmüyorum zaten ödemek isterler onlari zorlamak istemiyorum. Borcun taksitlendirilmesi mi krediyi mi kastettiniz?20bin kusur tl ile taksitlendirme mantikli bence hic ailenize yansitmeyin derim
Tesekkür ederim. Insallah.Allah yar ve yardımcınız olsun. Ama evlilik herşey değil. Her evli insan da mutlu değil. Evliliğe bu kadar takmamanızı tavsiye ederim. Nasip olan vaktini, yerni bulur.
borcun taksitlendirilmesini kastettimYok yansitmayi düsünmüyorum zaten ödemek isterler onlari zorlamak istemiyorum. Borcun taksitlendirilmesi mi krediyi mi kastettiniz?
Kendimi elestiren biriyim. Degismeye ve yenilenmeye acigim.33 yasina gelmis bir insanin isi dostu arkadasi yoksa ailesine bile kendini ait hissedemiyorsa sorunu birazda kendinde aramalidir..
Arkadaslarim var ama dedigim gibi hepsinin ailesi düzeni var. Bir de cocuklari oldu önceden haftada bir bulusurduk ama cocuktan sonra ayda bire düstü. Onlarla dil kursunda tanismistik. Su an yeni insanlar taniyabilcegim bir ortamim yok zaten. Evlilik iside belkide cok istiyorum diye olmuyor biraz bu fikirden uzaklasip kendi önce degistirip gelistirmek istiyorumNiye yalnız olacakmıssın ki bak bende yabancı ülkede tek yaşıyorum senin yaşlarındayım ve evli değilim. Ve mutluyum kendimle biliyor musun? Mutsuzluğu biz yaratıyoruz kafamızda. Bir ara ben de istediğim gibi birini bulamadım diye çok kötü hissettim kendimi. Sonra anladım ki mutlu olmak için evliliğe bir ilişkiye ihtiyacım yok. Onlar da iyi bir şekilde olursa güzel olur ama illa olsun diye beni aşağı ceken mutsuz eden bir ilişkiye evliliğe niye mahkum olayım ki diye düşündüm. Yalnız değilim çok sevdiğim dostlarım var yakında ve uzakta. Sevdiklerimin kıymetini bilmeye çalışıyorum. "Arkadasım yok" yazmıssınız neden yok? bunu merak ettim mesela, yalnıs davranıp insanları cevrenızden uzaklastırıyor olabilir misiniz baska bir neden de olabilir elbette. Bunu sadece siz bulabilirsiniz. Erkek arkadasınızdan ayrılma sebebinizi cok sağlıklı buldum. Çok iyi yapmışsınız. Ama lütfen karamsarlığa düsüp kendi enerjinizi dusurmeyin bu gelecek muhtemel bir ilişkiyi ya da dostluğu da engeller. Evliliği idealize etmeyin bence cevrenizde evliliği idealize eden sizi evlenmediğiniz için başarısız hissettiren insanlardan uzaklasın. Belki bu tip insanlar yuzunden kendinizi bu kadar kötü görüyorsunuz.
Ben sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın etrafının kalabalık olmayışı , herkes kötü bi ben iyiyim diye düşünmekten değil. İnşallah kısa sürede sorunlarınız çözülürKötüler diye etrafimda kimse yok demedimki. Karsima yeni tanisabilcegim insanlar cikmiyor. Herkesle de anlasamiyor insan.
Anladiginiz icin tesekkür ederim. Bir de yasim biraz daha gencken daha cok arkadasim vardi hergün görüsürdük telefonlasirdik. Otuz yasindan sonra insanin arkadasliga bakis acisida degisiyor.Ben sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın etrafının kalabalık olmayışı , herkes kötü bi ben iyiyim diye düşünmekten değil. İnşallah kısa sürede sorunlarınız çözülür
Öyle oldugunu biliyorum aslinda. Bunu yapan sadece benim psikolojim.Hepimizin hayatinda inisli cikisli donemler oluyor. Ayrica kimsenin evinin icinde ne yasadigini bilemezsiniz.
Sabirli olun zamana birakin, yeniden sever evlenir mutlu olursunuzÖyle oldugunu biliyorum aslinda. Bunu yapan sadece benim psikolojim.
Insallah. Tesekkür ederimSabirli olun zamana birakin, yeniden sever evlenir mutlu olursunuz
Ben ne zaman kendimi yalnız hissetsem ne zaman zor da kalsam daima Rabbim e koşarım güzelce namazını kılar arkasından yasin okur sonra ağlaya ağlaya dua ederim Rabbim e içimi acarım dua ederim ona dua ederken kabul olacak oldu bitti gözüyle bakarım ne zaman böyle yapsam kalbim hep ferahladı kalbim huzuru buldu Şunu unutma ki her serde bi hayır vardır herkes çocuğuyla esiyleguzel havada geziyor diyorsun ama içini biliyor musun belki onların da öyle bir derdi var ki senin yerinde olmayı tercihederlwr yani otur Rabbim e dua et onun bildiği elbette bir şey vardır demek ki senin içinde böylesi hayırlıdır belki de karşına yakında gönlünce biri çıkacak her şeyim bir zamanı var sadece rabbimden hayırlısını işte ve dua etKac saattir yatiyorum, agliyorum.. Bosanmayi gördüm, siddeti gördüm, daha sonra birini sevdim onla da bitti. Yabanci ülkede tek basimayim. Dostum diyebilcegim hic kimse yok. Tüm arkadaslarim evli tüm zamanlarini aileleriyle geciriyorlar. Benim yasimdakilerin hepsi evli cocuklu benim iliskilerim ilk sorunda bozuluyor bitiyor. 33 yasindayim, karsima kimse cikmiyor tek basima bir yere gitmek istemiyorum zaten. Maddi durumum berbat, bosanmadan kalan borclar var ödeyemiyorm ailemede anlatmiyorum.. Nefes alamiyorm artik disari cikip herkesin esleriyle cocuklariyla güzel havada gezmesini görmek istemiyorum. Bu yasa geldim ne meslek ne is ne cocuk ne dost hic bir sey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?