- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi nefesimmizz
-
Din derken mezhep... Onlarin ailesi kendi mezhebine duskun benim ailem kendi.. Sevdigim kisi kendi istegiyle bizim mezhebimize donus yapmisti... Sanirim ailesinin istememe sebeplerinden biride buydu... Bnm ailemde annesi cok kufurbaz yalanci ve iftiraci bi insan oldugu icin istemedi.. Yani mezhep farkliliklari biyanada aileler uyusmuyodu hicbi konuda...
Jigololuk yapıyor belliki
Sen ne kadar paralarını yemediğini düşünsende durum öyle
Bırak ne hali varsa görsün
Üniversiteye gitmiyorsun sanırım
Kendini derslerine ver çalış kazan,
Arkadaşlar edin, olmadı ek uğraş olarak meslek edinme kurslarına git, gez dolaş
Daha genceciksin yapacağın yaşayacağın çok şey var.
Allah nasip ederse uzun bir ömür var önünde
Neden böyle iğrenç bir insan için üzülüyorsun ki?
Kendi isteğiyle sizin mezhebe mi geçti?? Değerlerinden bu kadar kolay mı vazgeçti??? Senden de o kadar kolay vazgeçmiş işte yani ben şahsen benim için din değiştiren bir erkekle olmak istemezdim.
Yoo paralarini yemiyo bundan eminim.. Annesinin hosuna bile gidiyo desem!!! Ya aslinda dedigim gibi cok cok farkliyiz onlardan ama biz birlikteyken cok degismisti GUYA... Sukrediyorum bi sekilde bitirdigim icin.. Bunlari bilip gorup unutamamak cok sinir ediyo beni... Kendimden nefret eder oldum
Adam açıkça jigolo
Açık öğretim oku,kurslara falan git,bir yandan çalış üniversiteye yeniden hazırlan.. Ne bileyim dışarıdan bir uğraş bul kendine..
Ama o adamdan sana hayır gelmez..Ailesine bile hayır gelmiyor..düşün artık!
Sanirim dalga geciyorunuz. 25 lik bir citirin annesi yasinda kadinlarla gorusmesini nasil tanimladiginizi cidden cok merak ediyorum.
Sanirim dalga geciyorunuz. 25 lik bir citirin annesi yasinda kadinlarla gorusmesini nasil tanimladiginizi cidden cok merak ediyorum.
Bu yonden hic dusunmemistim.. Hatta aksine beni etkilemisti benim icin kendi degerlerinden vazgecmesi :/
Ailesine o bakiyo :/ ama dediginiz gibi bana hayir gelmez... Ugras derken kiz arkadaslarimla gorusiyim diyorum ama hepsi onu taniyo ve geneli onunla ortak arkadaslarimiz... Eminim bahsedicekler fln... Yada bianda agizlarindan kacircaklar GUYAAA... Buzmnda adam gibi arkadasda bulamiyorumki.. Arkadasim dedigim gidip ona yada onun kardesine anlatabiliyo herseyimi.. Yada onu savunabilenler var hala dusunebiliyomusunuz ya
Senin için din değiştirdiyse zaten ona inanmamıştır. Seni sevdiği için somut bir kavram gibi görüyorsan bu da kötü bir durum kanımca. Sevgi nedir? Sevgi emektir.
Emek vermeyi yeğlemeyip annesi yaşındaki kadınlarla amaçsız dolaşan bir erkek için yazıp zaman harcaman bile üzücü.
Askin gozu kordur derlerya.. O misal... Ben bazi seyleri gormek istemedim belliki.. Ama burda benden kat kat tecrubeli insanlar gercegi gormemi sagladilar...
Canım bende yeni arkadaşlıklar için yeni ortamlar bul diyorum. Bunun için kurs falan düşündüm. Hemen can dostu bulmak zorunda değilsin,sadece arkadaşın olsun gülüp,eğleneceğin,kafanı dağıtacağın...Dert ortağı bu devirde yok zaten..
Başka bir şehirde üniversite okusan hayatta nelerin var olduğunu,hayatın ne kadar güzel olduğunu göreceksin.
Aslında en iyi çözüm "çivi çiviyi söker"
50 60 yaşında bakımlı kadınlarla dolaşan bir adamı sevme bence..kendi duygularına hükmetmek zor biliyorum ama yapma..o adam bence düzgün biri değil..
Gerçeği gerçekten gördüğüne kendin inanıyor musun? İnşallah öyledir. Bundan sonra yapılacak şey o halde kendine yeni bir sayfa açmak.
Ben bu kisi icin yillarca aglayip uzulmusum.. Bundan daha uzucu ne olabilirki(
Sevecegim kisiyi secebilmeyi cok isterdim :/
Aynen.
Bu bile soğuman için yeterli bi sebep..
Bundan daha da üzücüsü şuan çıkmazda olduğunu düşünmen. Hayat akıp gidiyor. Camdan kafanı çıkar bak hangi obje yerinde sabit duruyor. Sen kendini çıkmaza sokarsan daha çok pençesinde kalırsın bu olayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?