yeter artik yorulduumm :(

25 yaşındaki bir bireyin 50-60 yaşındaki bayanlarla gezme sebepleri bellidir.

burada açık açık yazmaya gerek de yok. mide bulandırıcı olur.

--

sevcegi kişiyi insan secemez ama bundan sonra acı cekmeme yolunu sen bulabilirsin

Deniycem iste tavsiyeleri.. Derslerle ugrasicam... Sosyal aktiviteler bulup ilgilenmem lazim... Bana en iyi gelen seylerden biri hayvanlardir... Bi sekilde annemleri ikna edip kedi fln almaya calisiyim.. Daha fazla zorlamam lazim kendimi... Biraz fazla gaza geldim sanirim ama buna ihtiyacim vardi :)

seveceği kişiyi de insan kendi seçer kısmen bence. neden hiç birimiz TArkan'ı sevmiyoruz. Aşk anlamında yani. Olası ve mantıklı sevgileri insan kendi doğurur bence. ya da ortamların bellidir tanışacağın insanın kriterleri az çok yakındır sana. ilk görüşte aşk artık çok azaldı günümüzde bence...eskiden insanlar otobüste tanışıp evlenirlermiş, şimdi ne kadar zorlaştı değil mi? insanlar daha mı olgun aşık oluyor acaba artık?

Sevecegim kisiyi secebilmeyi cok isterdim :/

Neden sevdin ya da sebviyorsun diyen olmadı ki ?

Sadece iyi yanlarını görüp kötü yanlarını göz ardı etme diyoruz

Face bilmem ne araştırma diyoruz

50 - 60 yaşında kadınlarla vakit geçirebilen biri seni zaten mutlu etmezmiş diyoruz

Onun daha fazla aci cekmesi icin yapabilecegim biseyde yokki tuhhh :) suan onun aci cekmesine yogunlasmis durumdayim resmen yaa :)

yani onu çok takıyorsun. tavsiyeleri dinlerken ve dikkate aldığını söylerken ikilemde bırakıyorsun o zaman bizi. "onu" ruhunda özgür bırakmakla başla

orası öyle . o konuda ben de hemfikirim seninle. ama herkes sen yada ben gibi mantıgını devreye sokmuyor bazen. körükörüne ilerliyor. o kişinin kendisiyle alakalı bir durum.

Onun daha fazla aci cekmesi icin yapabilecegim biseyde yokki tuhhh :) suan onun aci cekmesine yogunlasmis durumdayim resmen yaa :)

onun daha fazla acı çekmesını sağlayacak tek şey senin çok mutlu olmandır canımcım
onu unutman,önemsememen,takmaman,yolda görsen nefretle kafanı çevirmen hatta hayatında yeni biri olacak olması onun fazlasıyla acı çekmesine sebep olur...
unutma

şöyle düşünün tekrar biraraya geldiğinizde, annesi yaşındaki insanlarla birarada olan birisini, gönlünüz kabul edecek mi?..yada acı çektiği anda çokmu muutlu olacaksınız?..
boşverin artık şuan hayatınızda olmayan birisi için akıtılan gözyaşlarınıza yazık,acı çektirmeyi planlarken çektiğiniz acılar yeterli.. kendinize yaptığınız haksızlığı düşünün ve yüreğinizi serbest bırakın artık..

Ben asik oldugum kisiyi secemedim malesef... Ama dediginiz gibi ilk goruste aska inanan bile kalmadi neredeyse...

50 60 yaşındaki kadınlarla takıldığı için aklıma jigolo olduğu geldi.
Annesi yaşındaki kadınlarla takılan bir adamı ne yapacaksın sen?

Ya jigololuk konusunu dusundugumde ole bise olmadigini dusunuyorum.. Sonucta yaklasik 8 yildir taniyorum vikmadan once arkadastik yani.. Bilmiyorum yaa iyice ayrintili dusundugumde jigolo oldugunu sanmiyorum... Ama yinede gorusmesi bile bnm aci cekmeme yetiyodu.. Sonuc ayni yani...

Zaten onu takmadigimi saniyo.. Arkadaslarima sordugunda ozellikle soylettim (tabi bnm soylettigimdende haberi olmadi) ondan hic bahsetmedigimi ve kimseyede bahsettirmedigimi konuyu kapattigimi soylediler... Aci cektigini bazen farkediyorum.. Bakislariyla anlattigi oluyo.. Dinledigii sarkilar fln.. Hatta bigun hastaneye kaldirmislar gece... Yuuyememis fln... Komsu oglu gormus soylemisti bana... Ya off hersey karmakarisik aslinda

Onu hayatimda tekrar kabul etmem gibi bi secenek sunmuyorum kendime... Zaten buyuzden cikmazdayim.. Olmaz artik biliyorum farkindayim ve bildigim halde unutamiyorum aci cekiyorum... İster istemez icimde oda aci ceksin istegi olusuyo.. Dediginiz gibi kendime cok haksizlik ettim ki hala ediyorum... Etmemenin yollarini ariyorum sadece...

Demek istediklerinizi anlamistim tesekkur ederim...

50-60 yasindakilerle degil de 20-25 yasindakilerle gezse rahatsiz olmayacak miydiniz? siz basmissiniz tekmeyi simdi neyin hesabini yapiyorsunuz ya da ne bekliyorsunuz?

ne yaparsa yapsin bindan sonrasi sizi ilgilendirmemeli cunku ayrilik kararini siz vermissiniz isterse sokaklarda ciplak kossun yani..

yazdiklatinizi okuyan da o sizi terketti zanneder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…