- Konu Sahibi nefesimmizz
-
bence iyi olmuş. sen de git başka erkeklerle gez o zaman kafa dağıtmak için. erkeklerin de bahanesi hazır!
bence de jigololuk yapıyo
ha belkı karşılığında para almıyo ama o tarz kadınlar için böyle erkeklerle anılmak,gezmek tozmak ta bir nimettir
hediye alır eski erkek arkadaşına, bişey yapar ,merak etme şart değil para
yanı o kendi seçtiği hayatı yaşıyor sonuçta,ve o insanlarla etketlenmeyi de önemsemiyor
sende zamanla unutacaksın,ağla yalnız kaldığında,istediğin tepkiyi ver içine atma,ama onun kulağına gıtmesin tabı bu
gececek,unutacaksın yada eskisi kadar takmayacaksın emin ol.....
o nun tercihlerini düşün ve önüne bak..
Benim tamda istedigim sey bu.. Onume bakmak... Ama nolduysa bakamiyorum.. Kimseyle konusasim gelmiyo yaa.. Onunla birlikteyken sadece o vardi benim icin, ondan ayrilincada herkes bitti gozumde... Ozellikle hicbi erkegi onemseyemiyorumyanimda hep o varmis gibi hissediyorum (
Keşke 19 yaşında olsam
Dünyayı fethederdim.
Oku canım, meslek sahibi ol.
Seninle aynı yaştayken bende çok aşıktım.
Şimdi yüzünü bile hatırlamıyorum.
Ama o zaman dünyam yıkılmıştı.
aynı şeyler söylendi bana da.
Hepsi geçiyor, gidiyor.
O kadar gençsin ki.
Önünde koca bir hayat ver.
Kendine yatırım yap. Bir hedef belirle ve durmadan yolunda yürü.
Hayat önünde uzanıyor, yakala onu.
çiviçiviyi söker aslında ama sen yınede başka erkek arkadaşlarla görüşme bence
yani bi meşgale bul kendıne evde yada dışarda
çok yalnız kalma mumkun olduğunca,arkadaşlarınla falan zaman gecir
tek başına kalınca daha fazla çöker üstüne anılar bilirim
hep sana yaptıklarını,şuan kımlerle olmayı tercıh ettiğini,senı ne kadar uzdüğünü düşün
daha çok gencsin canım benım bunlar sana hep tecrube olsun
kımseye körü körüne bağlanma
en sevdiğinin bile senı bigün pat dıye bırakıp gıtme ıhtımalı var unutma
güven ama koşulsuz bağlanma kımseye
o yokmuş gıbı davranmaya çalış mahallede de
kımsenın senı uzmeye ağlatmaya hakkı yok unutma....
Zaten o yokmus gibi davranmama gerek kalmiyo cunku kapidan disari adim atmiyorum... Surekli evde ailemleyim... Evt ugrasacak biseyler bulmak istiyorum ama hicbisey tatmin etmiyo beniarada bi ders calisiyorum aklim dagilsin diye.. Ama en alakasiz sozcukte bile aklima geliyo nerden geliyosa.. Bi bakiyorum daliiip gitmisim anilara
Bence aşkın da bir mantığı vardır. Sen duygularını şimdilik katla bir kenara koy mantık açısından bir de ele al. Mantığın her yoldan ona çıkıyorsa aileleri ikna etmeye bak derim. Ama önce aşktan gözlerin açılınca mantığın zaten bu adamla olup olmadığından emin olmalısın. Eğer değilse aşk acısı elbet çekilecek ama nasıl olsa unutacaksın.
Kuzeninin yillardir takildigi kisiler.. Sevdiim kisi 25 yasinda ve takildigi kadinlar 50 60 yaslarinda bakimli kadinlar...
Mantikli dusundugumde her sonuc bu kisiyle olmaz diyo... Bu cektiklerim yenip yutulur sey degilki... Aileleri ikna etmeyi birakin bir kenara ben ikna olmam.. Yani bundan snra.onunla olmaz bundan eminim kararliyim yani...
Din farkı dediğin ne ki anlamadım ben şimdi. Mezhep farkı mı yoksa tamamen din farkı mı?İki gönül birbirini sevmiş inançlar yüzünden insanlar neden böyle bir günahı üstleniyorlar ki? Eğer bahsettiğin olay mezhep farkından ileri din farkıysa bu iki seven insanın çok olgun olması lazım evlilikleri boyunca dengeleri çok iyi ayarlaması lazım.çünkü din farkı beraberinde kültür farkını getiriyor. Sen camiye, ben kiliseye denildiği kadar kolay değil bence. Çocuklar da olacak. Bu durumda çok iyi düşülmesi ve çok olgun davranılması lazım.
erkek arkadaşın için de karakterini zayıf buldum biraz amaç seni kıskandırmaksa.
Çok şaşkınım
Ne amaçla takılıyormuş onlarla
Torunlarınamı bakıyor kadınların?
Aa o zaman bu şekilde düşünüyorsa zaman her şeyi tedavi edecektir. Kendini neden bile bile ateşe atasın ki?
Her gün yeniden doğuyor güneş, yeni bir gün yeni bir umut her gün daha iyi hissedeceksin kendini. Unutma süren biraz da sana bağlı. Bu şekilde olursa süre hem uzun hem acı olur.
Kadinlardan birinin bi oglu var oda sevdigim kisinin yaslarinda... Hep birlikte takiliyolar resmen... Bu kadinlara anlam veremedim hic.
Okula gitmedigimden bile haberi yoktuki.. Beni gayet mutlu saniyo... Buarada malesef benim unv ortaminda mesgul olmak gibi bi avantajim yok.. Acik ogretim kazandim.. Evde durmaya devam ediyorum yaniÜniversiteye gidiyordum canım.
Çok arkadaşın ve çevren oluyor.
Bir sürü değişik ortamlar oluyor.
özgüvenin daha yüksek oluyor.
Alternatifin çok oluyor:))))
Ve bazen çivi çiviyi söküyor.
Hiç kimse için geleceğinden ve kendinden vazgeçme.
Şimdi o , bu kız benim için okulu bile bıraktı diye düşünüyormu sence
o kokoş teyzelerle gezerken.
Silkelen kendine gel bakalım.
O odadan çık ve kendine bir rota belirle.
Kimse senden daha değerli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?