yeter artik yorulduumm :(

nefesimmizz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
52
0
16
İstanbul
Meraba arkadaslar.. Nereden baslayim bilmiyorum ama artik cok bunaldim kimseye belli etmemeye calismaktan... Herkes bikti sanki benim durumumdan, buyuzden kimseye anlatamiyorum.. Sadece yalniz kaldigimda agliyorum dayanamiyorum.. Neyse... Bi senelik iliskim vardi ve ilk kez ciddi dusunmustum biriyle... Ayni sokakta oturuyoruz malesef... Ailelerimiz din gorusleri farkli oldugu icin istemedi ve ben defalarca ayrildim.. Son ayrilmamizda benim mutlu olmami istiyosan bidaha arama dedim ve bitti.. Snrasinda erkek kuzeninin yasli kadin arkadaslariyla birlikte takilmaya basladi... Facebookta hep biyerlerde etiketlenmeler fln... Ama bu konuda konustugumuzda, evden.uzaklasmak icin dedi hep.. Ailesi cok tepki gosteriyomus.. Bizi bile karsina aldigin kiz bak birakti seni fln diyolarmis.. Surekli kavga ediyolarmis.. Beni sevdigine inaniyorum aslinda... Ve bende cok seviyorum malesef... Daha kotusude gun gectikce daha kotu oluyorum.. Cok ozluyorum, ayni sokaktayiz.ama goremiyorum... Surekli nptiginibilmek istiyorum.. Hicbi kizla gorusmesini istemiyorum kriz geciriyorum gorustugunde... Psikolojim bozuldu artik resmen ya ... Aci cekmek istemiyorummm unutmak istiyorum artik ... Lutfen.yardimci olun biseler soleyin en yakin arkadaslarima bile unutmusum aci cekmiyomusum gibi davraniyorum resmen rol yapiyorum... Cok yoruldum artik

eeee sen ayrılmışsın mutluluğum için arama beni demişsin cocukta aramıyo
acı cekiyosan seviyosan kıskanıyosan ve barışıp tekrar birlikte olmak istiyosan butun zorlukları göze alıcaksın
ailenin karşı gelmesini umursamadan onların karşısında durubilicekmisin?
başarabilirmisin?
yetermi buna gücün sevdiğin için ailenin kurallarını yok sayabilirmisin?
yok yapamam diosan !
ozman bağrına taş basıcaksın güzelim yapıcak bişi yok
şimdi acı cekiyosun ama ilerde daha da soğur yüreğin başka brini bile seversin
merak etme mümkün olduğu kadar az hırpala kendini
gecer bu günler

niye rol yapıyosunki bu seni daha çok yıpratır duygularını dök deşarj ol kendini kandırmayı bırak

Zaten gelecegimi ve ailemi dusundugum icin bitirdim... Bazen diyorumki ha simdi aci cekmisiiim ha gelecekte... Ama bunun dogru olduguna inaniyorum.. Yani bitirmek dogru secimdi fakat unutamiyorum iste... Hastalandim yataklara dustum biara.. İnsallah daha fazla aci cekmeden gecer bu gunler...

niye rol yapıyosunki bu seni daha çok yıpratır duygularını dök deşarj ol kendini kandırmayı bırak

Etrafimdaki samimi oldugum insanlar hakaret bile etmeye basladi.. O gezip tozuyu sen salakmisinda onun icin uzuluyosun gibi laflar duyuyorum.. Ve bu yasiminda etkisiyle beni daha fazla inciten.ve icine kapanik biri olmaya iten bi durum...

ay valla şaka gibi kusura bakma. ilk defa da böyle bir şey duydum. örgü falan mı öğretiyorlarmış? evden kaçmanın bahanesi de ilginçmiş...

Bahane oldugunu bende dusundumde ama biyandan hakli.. Ozellikle annesiyle bigun kavgalarini duymustum laflari cekilebilir gibi degil... O kadinlar konusunda onlarda orgu bilmiyodurki.. Bildikleri tek sey tatillere gitmek eglenmek vs... Beni en cok uzende ayni evin icinde kalip alkol kullanmis olmalari... Kadinlari arastirdim pek namuslu degiller acik soyleyemiyorum siz anlayin :/ ayni evde alkol kullandiklari icin bise olmusmudur diye cok cok korkuyoruum ((

50 60 yaşında bakımlı kadınlarla dolaşan bir adamı sevme bence..kendi duygularına hükmetmek zor biliyorum ama yapma..o adam bence düzgün biri değil..

Zaten.ayrilinca nasi bukdr degisebildi diyorum... Son bi iki aydir gorusmuyo sanirim.. Ama ilk ayrildiimizdaki gorusmeleri bana yeterince aci cektirdi... Nefretle ask arasinda gibiyim ya duygularimi ben bile.karistiriyorum bazen... Keske unuyabilsemm hic sevmemeyi okdr isterdimki...

50-60 yaşında bakımlı kadınlarla takılıp, onların parasıyla tatile gidenlere,
üst baş aldırıp , cebine harçlık alanlara,
hatta direk ücrete bağlayanlara :
Jigolo deniyor canım.
Dini farklılıklardan seni istemeyenler,
şu an çocuklarının düştükleri çukurun farkındalar mı?

Acını yaşa, tüket, ağla, zırla...
Ama geçecek, geçiyor.

Yoo paralarini yemiyo bundan eminim.. Annesinin hosuna bile gidiyo desem!!! Ya aslinda dedigim gibi cok cok farkliyiz onlardan ama biz birlikteyken cok degismisti GUYA... Sukrediyorum bi sekilde bitirdigim icin.. Bunlari bilip gorup unutamamak cok sinir ediyo beni... Kendimden nefret eder oldum

Peki unutmak icin neler yapabilecegimi soylermisiniz?

Başka şeylere yönlendirebilirsiniz kendinizi, nerde ne yapıyor öğrenmeye çalışmayı bırakabilirsiniz, nerde nasıl etiketlenmiş takip etmekten vazgeçebilirsiniz ve onunla ilgili haberler almak için uğraşmaya bilirsiniz...

Canım benim hangi genç, delikanlı adam 50-60 yaşında
kadınlarla sırf beğendikleri için takılır.
En azından imkanlarından faydalanıyorlardır.
Bu da aynı kapıya çıkar.

Başka şeylere kanalize ol.
Çalışmıyorsan , çalışmaya başla.
Arkadaşlarına bu konuyu konuşturma.
Tüm iletişim yollarını kapat.
Annesi memnun diyorsun.
Oğlu yaşıtı kadınlarla ne yapıyor acaba.
O kadınlar hayrına taşımıyor herhalde bunları yanında.

Son düzenleme:

Zaten haberlerini almamaya calisiyorum.. Facebooktan engelledim.. Sokaktaki arkadaslarimla cok nadir gorusuyorum... Cama ciktigimda oda ciktigi icin camdan bile bakamaz oldum... Ama onceden gercektende cok takip ediyodum... Bianda kestim onu takip etmeyi engelledim fln iste... Ama bi faydasini goremedimki aklimdan cikaramiyorum acaba sorularini...

50 60 yaşında bakımlı kadınlarla dolaşan bir adamı sevme bence..kendi duygularına hükmetmek zor biliyorum ama yapma..o adam bence düzgün biri değil..

bence iyi olmuş. sen de git başka erkeklerle gez o zaman kafa dağıtmak için. erkeklerin de bahanesi hazır!

Cok haklisinnn ya ben daha 19 yasindayim.. İlk kez ciddi bi iliski yasadim ilk kez guvendim bi erkege... Cok farkli olur saniyodum ayrilsak bile... Soylediginiz gerceklerle tam yuzlesemiyorum sanirim... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…