Yeter artık

valla ben çok kızıyorum eve gelen misafir çocuğuyla ilgilenmeyip muhabbete dalınca hareketli oluyolar çocuk bilmiyo sonuçta annenin ilgilenmesi lazım bişi dedirtmeden sonuçta diyemiyosunda .....belki arkadaşların samimiyetine güvenerek yapma etme diyolardır canım ...e zorla çağardıklarına göre senle görüşmekten hoşlanıyolar demektir yoksa neden çağarsınlar? alınganlık etme bence bukadar kızıda vuruyomuş ozaman sende bişi de kızına vurmasın de o seninkine diyomuş ya ...

canım benim herkes çocuguna her huyun en iyisini vermek ister ama ..kendine bak bakalım bu mümkün olmuşmu 2 tane çocugum var benim gayette dogru ahlaklı yetiştirdigime inanıyorum.. evet biraz yaramazlık yapıyorlar ama bi köşede pısırık pısırık durmasındansa yaramaz olsunlar heeeççç mühim diill ... ayrıca sagomistin sorununu sen anlamamışsın sanırım kadıncaz arkadaşlarının rahatsız oldugunu yüzüne açıkça vurulmasından şikayet ediyor..hem atalarımız baba gibi söz söylemiş biraz kaba olacak ama '' itin hatırı yoksa sahibinindemi yok '' sen daha bekarsın beben olsunda bak gör biri şurdan kalk şuraya otur dese kıyameti koparırsın ..tekrardan ferzanın sözü gibi benim çocuguma benden başka hiç kimse hiç bir konuda MÜDEHALE EDEMEZ ettirmem ..sende ettirmessin ..sagomist boşver sen hayatım bekara koca boşamak kolaydır bilmeden onu bunu okuyun diyerek ahkam kesiyorlar ben çocuklarımı kitabi yetiştirmedim çok gördüm kitaba uygun yetiştirilen çocukların nasıl oldugunu ..herkese sevgiler

canım benim gerçekten çok teşekkür ederim yorumun için beni anladığın içinde saol yalnızlık zor hemde çok çocuğum yaramaz diye kimseye gitmeyecekmiyim ben neden bu insanlar böyle düünüyorlar anlamıyorum evim hafta sonları kereş gibi olur olsun onlar gidince topluyorum sonuçta insan olanın evine gelirler değilmi arkadaşlarım ve çocukları her zaman başımın tacı bende onlar için böyle olmak isterimalkisalkisalkis

hanımefendi ısrarla çatışmaya girmek istemenizdeki neden nedir anlamıyorum ilerde çekersek biz çekeriz yahu derdi sizimi aldı allah allah iki dert yazıyoz pişman ediyosun psikologmusun kitapmı okuyosun bilmiyorum ama kenidnde ve çocuğunda uyg ula lütfen bırak bizimkilerde ha ayrıca ben arkadaşıma gitmeyince çoook şey kaybeder demmekki sizin arkadaşlıktan anladığınız bu :delphin:

Madem yorum yapılmasını istemiyorsun o zaman yazmayayacaktın buraya kardeşim Allah Allah, seninle aynı düşünmek zorundamıyım? 10 sene sonra görürüm sizi " ay çocuğum laf dinlemiyor, ders çalışmıyor vss " diye buralara yazarken.. Sınırsız verilen özgürlük insanıda çocuğuda sapıtır....
NOT: Madem konu açıyorsun yorumlarada katlanacaksın.

Çocuğu sevmek demek onun "önüne oyuncak yığıp tv izlemek komşu gezmek değil" konuşmak ilgi alanlarını öğrenmek, doğru ya da yanlış davranışlarını izlemek ve daha bi sürü şey.. :olmaz:

Benim oglum da kücükken yani 1 yasindayken yaramazliga basladi.Öyle ortalik falan degildi onun is.Cocuklari dövmek itmek falandi.Bu yüzden ben 2 seneye yakin kimseye gitmedim.Cünkü her gittigimde ben üzülüyordum,mahcup oluyordum.Eve gelince de agliyordum.Bende oglumu alip hep carsilara giderdim.Disarilarda gezdirirdim.

Back
X