Yeter artık

Ben bi de kin tutan bir insan degilim kizlar hemen yumusarim iki tatli soze ama burnuma kadar geldi...

canımm zatenn hemen yumuşadığın için böle oluodur biliodur senin yapamıcağınıda ondan...ben senin yerinde olsam o gelmeden onun ailesiyle o yokken konuşurum ama onun yanında konuşmam ve konuştuğumda saklarımm oda o kamera karşısında bi kere seni sorduklarında ne diceğini şaşırsında ozman anlasın ne yaptığınııı...............ne demekmişş o konuşmcakmış sen konuşmazsan kötü olurmuşşş alllaaa alllaaaa canımm bi kere konuşmaaaa o yanındaykenn anlasın ne yaptığını...

Konusmicam ailesiyle bakalim o ne diyecek!Zor durumda kalmak moralin bozuk olsada gulmeye calismak nasil bisey o bilmiyor

BELKİ Bİ SIKINTISI FELAN VARDIR ?HANİ BELKİ YORGUN FELAN DI DİYCEM AMA KENDİ ALİLESİYLE DE KONUŞURKEN İYİDİ . fisfisfis ÖNCEDEN DE BÖYLEMİYDİ SON ZAMANLARDA MI BÖYLE YOKSA İLK SEFER Mİ YAPTI ?? KONUŞMAYI DENE SAKIN Bİ ŞEKİLDE. SENİ NE KADAR İNCİTTİĞİNİ ANLAT . FARKINA VARIR BELKİ HATASININ zemuszemus

Kizlar suanda bu yazdiklarimi aglayarak yaziyorum..O kadar canim SIKKIN ki!Yine esimle tartistik..Biliyorum her evde olur bu...Ama olaya bakin benim bir sucum var mi?
Biz yurtdisinda oldugumuz icin hergun ailelerimizle internetten goruntulu konusuyoruz..Bazen once esimin ailesiyle bazen de benim ailemle...Bugun de herzamanki gibi konusmak icin gectik bilgisayara hersey normal...Esimin ailesiyle konustuk..gulustuk,sakalar yaptik,kapattik.
Sira geldi benim annemle konusmaya hadi ac dedim esime.Al bilgisayari git icerde konus dedi.Soylede bir olay var ben her ailesiyle konustugumuzda onun yaninda otururum.Kavga etmis olsak bile onlara yansitmam.Yazik insanlar uzaktalar gorupte uzulmesinler diye..Esimse bigun konussa bigun konusmaz,annemde sorar hep damadim nasil evde yok mu diye!
Bende evde olmasina ragmen bazen yok derim.isi olmamasina ragmen isi var derim..Kadincagiz bi sorun oldugunu anlamasin diye...
Bugunde al bilgisayari git icerde konus degince neden dedim neden?Cevap konusmak zorundamiyim oldu!Annem en ufak bir yanlisi olmamistir esime severde!Esimde der annenle bir sorunum yok konusmak zorundamiyim diyor.
Bende dedim bende sizinkilerle konusmuccam.Konuscaksin diyor senin annenin oyle bi talebi yok benimkilerin var.Konuscaksin..Kizlar annemden uzaktayim ve o kadincagiz gozumun icine bakiyor mutlumuyum diye!En ufak gozlerim dalsa kotu bisey yok degil mi diyor?bugun de anladi yok anne dedim cok iyiyiz.Annemi kapadiktan sonra agzima geleni soyledim.
Yeter biktim dedim...Bana dedigine bakin bu dediklerime pisman olacakmisim..Bende hem uzeceksin hemdee pisman olan ben mi olacam dedim..KAffayi yicem..Kimseye anlatamiyorum ne yapayim ben mafoldumben

Ne kadar cirkin bir uslub......konusacaksin....:umursamaz:

Birak güzelim ya konusmazsa konusmasin, onun icinden gelerek yapmadiktan sonra hic konusmasin daha iyi......O senin güzel hatirini saymiyorsa, böyle basit bir konudan senin kalbini kirabiliyorsa, bundan sonra sende icinden gelmedigi müddetce konusma, sende onun hatirini sayma....:kahve:

O nasil kendini mecbur hissetmiyorsa sende kendini mecbur hissetme.....karsisinda aglayip sizlama.....benim sende hic hatirim yoksa bundan sonra seninde bende yok de ve koy tavrini.

işin zor Allah yardım etsin.çok sabır lazım böyle bi adamla aynı evde yaşıyorsun.
inada binmiş olay,ama ben olsam hayatta konuşmam onun ailesiyle.
madem senin kırılmanı önemsemiyor,sende önemseme.
görsün bakalım nasıl oluyormuş.

tepkisi çok sert haklısın ama
insan her gün kayınvalidesiyle ne konuşur ki
ben severim kayınvalidemi ama her gün konuşmak istemem
eşimin de konuşmasını beklemem

seni vazgeçirmek isteyecektir,zorla konuşturucaktır ailesiyle hatta kocanı tanımıyorum ama şiddet kullanması da olası,ve sana bişey diyim,bir kere taviz verdinmi BıTTııNNNN....

bidaha ömür billah sana ve ailene saygı göstermez.''nasılsa iki bağırır çağırırım,yumruğu masaya koyarım susar'' diye düşünür kocan.

o yüzden sakın davandan vazgeçme,artık bişeyler yaptın yaptın,yapamadın bilki bir ömür böyle geçer.

sakın alttan alma,ipleri eline verirsen bir kere birdaha geri alamazsın,şimdilik ailenle sadece kamerada konuşmuyor,ama sen alttan alırda onun istediğini yaparsan türkiyeye geldiğinizde ailenin evine gitmeye bile tenezzül etmez,sen gidersen git der.

konuşmazsa konuşmasın neden kafana takıyosunki, sen konuş ailenle ona bu konuda hiç tenezzül bile etme gel konuş diye. eğer eşinin ailesini seviyorsan sen konuş onlarla en azından ona verdiğin bu insanlık dersi olur canım.

konuşmazsa konuşmasın vallahi kaynanayı zorla sevmeye benide kimse zorlayamaz

sende eşini zorlayamazsın, başka derdin yokmu senin be kuzum!!!???
:kahve:

ben olsam aynısını yaparım..buna benzer bir durum benim başımdada var..eşim ailesinden uzkta yaşamış..telefonla konuşma konusunda falan bayağı yaban aramaz sormaz.en çok telde konuştuğu kişi benim..her hafta kayınvalidem arar öyle görüşürler..başlarda ara diye ısrar ettim baktım olmuyor bende bıraktım.
benimkiler aradığındada konuşmaz...bende zorlamam..ama aslında kimseyi incitmez çok iyidir aileme karşıdır aşırı saygılıdır..
yüzyüze olduklarında annecim babacım sız konuşmaz..ben onları kırarsam çok kızar falan filan..
kendisi annsiyle konuştuktan sonra teli bana verir..
ama benim ailem ararsa açıpta alo demez bana getirir..
bu defalarca böyle oldu..
takmadım takmadım sonunda bende oan öyle yaptım..arayan annesiydi..koştum yanına götürdüm.neden ben açmadım dercesine baktı bana
bende herşey karşılıklı dedim..
hiç lafını etmedi.zaten kavga çıkarmayı hiç sevmez..bundan sonra bende ailemle konuşurken ona uzatacağım teli..ve annesi aradığında telefonu ona verip açmayacağım...

Resmen cifte standart.:kahve:

Konu benim ailem olunca akar sular durur, her sekilde onlara saygida sevgide kusur etmiceksin, senin aileni salla gitsin, kim takar onlari gibi bir zihniyet.:delphin:

Eşiniz bencede çok ayıp etmiş. Ama bana göre bu hergün muhakkak görüşme işi biraz abartılı geldi açıkçası.
Aynı şehirde olunduğunda bile hergün göremeyebiliyor insanlar.
Her seferinde iyi kötü bir şeyleri yansıtmama çabası sizide yorar sonuçta.
Bunu öncelikle azaltsanız, eşinize karşı tutunacağınız tavırda onun hakettiği
şekilde olmalı. Kimse kimse ile görüşmek zorunda değil ama nezaketen saygısı
gereği görüşebilir. Kurallar koymanın heleki bu kuralları kendi yönünde oluşturmanın bir manası yok.
Bence bir süre uzak kalmak en doğrusu olacaktır.

işte bakın saygısız bir erkek modeli daha.ya bunlar hep böylemi olmak zorunda.sevmesende saygı duycaksın be adam.kafayı yememek elde değil.aynısılarını bende yaşadım güzelim.seni tehdit mi ediyor sallamaa.ne yapacaksmış sırf bu yüzden ailemle konuşmadın diye seni dövecekmi?ailenden bi kötülük görmüyorsa bu saygısızlık niye.sende konuşma anlar belki hatasını.konuşsanda üzgün dur.oldu ailene güle oynaya konuşayım benim aileme dudak ısırıp patlatayım.bilmiyorum kaç senelik evlisin ama aynı duyguları onada yaşat yaşatki aklı başına gelsin.yanlış anlama eşinle aranı boz demiyorum .ufaktan ufaktan ver ayarı.

bazen bencilce davranabiliyor erkekler.sadece senin eşin değil hepimizin kocaları zaman zaman böyleler..

Evet gerçekten kötü bir durum zaman zaman bizdede olur ....ama ben misilleme yaparım mutlu et
ki mutlu olasın.Ne yazık ki annem hemen farkediyor ses tonumdan,duruşumdan en kötü olanda bu onlara yansıması. Senin durum daha kötü gurbette olman.

Konuşarak bu durumu en kısa zamanda halletmenizi diliyorum............

eniştem benim ablamı hoş tutsunn evimize geldiğinde 2 çift laf edebilelim isterse tel de hiççç konuşmasn benm annem hayytaa takılmaz niye telde konuşmuyor diye ablamın iyi olduğunu bize bilerek bi saygızlık yapmadığını yada istememezlikten dolayı biizmle konuşmadığını biliyoruz sonuçta önemli olan bu...
canımm ailen buna inan önem vermiyordur sen mutlu ol onlar bişey istemez ama eşinin tavrı çok yanlışş bence bi kaç. kere senin nerde olduklarını sorduklarında ne diyeceğini bilemesin senin gibi bak nasıll anlıo seniiiiii.......

Ailesiyle konusunca hic sIKILMAZ 1 saatten fazla konusur..Ben demiyorum ki gel saatlerce konus bir merhaba de halini hatrini sor..Sonra git ne isin varsa yap!Bir haftanin 6 gunu damadiniz sizinle konusmazsa siz ne dusunursunuz?
Alttan alayim da nereye kadar bende insanim ya benim de bir psikolojim bir gururum var...Kendinde neyi hak goruyorsa aynisina benimde hakkim yok mu?
Kendi ailesii benim ailemin ustunde gormeler falan..Tamam tabi ki kimsenin ailesi giibi olmaz..Ama karina saygindan gel iki kelam et..Bende bazen onun ailesiyle konusmak istemiyorum..Hergun hergun istemiyorum ama onlar anne baba uzaktayiz diy ozluyorlar..Bir gun girmesek merak ediyorlar..Ben esime saygimdan sevgiden konusma bitene kadar isimi gucumu birakip konusuyorum...
Hic mi haketmiyorum bu kadarini...

esinizi altan aliyosunuz ama hep alttan alan taraf sizmisiniz?Ben becereiyorum hep alttan almayi:1no2:

hayır her zaman alttan almam tabii, ama o "hiç bir zaman" alttan almaz bunu da belirteyim.. malesef!!! ama alttan almaktan kastım yelkenleri suya indirmek değil, yada tamam deyip vazgeçmek değil.. kendini ifade ederken yumuşak bir uslup kullanmak.. şimdi eşiniz size benim gururum var beni ezemezsin derse ne dersiniz?? ee benim de var gururum dersiniz.. sen ben tartışması ancak laf dalaşına dönüyor, iki taraf da taviz vermiyor malesef.. "Ben esime saygimdan sevgiden konusma bitene kadar isimi gucumu birakip konusuyorum" demişsiniz.. bunu da eşinize ifade edin mesela, ama rahatsızlığınızı da söyleyin.. haa yok illa anlamıyorsa eğer böyleyse benden de bu kadar dersiniz...
malesef erkekler en ufak tartışmada aha kadın yine dırdıra başladı deyip hiiiçç sallamıyorlar..

Bayanlar herkese destegi ve yorumlari icin cok tessekkur ederim.Turkiye ile aramizda saat farki oldugu icin gec cevap yaziyorum...Dun gece yatti uyudu(ben oyle saniyordum meger uyumamis)yanima geldi salona o gelince ben yuzune bakmadan yatak odasina gectim..Aradan yarim saat gecti bu sefer yatak odaasina geldi ama bisey konusmuyor...Bende kalktim salona(Yuzune bakmiyorum ayni ortamda bulunmak istemedigimi anlasin diye)Sonra bu arkamdan salona geldi..Ben gittim yatak odasina yattim..Uyumusum gelddi yanima uyandirdi beni sarildi..Ozur dilerim kabalik ettim sen haklisin...Bencilce dusundum neden surekli kavga ediyoruz falan dedi...Bende kendine bir sor bakalim neden dedim...
Uzatmayalim dedi..Bende tamam dedim ama oyle fazla da yuz vermiyorum ki ccok kirdigini anlasin...Saabah kalktik annelerle konustuk..Annemle baya bi konustu..
Bazi arkadaslar hergun hergun konusmanin iyi olmadigini yazmis..Bence de ama siz bunu kayinvalideme anlatin telefonla arayamadigi icin 5dk bile olsa yuzunuzu goreyim biz iyiyiz diyin kapatin yoksa ben kafamda kuruyorum diyor..Bende hergun konusmaktan hosnut degilim...
Ayni sehirde yasarken haftada bir gorusuyorduk ki evlerimiz 15 dk mesafeliydi..Simdi kadina aksam eglencesi giibi oldu...
Sonuc olarak ozurunu diledi...Bende fazla uzatmadim kizlar hatasini anlamasi bile biseydir dimi

çok sevindim canım ama sen yine de hislerini ve şartlarını belirt bence.. özellikle de barıştıktan sonra yaptıklarını unutan biriyse.. kırmadan üzmeden hatasını anlasın.. öyle canım cicim bitince aynısı olmaz inşallah..
allah ağzınızın tadını bozmasın canım.. hep mutlu olun inşallah

ablacım yazdıklarını okudum ozurunu dılemıs aılenlede konusmuss anlamıss hatasınııı senı kırdıgını bence fazla uzatmaa sana bırsey olsaa o bencil dedigin esın ılk kosar :) bazen erkekler bızım gıbı fedakar olmuyorlar bırsey yaptıklarındaa erkeklık gururlarına dokunuyormus gıbı oluyor eger esınındeee ıcındeee sana veya aılen bır sorun olsaydıı hatasını anlayıp gelıp ozur dılemezz aksıne bunu sururdururdu boswer takma hersey duzelmıs bakk ohh evlılıgının tadına bak :) bende suan nısanlıyımm ıcımde oyle fırtınalar kopuyorkı ama ona bellı etmıyorummm hersey yolundaymıs gıbı davranıyorum maleseff...

Back
X