Yeter artık

Bunlar nekadar sacma sapan cevaplar biran kendi esimden bahsediliyor sandim! Böyle ele avuca tutulmaz cevaplar alinca insanin sinirlerinin nasil yipratildigini en iyi ben bilirim!

Esin cok büyük haksizlik yapiyor bence onun yapdiginin aynisini sende yapmalisin ki nasil mis görsün. Bukadar yüz verme ona bence. Birde o anlasin annesine yalan söylemek zorunda kalmanin ne oldugunu!

Yarin konusmazsan ipleri koparirsin diyor!Koparsa kopsun dedim..Sen yapinca neden kopmuyor bu ipler dedim...
Yarin ailen sorarsa neden gelmiyorr gelinimiz diye.Cevap verirsin dedim..Dun ben ona dedim ki annenle konusmak zorundamiyim?O da bana kirildi sizinle konusmuyor dersin dedim..

Bide utanmadan tehdit ediyor, blöf yapiyor canim o seninle böyle umursamiz ve saygisizca konustugu zaman sende umursamaz ol. Resmen blöf yapiyor birde hem suclu hem güclü!

Ben nasıl senin annenlerle konuşmak zorundaysam sen de konuşmak zorundasın benim de annemin böyle bi isteği var de. Sen konuşmazsan kusura bakma hayatım ben de konuşamam de ama bunu sinirli bi şekilde söyleme sakin sakin söyle.

canımmm bak sen tavrını belli edince anlamışş hatasını sakın uzatma bir daha yaparsa bence sende tam tavrını gösterirsinn hemde evin içinde baya koşmuş peşinden nasıll azönce çoğunlukla suçladıysak şimdide hatasını anlayıpp özür dileyp ailenle konuşmuşssa şimdide anlayışlı konuşmak lazım die düşünüorumm:):):):):

arkadaşım aynı benim eşim valla demekki erkeklerin çoğu böyle yaaa bizde sizin kadar olmasada ailelerimize biraz uzağız sık sık telefonla konuşuyoruz ben konuşunca iyi o konuşunca çok gelio bende artık tavrımı koydum valla ayda bir konuşuyorum onlarla ayda birde o bizimkilerle konuşuyo zaten kimse onun kara kaşına kara gözüne meraklı değil annemlerde torun özlemi var onunla konuşuyolar o yetiyor...:umursamaz:

Kizlar ozur dileyince daha fazla uzatmadim..Sonucta hakliyken haksiz duruma dusmek istemedim..
Erkeklerin isine mi geliyor booyle dusuncesizlik...Herkes bir degil biliyorum ama yorum yazan cogu arkadasda benim esimde bu tarz seyler yapiyor diye yazmis..Ne kadar kotu aslinda:(
Ben askimi sevgimi hep dokunarak sozcuklere dokerek yasarim..Ama goruyorum ki belli etmemek lazim..Sevginden emin olunca basina cikiyor bu erkekler heran kaybetme korkusu olmasi lazim..Yoksa agzina geleni soyluyorlar...
Ben evliligimde,arkadasligimda hic kucuk oyunlar yapmayi beceremem kizlar icim neyse disimda odur..Yanlis miyim bilmiyorum...Ama bunu yaptigimda esimden karsilik aldim mi cok az..
Dun pesimde dolandi resmen nereye gitsem arkamdan geldi..Ama kalp kirildi uzatmiyorum ama aklimdan da gitmiyor

Buna benzer birşeyi bende yaşadım. Bizde ailelerden uzak şehirlerde yaşıyoruz. Benim kayınvalidemde konuşmayı çok sever ve nerdeyse hergün telefon bekler. 2 gün aramasak ,aramıyorsunuz diye sitem ederler. Bu durum benim biraz canımı sıkmıştı bir süre. Çünkü ben en kötü ihtimalle özellikle darılmasınlar diye kayınvalidemi ararım, buna rağmen sitem ederler. Ama benim eşim 2-3 haftada ancak aklına gelir. Benim eşimin bu konuda şöyle bir artısı var farkında olmadan yapıyor çünkü kimse ona farkettirmiyor bu durumu. Benim annemde bir gün bile çıkıp damadım aramıyor demez.
Ve ben bir gün patladım artık, ben aradığım halde bana sitem ediliyor ama ben senden kendi aileme aynı saygıyı göremiyorum. Eşimde biraz kemküm etti tabi. Sen gelinsin tabi filan. Bende dedimki ben gelinsem 3 arıyorsam sende 1 kere ara. Allaha şükür eşim en azından konuştuğumuz konularda banane demez ve dikkate alır. Doğru söylüyorsun hatalıyım, yoğunluktan unutuyorum filan dedi.( burdada ben üste çıktım biraz tabi, çünkü kendi ailesini unutmuyor :)) Bundan sonra dikkat edeceğim dedi ve ettide.Konuştuğumuz o günden sonra kendisi der ara annemide görüşelim diye.
Eşinin verdiği tepki kesinlikle yanlış, saygı göstermiyorsa saygıda göremez. Kendi yapmadığı birşeyde seni zorlayamaz.
Umarım bundan sonra düzelir.

Bencillik yapmş... Hemde fazlasıyla...

Herşey karşılıklı.. sizde onun ailesinin karşısına çıkmayın anlasın.. tutup sizi saçınızdan sürüyecek hali yok ya ...

kolayı var,siz de onun ailesiyle konuşmayacaksınız.her erkek böyle yapar diye bir şey yok.yapamaz,adam olmayı öğrenecekler.

Canim sen yüzde yüz haklisin, ama erkekler düsünemiyor iste sIkma canini.
Bizim gibi ince fikirli degiller. Annem hep babama der, abini ara, ablani ara vs vs.
Annem demese babamin aklina düsmez pek.
Yani erkek milleti bazen kendi ailesini bile düsünmez, kaldiki eslerinkini düsünsün.
Ha incelik edip, 2 dk nasilsin iyimisin anne demeli. Annene degil, daha cok sana olan saygisindan yapmali, karisisin ötesi yok...

Hatasini anlar mutlaka, sen üzülme.

Son düzenleme:
Yarin konusmazsan ipleri koparirsin diyor!Koparsa kopsun dedim..Sen yapinca neden kopmuyor bu ipler dedim...
Yarin ailen sorarsa neden gelmiyorr gelinimiz diye.Cevap verirsin dedim..Dun ben ona dedim ki annenle konusmak zorundamiyim?O da bana kirildi sizinle konusmuyor dersin dedim..

canim esimle ben de yurt disindayim o yuzden bu sorununu anliyorum, biz de netten gorusuyoruz genelde. esinin ailesiyle her gun internette konusmak zorunda degilsin...mesela ben esim ailesiyle konusurken hic gidip yanina falan oturmam, bir cok zaman ailesine kameradan merhaba bile demem cunku esim de benim gibi davranir. o kendi ailesiyle ben de kendi ailemle gorusurum. sen de onun ailesiyle gorusme internette. esin de bu kadar kucuk bir sorundan ipleri koparcaksa koparsin, ne yapacak yani bu yuzden sana kusecek mi? kusecekse zaten esine soyleyecek tek bir kelime bile bulamiyorum. 5 yasinda cocuk gibi her istediginin yapilmasini istiyor sanirim. esler yapisik ikizler degildir, onun yapmak istedigi bir seyi sen yapmak zorunda degilsin, ayni sey esin icin de gecerli. bu kadar kucuk bir konuda bile sana ipleri koparirsin falan diyebiliyorsa esin, ona cok yuz vermissin demektir tatlim. esinin poposunu biraz asagi cekmek lazim...gercekten dedigin gibi bencil bir adama benziyor. sunu da ekliyeyim, esin sana ailemle konusacaksin falan gibi bir emir veremez. ne demek ''konusacaksin tabi'' demek...Allah yardimcin olsun canim bu kocayla... :teselli:

canim esimle ben de yurt disindayim o yuzden bu sorununu anliyorum, biz de netten gorusuyoruz genelde. esinin ailesiyle her gun internette konusmak zorunda degilsin...mesela ben esim ailesiyle konusurken hic gidip yanina falan oturmam, bir cok zaman ailesine kameradan merhaba bile demem cunku esim de benim gibi davranir. o kendi ailesiyle ben de kendi ailemle gorusurum. sen de onun ailesiyle gorusme internette. esin de bu kadar kucuk bir sorundan ipleri koparcaksa koparsin, ne yapacak yani bu yuzden sana kusecek mi? kusecekse zaten esine soyleyecek tek bir kelime bile bulamiyorum. 5 yasinda cocuk gibi her istediginin yapilmasini istiyor sanirim. esler yapisik ikizler degildir, onun yapmak istedigi bir seyi sen yapmak zorunda degilsin, ayni sey esin icin de gecerli. bu kadar kucuk bir konuda bile sana ipleri koparirsin falan diyebiliyorsa esin, ona cok yuz vermissin demektir tatlim. esinin poposunu biraz asagi cekmek lazim...gercekten dedigin gibi bencil bir adama benziyor. sunu da ekliyeyim, esin sana ailemle konusacaksin falan gibi bir emir veremez. ne demek ''konusacaksin tabi'' demek...Allah yardimcin olsun canim bu kocayla... :teselli:
zaten ozur diledi..Diger mesajlarima bakarsan anlarsin canimaklinialirimsmile
Bende hergun hergun konusmaktan rahatsizim bi de bunu kaynanaya anlat gormeyince merak ediyormus..Yuzumuzu 5dk gorse bile olurmus..Turkiyedeyken 15ddk mesafedeydi evlerimiz haftada bazen iki haftada bir gorusuyorduk...

herseyin duzelmesine sevindim..arkadasim sen dogru bildiginden sasma..her erkege sokmez oyle kucuk oyunlar..eyvahedigeldismilebazi erkekte sever o ayriiaklinialirimsmile

herseyin duzelmesine sevindim..arkadasim sen dogru bildiginden sasma..her erkege sokmez oyle kucuk oyunlar..eyvahedigeldismilebazi erkekte sever o ayriiaklinialirimsmile

canim saol...Simdilik hersey sut liman ama anladi oyle kuru tehditlere gelemiyecegimi benimde bir sabrim var dimi ama aklinialirimsmile

zaten ozur diledi..Diger mesajlarima bakarsan anlarsin canimaklinialirimsmile
Bende hergun hergun konusmaktan rahatsizim bi de bunu kaynanaya anlat gormeyince merak ediyormus..Yuzumuzu 5dk gorse bile olurmus..Turkiyedeyken 15ddk mesafedeydi evlerimiz haftada bazen iki haftada bir gorusuyorduk...

cok sevindim canim esinin ozur diledigine, tum sayfalari okumuyorum bazen kusura bakma kaydirigubbakcemile2 kaynanalar oyledir maalesef, bosver canim. sen de bir merhaba napiyosunuz de sonra cekil kameranin karsisindan canim(eger esin bir sorun cikarmiyorsa). eger oyle yapinca da esim ve kaynanam guveniyor diyorsan eger mutfaga git yemek yap, dusa gir, ortaligin tozunu al, camasir yika, uyu ne bileyim evde yapacak bir seyler bul esin ailesiyle konusurken. o zaman bir sey diyemezler sanirim :icecream:

ben ailemden uzakta yasiyorum, oyle cok sık aramam ben de, uzakta yasamaya alismis olanlar icin normal yani, hergun hergun de aranip konusulcak bisey bulumuyor, onlar aramasa ben herhalde 3 haftada 1 falan arardım...Evli olsam da boyle olurdu, evlendim diye sık sık aramaya baslamazdım sanırım

Back
X