• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YETER ARTIKK :(

Babygirl123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
8
8
16
Kızlar ne zamandır konularınızı takip ediyorum.Dertlesebilecegim suan kimsem yok sizden yorumlarınızı bekliyor ve direk konuya giriyorum.
Kizlar 20 yasindayim ama 30 35 yas uzeri hödüklerin laf atmalarina benimle arkadas olurmusun diye teklif sunmalarindan biktim. Bazilarina cevap vermiyorum israr edenlere bagiriyor kufr ediorum artk biktim boyle buyuk insanlarin utanmadan rahatlikla zorlar gbi teklifte bulunmalarindan.Sinirden tam derdimi anlatamadysam kusura bkmayin. Sizinden boyle basiniza geliyormu geliyorsa siz nasil davraniyorsunuz yardm edin lutfen

Nerde görüyorsun bu tipleri .20 yaşımdayken universitedeydim.universite içinde pek laf atma durumu olmazdı ama tabi yaklaşımda olan olurdu belki ama pek rahatsız edici değil.zaten eşimle flört donemindeydik o zamanlar.e dışarda da laf atanlar olabilir ama çok sik olmaz.nerde karşılaşıyorsun bu tiplerle.nasil bir ortamdasin ki

Canim mahallemde tek basima dolasmaya ciktigim zaman hatta en son eve dogru gidiyorum biri korna caliyo oyle israrli caliyoki sandimki tanidik bi baktim 40 yas ustu bir adam gel yavrum biraz gezelim dedi ben şok bastim kufrude oyle gitti

çalışıyomusun okuyomusun bilmiyorum ama yüzük tak istersen. sözlüymüş gibi davran

Inanmayacak ne var konuda? Turk erkeklerinin subyanci olduklarini bilmiyor muyuz? 35 yasinda adam kalkiyo 18 yasinda kizla evlenebiliyor bizim ulkemizde. Ne kiz ne adam? ne de aileler bir beis gormuyor bunda. Eh sokaklarda laf atip boyle tekliflerde bulunmalari da kacinilmaz son.

Aynennnn ben de yolda dolmus vs beklerken veya karsidan karsiya gecmek icin beklerken korna basiyo kocaman adamlar iyce kafasini cikararak utanmadan bakiyolar bide icimden oyle bi kufur ediyrm ki yakinda direk suratlarina edicm...:kızgın:

biber gazı taşıyın yanınızda.

onun dışında ne giyerseniz giyin hiçbir alakası yok mal olan mal oluyor yine.

ve evet sübyancı çok erkek var. ergenken otobüslerde 60 yaşında amcalar sıkıştırmaya çalışırdı tekme tokat dövmeye kalkınca ben kuyruklarını sıkıştırıp kaçıyorlardı.

öyle diğer erkeklere de güvenmeyin he, tırnaklarını oynatmazlar, ne varsa yine kadınlarda var, o yüzden bu durumda bir kadını görürseniz mutlaka yardım edin ona.

Aynennnn ben de yolda dolmus vs beklerken veya karsidan karsiya gecmek icin beklerken korna basiyo kocaman adamlar iyce kafasini cikararak utanmadan bakiyolar bide icimden oyle bi kufur ediyrm ki yakinda direk suratlarina edicm...:kızgın:
hicmi utanmiyolar pislikler ya :KK43:

O mahallede bir tane düzgün insan yok mu ? hepsi mi hanzo
:-)
Bazı semtlerde maalesef böyle tipler çok, benim büyüdüğüm çevrede böyleydi, anneni babanı tanımaları da fark etmezdi, ki hepte 35 -70 yaş arası adamlar yapardı böyle şeyleri. Hangi birinin kafasını gözünü kıracaksın ki, mecbur sen çekip gitmeyi tercih ediyorsun.

:-)
Bazı semtlerde maalesef böyle tipler çok, benim büyüdüğüm çevrede böyleydi, anneni babanı tanımaları da fark etmezdi, ki hepte 35 -70 yaş arası adamlar yapardı böyle şeyleri. Hangi birinin kafasını gözünü kıracaksın ki, mecbur sen çekip gitmeyi tercih ediyorsun.
Bu ülkede kadın olmak zaten zor öyle mahallelerde bu zorluğu onla çarpmak gerekir :skandal:utanmaz reziller:sopa:

Bu ülkede kadın olmak zaten zor öyle mahallelerde bu zorluğu onla çarpmak gerekir :skandal:utanmaz reziller:sopa:
Aynen öyle, ben çok çektim zamanında, kızım aynı ortamda genç kız olsun istemedim, o adamlara da sorsan mübarekler saflık ve dürüstlük abidesidir, bir delikanlı tavırları vardır ki bilmeyen inanır ama işte evde başka dışarda başka böyleleri.

Aynen öyle, ben çok çektim zamanında, kızım aynı ortamda genç kız olsun istemedim, o adamlara da sorsan mübarekler saflık ve dürüstlük abidesidir, bir delikanlı tavırları vardır ki bilmeyen inanır ama işte evde başka dışarda başka böyleleri.
Valla en iyisini yapmışsın ablam öyleleri tükenmek bilmez dünyanın çivisi çıktı ahlaksız ş....sizler dürüstüm diye dolaşıyor orta da allah yüzlerine gözlerine bulaştırsın

Bu ulkede damacanaya bile asılan hanzolar varken bu anlattiklatiz solda sıfır kalır kızlar kollayin kendinizi :sopa:

usagi91 usagi91 valla tükenmiyorlar gerçekten, ben konu sahibesine inandım bu yüzden, var böyle tipler, birkaç senelik evliydim, kızımda 1,5 yaş civarlarındaydı, sonbahardı üstümde dizlerimde bir yağmurluk tarzı üst, altımda kot pantolon, kızımın elini tutmuşum alışverişten geliyorum, bir araba takip etmeye başladı, acaba mı dedim birkaç dükkana girdim anlamak için, baktım gerçekten takip ediyor, plakayı aldım çaktırmadan, eşimde yakınlarda bir arkadaşının evinde, eve gitsem eve kadar takip edecek maksadı nedir belli değil, bende eşimin olduğu eve doğru yürüdüm, takibe devam tabii, çaktırmadan eşime işaret ettim, plakayı da verdim, eşim fırladı gitti, yakalayamadı gerçi ama peşine düşülmesi yetmiştir.
Çok mu güzeldim, çok mu cazibeliydim yooook sıradan çocuklu ev kadını modundaydım ama işte maalesef bazıları var ki edep haya kalmamış, kadın olsun nefes alsın yeter diyorlar, çocuklu kadınlara bile nefes aldırmıyorlar.
Genç kızlara ne yapmazlar ki :KK62:

Kızlar ne zamandır konularınızı takip ediyorum.Dertlesebilecegim suan kimsem yok sizden yorumlarınızı bekliyor ve direk konuya giriyorum.
Kizlar 20 yasindayim ama 30 35 yas uzeri hödüklerin laf atmalarina benimle arkadas olurmusun diye teklif sunmalarindan biktim. Bazilarina cevap vermiyorum israr edenlere bagiriyor kufr ediorum artk biktim boyle buyuk insanlarin utanmadan rahatlikla zorlar gbi teklifte bulunmalarindan.Sinirden tam derdimi anlatamadysam kusura bkmayin. Sizinden boyle basiniza geliyormu geliyorsa siz nasil davraniyorsunuz yardm edin lutfen
Çevrede o kadar hödük varken bence ne yapsan faydası yok. Ne yüzük ne başka şey engellemiyo malesef ben 24 yaşındayım evliyim yanımda eşim varken bile markette yolda böyle insanlara rastlıyosun. En iyisi sokakta elde sopayla dolaşmak.

Back
X