Kabuklu fistiklar az degildir umarim. Genelde leblebiyi cok koyuyorlar.
Kusersen kuş ne halin varsa gor modunda davranNAsıl davranayim
Haydaa
Art niyet ne ya şeytanın aklına karpuz kabuğunu düşürmek diye bi laf var eşiniz size demis abin böyle yap dedi diye sizde onay verince mi öyle oldu
Kızlar merhaba yine eşim yine dert ya da ben mi takıntılı oldum onun yüzünden. .
Şimdi sagolsun geçen haftasonu herseyi yapmış ev islerini falan ben rahatsızdim. Neyse ctesi geçmiş olsun a insanlar gelecekti beni görmeye hem. Eşim e markete git dedim bişeyler al. Tamam dedi. Bol al dedim çerezi falan. Eşim de yeteri kadar alırım dedi. Kişiye özel değilde büyük tabaklara koyup iki üç kişiye bir arada koyarsiniz dedi. Ben de x (görumcem) herkese ayrı koyuyor dedim. Sen ona dersin ( görumceme yani ) abin büyük tabaklara koyup iki üç kişiye koyun diyor dersin dedi eşim de. Bende hayatım kendim karar veririm ben dedim seni söylemeden de söylerim dedi. Ctesi den beri konuşmuyor benle niye öyle demişim ben.başkasına deseymisim takilmazmis sırf kardeşine dedim diye konuşmuyor benle suratı asık hayatımda bu kadar kinci insan görmedim. Gidiyorum yanına sarılıyorum falan uzaklasiyor bende ne halin varsa gör dedim. Ben evdeyim şimdi işten de gelmiyor bilerek
Tam la havle vela kuvvete çekmelik bi durumBana diyor ki niye ben kendim karar veririm demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?