Yeter kaçıncı bu :(

Öfff bu kocalar ne acayip tipler oluyoveriyorlar bazen bu nasıl bi trip ya anlamsız

Iyk nalet gelsin pinti erkeğe çok iğrenç oluyorlar

Suçum var mı Allah aşkına ailesiyle alakali yorum yaptığım zaman bir hafta konuşmuyor?

benim mi kafam durdu

burada ailesi ile ilgili yorum nerede

X herkese ayrı tabak koyuyor demişsin

o da "söyle abin koyma" diyor demiş

denir mi öyle deyince ailesine bir şey demiş olmamışsınız ki

zaten siz de çok al demişsiniz görümce rahatça herkese koysun diye

görümceye ters giden eşiniz zaten

devrelerim yandı

Adam siz hastayken evi çekip çevirmiş yardım etmiş bence siz yanaşın bu sefer.Haklı haksız olmak önemli değil.

Ay sakin peşinden dolaşma 2 gündür sırf bu saçma şey için konuşmuyorsa daha Ağar bişey olduğunda ya seni kovar ya kendi gider bu adam

Başlıyım onun kardeşine be.Valla.

Ne kadar pasif bir durumdasınız. Yanlış anlamayın ama benim eşim böyle bir sepepten bana küsecek olsa ben bırakın yanasmayı dünyayı dar ederdim ona.

Senin görümcene olan sözüne ne küsüyor anlamadım. 2 yengem var yeri geldi kavga da ettik ( bizimde yengemle 3 yaş var arada )abim hiç ikimizede ses etmez çünkü söyler eder iki gün sonra barışırız biz. Birde ikrama niye bu kadar konuştu onu da anlamadım parası yoksa el değilsin ki hayatım para kısıtlı ona göre davransak dese olay çıkaracağını sanmıyorum senin. Herşeyin bir adabı var.

Belki sevdiğimizdendir böyle ufak konularda ortam iyi olsun küsülmesin diye eşlerimizin üstüne titriyoruz.
Aslında kendimizce yanlış olmayan bişeyi büyütmemek, ona da bunu hissettirmek en güzeli.
Bence daha fazla üstüne gitmeyin, abartılacak bir konu değil.

Bana diyor ki niye ben kendim karar veririm demişim
cnm benim eşimde kendince böyle işlerde akıl vermeyi çok sever, yönlendirmek ister,bir duymam iki duymam ,üçüncüde (kendisi elektrik teknikeri) ben sana inşaattaki tesisatı nasıl ve nerden çektireceğini söylüyormuyum,yada şu kablo buradan geçmez,bu priz buraya olmaz ,doğru akım olmamış,bu tesisat voltajı kaldırmaz diyormuyum?o zaman bende geleyim senin işine müdahale edeyim diyorum,tabi başlıyor gülmeyeönceden böyle değildi (bende bunları akıl edip söyleyemezdim) zaten küserdi ama zamanla yontuldusende anladığım kadarıyla küsmesinden şikayetçisin,bende tartışsak ölsemde mutlaka barışarak yatağa gireceğim zamanla bana uydu artık küslük yok ama tabi çok ta yıpratmıştı bu durum beni.....anlayacağın zamanla işte...

Bence siz abartmışsınız kusura bakmayın belki adamın o anda cebinde parası yok? Siz küçücük bir şeye ısrar etmişsiniz gibi geldi sıkışacak durumda kaldıysa bozulmuş olabilir haliyle.

sorun para değil arkadaşlar...
Sorun kardeşine karşı o lafları söylememmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…