Yeter uzamıyor bir türlü yardııımmm !!!!!!

Valla benim boyum 14 umde 168 di lise ucde 17 yasimda yani 171 oldu. :))) erkek yegeniminde boyu lise ikiye kadar 170 di şuan lise sonda 178 . :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

napıcan uzun olmayı yavrucum 1.60 gayet normal bi boy kimse boya göre aşık olup sevmiyo bence üzme kendini 1.50 boyu peşinden koşulan hatunlar var

Bencede kisa .....kisa saymak için 140 mi olmayi bekliolar anlamadim ama 160 kisa kesinlikle.sana katiliorum pohpohlanmakla da alakasi yok

sağol ya benimde boy 1.62 o kdrda kısa gelmiyom kendime nedense uzunumda diyemem normal 1.60ta bana normal geldi daha kısalarıda var sonuçta

Valla benim boyum 14 umde 168 di lise ucde 17 yasimda yani 171 oldu. :))) erkek yegeniminde boyu lise ikiye kadar 170 di şuan lise sonda 178 . :)

zaten yorumu yazarken varsa da tekte tükte demiştim aslında.
erkeklerde uzama oluyor onu biliyorum ama kzılarda çok nadir.
regl kaç yaşında oldunuz peki?tahmini orta 3 de diye düşündüm ama.
birde bu işler genetiğe bakar yani.

Son düzenleme:
Basketbol, hentbol oyna.

Sut ic, yogurt, yumurta ye, kalsiyum al. Et yemeyi unutma, mumkunse balik ve deniz urunleri...fosfor barindirirlar.

Bildigim baska da bir formulu yok bu isin.

Adetim 16 yasimda lise 2 bitisinin yazında oldum.temmuz 31 di

Adetim 16 yasimda lise 2 bitisinin yazında oldum.temmuz 31 di

16 yaşında regl olup 1 sene içinde yani 17 yaşında 171 cm olmuşsunuz.
17 yaşında uzamanızın nedeni 16 yaşında yani geç regl olmanız.
ben regl olduğumda daha orta 1 e başlamamıştım bile.başlayacağım yaz olmuştum:)
siz iyi geç olmuşsunuz.

geç ergenliğe girenlerin boyları daha uzun olur tabii.Girdiysen eğer çok da uzamayı bekleme.5 cm belki.D vitamini,kalsiyum ve protein ağırlıklı beslen.Yüz,zıpla,elma toplama hareketi yap.

Günde 3 litre keçi sütü mü?! Herşeyin fazlası zarar dikkatli beslenmelisin uzun olayım derken obez olma.
Canım öncelikle sakin ol ve kompleks kazandırma kendine.
Galiba okulda uzun boylu kızları görüp onlara benzemek istiyorsun. Ama herkes manken fiziğinde olacak diye birşey yok. İnsan önce kendi vücudunu sevecek.
Ayrıca daha 14 yaşındaymışsın yani önünde yaklaşık 4 yıl var. Kızlar yaklaşık 18, erkekler 20 yaşına kadar uzar doye okumuştum. Kemik gelişimin hala devam ediyor.

Kemik suyu çorbasını ben de duymuştum. Bir de plates.

Benim boyum 1.60 ama hiç dert etmiyorum. Evet 5-10 cm uzun olsam daha iyi olurdu ama böyle de güzelim ve Allah'a şükür ki sağlıklı bir insanım

Strese girme boyle boyun yuzunden o zaman hicte gelisemezsin.

Boyun yasina gore normal canim daha kucuksunde 20-22 ye kadar uzuyo bayanlar ama yinede bilmeni isterim kemik suyu iyi geliyor diye biliyorum ama dediğim gibi sonradan çok uzarsan kisa olsaydim dicen

çok teşekkürler cevapladığınız ve yardımcı olduğunuz için çevremde görsem 20 yaşına kadar uzayan falan dert etmeyeceğim ama oda yok bakalım inşallah uzarım tekrar teşekkürler

Canim uzarsin zaten, ben ilkokul dördüncü sınıfta adet oldum boyum 1.48di o zaman şimdi 1.65 uzamasam ben uzamazdim..

sanırım siz şanslı olanlardansınız regl olduktan sonra uzaman durur diyorlar genelde ama inşallah sizin gibi olurum

Çoğu kişiye göre uzun sayılabilirsin..
Bence dert etme uzarsın..

dışarıda yani çarşıda pazarda falan o kadar rahatsız olmuyorum ortalamayla aramda pek bi fark olmuyor ama işte okula gidince bütün özgüvenim yerle bir oluyor hepsi deve gibi mübareklerin

ben senin yaşındayken kalabalık yollarda üstüme basmasınlar diye insanları uyarıyordum şimdi 1.75 boyundayım

ahh öyle çok isterdim ki sizin gibi olmayı özel olarak spora falan mı gittiniz yoksa kendiliğinizden boy mu attınız ? bu arada cidden çok şanslısınız

7.sinifa gidiyo oluyosun galiba.daha kucuksun zaten.bu yasa gayet iyi boyun.lise 3te durur uzaman.o zamana kadar 1.65e rahatlikla gelirsin hic merak etme.sen yinede sut ic basketbol falan oyna.iyi olur gelisimin icin.

lise 1 im ben. önünde 2 senen var diyosunuz yani ?

çok teşekkürler cevabınız,emek verip yazdığınız için. kötü alışkanlıklardan uzak duruyorum sütü de çok fazla içiyorum diğer dediklerinizide dikkate alıcam tekrar teşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…