Yeter uzamıyor bir türlü yardııımmm !!!!!!

aynen size katılıyorum 25 e kadar boymu uzarmış yahu😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde boyum 14 yaşındayken 1,65 filandı ama daha önce de yazıldığı gibi daha ergenlik çağındasın uzayacaktır boyun, basketbol oynamak faydalı olabilir bu bilindik bişey,dene bence ... :44:

hergün bir diş sarmısak yut.ciddi ciddi uzatıyor boyu hem de çok faydalı.bir de eklemleri açıcı,boy uzatıcı egzersizler yap hergün.netten araştır bulursun bu egzersizleri.madem o kadar istiyorsun boyunu uzatmak,nasılsa gelişme çağındasın.bu dediklerimi yap mutlaka uzar boyun.

o egzersizleri yapıyorum zaten teşekkürler önerileriniz için sarımsak olayını daha önce hiç duymamıştım ama umarım işe yarar bir de ben hap bile yutamıyorum yani boğazımdan geçmiyor büyük geliyor sarımsağı da ikiye bölüp yutsam olurmu acaba ? çok soru sordum ama ne zamana faydasını görürüm acaba ?

yok zaten dışarıda pek sorun olmuyor. ama okulda gerçekten devasa boyutta öğrenciler görünce insan ister istemez komplekse giriyor,onlar gibi olmak istiyor. Bende öyle yaoıcam sanırım basketbol oynayacağım yorumunuz için teşekkürler

canım inan bana çok işe yarayacak uzadığını göreceksin.ben de lisede kısaydım bunu önermişti biri uygulamadım ama başkasına önermiştim cidden uzamıştı.netten de araştır istersen .evet ikiye bölerek yutabilirsin

ayy Allah razı olsun her gün yutucam 1 diş çok teşekkür ederim

Ahmet maranki yada ibrahim saracoglunun kurlerini oneriyorum ve kisa degilsn o kdr senin yasmda bende oyleydm smdi 1.72 boyum uzarsin sıkma canini

Cnm ben 18 yasndaym ve seninle aynı boydayım daha uzarsn merak etme istiyosan basketbola yazl :)

Ahmet maranki yada ibrahim saracoglunun kurlerini oneriyorum ve kisa degilsn o kdr senin yasmda bende oyleydm smdi 1.72 boyum uzarsin sıkma canini

gerçekten benim yaşımda kısamıydınız ? ve şuanda 172 siniz ne kadar güzel çok özendim size

Cnm ben 18 yasndaym ve seninle aynı boydayım daha uzarsn merak etme istiyosan basketbola yazl :)

inşallah uzarım yaz tatilinde yazılıcam basketbol kursuna malum şimdi sınav haftalarıydı derslerdi derken çok ilgilenemem gibi geliyor

gerçekten benim yaşımda kısamıydınız ? ve şuanda 172 siniz ne kadar güzel çok özendim size

Canim sen kisa degilsin brnm kuzenm 14 yasnda 150 boyu kardesim 16 yasnda 1.55 turkiyedeki bayan boyu ortalamasi 1.65 zaten 5 cm kalmis uzarsn onuda ergenlik bitiminde. Beni yanlis anla istemem ama ben senin yerinde olsam boyumla ugrasmak yerine kendmi daaha cook gelistirmeyi yeglerdim kizma bana hayat sartlarini goz onunde bulundurarak konusuyorum abla tavsiyesi olarak al bunu minisim

evet haklısınız çok kısa değilim de daha uzun olmak istiyorum işte belki özgüvenim yerine gelir falan diye.Yok niye kızayım aksine teşekkür ederim güzel yorumunuz için

evet haklısınız çok kısa değilim de daha uzun olmak istiyorum işte belki özgüvenim yerine gelir falan diye.Yok niye kızayım aksine teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Rca ederm o yaslarda bnmde tek derdim buydu fizigim guzl olsun yuzum guzl olsn ozenirdim benden uzunlara falan ama bunlar zaten oluyo zamanla. Özguvenin yerinde olaun zten boyun cok iyi yuznde bence guzeldr. Ama birde sunu dusunki mankenlerin bir cogu ne kdr guzl uzun ve fizikleri yernde ama yeri gelince aptal diye itam edilebiliyorlar onemli olan insanin karakterylr akliyla kariyeriyle anilmasi 😊guzel aklini yorma boyle basit seyler icinde sikma canini 👍

Canım uzayamıyorum diye düşünme..Ben biyokinezi diye bir şey duymuştum..Bir aşatır isteren zararları varmıdır bilmem..Bir de daha önce başka bir konuda aynı yorumdan bahsetmiştim..Yine bu forumda birisi boy uzatmak için yurt dışında satılan bir programdan bahsetmiş..yanlış hatırlamıyorsan kuzeni 22 yaşında 155 ken 3 ayda mı ne 160 yada 162 falan olmuş "Grow 6 inches taller in 90 days" (ismi yanlış olabilir tam hatırlamıyorum) ben bu ürünü araştırdım facebook sayfasını buldum konuştum ama ingilizcem iyi değil bu yüzden sözlükten cevirip yazdım ve pek anlamadım..Bu ürün yabancı bir sitede satılıyor yaklaşık 113 euro ydu sanırım 325 TL ye denk geliyor..bide kargo parası var..Toplam ne kadar eder bilmem..Benim maddi durumum pek iyi değil ama bu ürünü benimle birlikte alıp bölüşecek insanlar arıyorum..5 kişi parayı bölüşsek yeter..Eğer bölüştüğüm kişi parayı alıp ürünü vermezse haram ederim Allah'a havale ederim olup biter...Eğer bu ürünü almazsam hayatım boyunca içimde kalacak..Benimle bölüşmek isteyen var mı?

valla benım boyum 14 yaşıma kdr uzadı orta 3 uncu sınıftan bılıorum beden hocamız ölçmüştü herkesı ben 1.65 çıktım dahada uzamadım..belkı basketbol voleybola yazılsan uzayabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…