evet yaz tatilinde sırf uzamak için içmiştim 10 gün boyunca tabi sonuç fos çıkmıştı3litre keçi sütü! Kuzum yavaş herşeyin fazlası zarar. Gelişme çağındasın ve zamanla boyun uzayacak. Daha önünde nereden baksan H5-6yılın var.er yıl1cm uzasan yine 5-6cm eder. Sabırlı ol ablacığım
ibrahim sarac oglunun bir tavsiyesi var bu konuda ve cok iddiali konusuyor palamut baligindaki siyah etini haftanin 4 gunu cocugunuza yedirin boyunun uzadigini goreceksiniz diyodu sitesine bi bakin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
14 yaşındasın ve boyun 1.60 ama ben 21 yaşındayım boyum 1.61
ben nerelere gideyim peki?
ayrıca boy konularını önemseyenleride anlayamıyorum.
kısa olduk uzun olduk ne oluyor ki? uzunlara madalye mi takıyorlar.
aslında doğruyu söylemek gerekirse ben kısa boylu kızları daha güzel buluyorum.çıtı pıtı kız görünce kıskançlıklara bile girebiliyorum.
herhalde bir ilkim bu dünyada kısaboylu kızları güzel bulan biri olarak.
hem boy benim bildiğim kadarıyla 25 yaşa kadar uzuyor.belkide yanlış hatırlıyorum.sizinkide uzar herhalde.
niye bu kadar taktın uzar heralde daha bi kaç yılın var hem uzamasa çokmu sorun
ben 26 yaşındayım bende 1,60ım uzama ihtimalide yok ay ben öleyim o zaman
ben mi yanlış okuyorum diye konuyu birkaç kez okudum yorumlardan dolayı.
konu sahibi 14 yaşında ise eski sisteme göre ya orta3 ya da lise 1 de olması gerekiyor.
benim zamanımda bir kızın boyu lise 1 e kadar yani tahmini 15 yaşında boy uzaması kesilirdi.
yani ben öyle 20 yaşına kadar uzayan görmedim.18 yaşında felan
varsa da vardır belki tekte tükte.
hele 25 yaşında hiç görmedim
erkeklerde orta3 ten lise 1 e geçişte çok uzuyordu.yani kızların gelişimi erkeklere göre erken başlayıp,
yine erkeklere göre erken kesiliyordu.
regl de olduysanız son seneniz gibi duruyor.yemekten ziyade basketbol ve yüzme iyi boy uzatır.
tabi anne ve babanızın boyu da çok önemli.
Boyu kısa filan değil.Sadece pohpohlanmak için konu açmış.amacına da ulaşmış.
Strese girme boyle boyun yuzunden o zaman hicte gelisemezsin.
Valla benim boyum 14 umde 168 di lise ucde 17 yasimda yani 171 oldu. :))) erkek yegeniminde boyu lise ikiye kadar 170 di şuan lise sonda 178 . :)
Bencede kisa .....kisa saymak için 140 mi olmayi bekliolar anlamadim ama 160 kisa kesinlikle.sana katiliorum pohpohlanmakla da alakasi yok
ahh öyle çok isterdim ki sizin gibi olmayı özel olarak spora falan mı gittiniz yoksa kendiliğinizden boy mu attınız ? bu arada cidden çok şanslısınız
ben senin yaşındayken kalabalık yollarda üstüme basmasınlar diye insanları uyarıyordumşimdi 1.75 boyundayım
hiçbir şey yapmadım canım hatta benden tembeli olmasın bunlar genetik miras biraz da
Ablalarım, abla diyorum çünkü bu sitedeki bi çok kişi benden büyük. Herneyse ben direk konuma geçeyim.14 yaşındayım boyum 1.60 çok kısayım denemediğim şey kalmadı şifalı macunlar mı yemedim günde 3 litre keçi sütü mü içmedim sırf boyum uzasın diye sizden de isteğim bana bi yardım edin bildiğiniz ne yöntem ne spor ne yiyecek,içecek varsa hepsine muhtacım lütfen yardım edin eskiden uygulanan şeyler falan ne biliyosanız artık...bi 5 cm daha uzasam yeticek bana...
lise 1 im ben. önünde 2 senen var diyosunuz yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?