Yeter uzamıyor bir türlü yardııımmm !!!!!!

evet yaz tatilinde sırf uzamak için içmiştim 10 gün boyunca tabi sonuç fos çıkmıştı ne güzel yazmışsınız 5-6 senen var diye umarım öyledir çok teşekkürler...

onuda gördüm canım evet hatta yanında bitkisel çayııda varmış da 14 yaşındayım malum beceremem annemde asla balık pişirmez yani nefret eder balıktan acaba şu hazır satılan balıklardan yesem aynı etkiyi gösterir mi ki ?

işte bende böyle iri yarı kızları çok beğeniyorum çıtı pıtılar olandardansa zaten hep bende olmayanlara özenirim umarım uzarım,cevap için teşekürler

niye bu kadar taktın uzar heralde daha bi kaç yılın var hem uzamasa çokmu sorun
ben 26 yaşındayım bende 1,60ım uzama ihtimalide yok ay ben öleyim o zaman

eminim yüzünüz falan çok şirindir güzelsinizdir de kendimi de beğenemiyorum ben ergenlik triplerindeyim heralde

hadi ya öyle mi dersiniz reglimi 12 yaşında oldum ben. yorumunuz için teşekkürler

Valla benim boyum 14 umde 168 di lise ucde 17 yasimda yani 171 oldu. :))) erkek yegeniminde boyu lise ikiye kadar 170 di şuan lise sonda 178 . :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gerçi siz zaten uzunmuşsunuz 14 ünüzde yani 168 maşallah

Bencede kisa .....kisa saymak için 140 mi olmayi bekliolar anlamadim ama 160 kisa kesinlikle.sana katiliorum pohpohlanmakla da alakasi yok

aynen katılıyorum.ben konuyu açtım ablalarda sağolsun yardımcı oldular pohpohlanmak bunun neresinde ?

ahh öyle çok isterdim ki sizin gibi olmayı özel olarak spora falan mı gittiniz yoksa kendiliğinizden boy mu attınız ? bu arada cidden çok şanslısınız

hiçbir şey yapmadım canım hatta benden tembeli olmasın bunlar genetik miras biraz da

boyun yaşına göre normal henüz 14 yaşındasın daha uzarsın.. stres yapma canım ya..

Sen 14 yaşındasın 160 boyun var ah vah ediyorsun.
Ben 22 yaşıma giricem 160 boyundayım.
Where is the adalet?

yaşına göre boyun gayet normal. belki fazla kilon varsa kendini biraz daha kısa hissedebilirsin. kilo boyu gizler. belki 2-3 kilo vermen seni psikolojik olarak rahatlatır.

bencede normal boyun, daha büyürsün sen , kuzum üzülmeee

Bende 20 yasindayim ve 1.57 boyundayim ben napayim o zaman 😀 ve yasinda daha erken ne diye bu kadar uzuluyosun ki anlamadim dogrusu

palamut baliginin sirtindaki siyah etteymis keramet cok cok iddiali ibrahim bey bu konuda annen.yapmazsa sen.yap bukadar dert ediyosan deger bence

lise 1 im ben. önünde 2 senen var diyosunuz yani ?

bu yas ve okulu bi turlu dogru hesaplayamiyorum zaten.kusura bakma canim.evet 2 senen var.3 cm rahat uzarsin bu surede.cokta normal bi boy.bende senin boyundaydim ayni yasta.suan 1.65 boyum.hic uzasin diye cabalamadim bu arada.bana 20 yasina kadar uzayabilcegimi ama 16 yastan sonra 1,en fazla 2 cm uzayabillcegimi soylerlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…