eğer ıspartada okuyorsan bana garip gelmedi çünkü kardeşim orada ünv okuyor ramazanda gittiğimde iftara 15 dk kala bütün şehir boşalıyor otobusler dolmuslar calısmıyor iftardan 1 saat sonra baslıyor seferler ben cok sasırmıstım ama dini bütün olarak uygulayan bir sehir okullarda böyle olmaması gerekiyor tabiki erkeklerden uzak durun fln saçma şeyler geldi bana belki hoslandıgın cocukta okulda böyle seyler yasak oldugundan duyulmasını istememiştir ama yinede en yakın arkadaslarına bile söylememni istemesi saçma
görüşmek istediginde
başka bi programım var de:bbo:
Bariz ki seninle dalga geçiyor işte.Bunu anlamamak imkansız bence
Kimsenin duymasını neden istemiyor...Başka bir kız arkadaşı vardır da ondan saklamanı istiyordur.
O seni ektiği günlerde de o kızla buluşuyordur.Zaten klasik yalanlar..Yok düğünümüz var bilmem ne
Birdaha görüşmemeni tavsiye ederim .
Balık baştan kokar.
Fazlada birşey söylemeye gerek yok,
kendini kaptırma fazla bence.
eğer ıspartada okuyorsan bana garip gelmedi çünkü kardeşim orada ünv okuyor ramazanda gittiğimde iftara 15 dk kala bütün şehir boşalıyor otobusler dolmuslar calısmıyor iftardan 1 saat sonra baslıyor seferler ben cok sasırmıstım ama dini bütün olarak uygulayan bir sehir okullarda böyle olmaması gerekiyor tabiki erkeklerden uzak durun fln saçma şeyler geldi bana belki hoslandıgın cocukta okulda böyle seyler yasak oldugundan duyulmasını istememiştir ama yinede en yakın arkadaslarına bile söylememni istemesi saçma
Ramazan ayı olması nedeniyle tüm iç anadolu illeri böyledir... İstanbul, Ankara yada her türlü karışık insanın olduğu Turistik illerde böyle olması yadırgancık bir konu tabiki herkes oruç tutmuyor ama tutanlarada saygılıdır tutmayanlarada saygılıdır. hastası olabilir özrü olabilir tabiki buda oluyor tutmayanlara garip bakılıoy tutanların karşısında yemek ve içmekte ayıp karşılanıyor...(burası sonuçta çoğunluğunun müslüman olduğu bir ülke)... ilçe kalabalık değilse tabi iftar saatinde herkes evine gider... Haremlik seramlık araam filan mı yapıyorlarda kızlar ayrı yerden erkekler ayrı yerden giriyor en makul açıklama bu...
gerçi genç nesil erkekleri çok kalabalıkta ne yapacakları belli olmaz ... kaydirigubbakcemile3
Malesef inansanız da inanmasanız da burası böyle..
Neyse ben bunları bir kenara bırakıp eğer çocuk 3. kez buluşmak isterse ne yapabilirim diye sizin önerilerinizi almak istiyorum..
Saçma sapan davranıp aptal konumuna düşmek istemiyorum tecrübelerinize ihtiyacım var
Şimdiden sağolun.. sositososito
son bir şans daha ver bence.olabilir işi çıkmıştır.
bu sekilde olmasını ben de istemiyorum.etek boylarımıza karısan yaslı hocalar mı arasınız kapıdan girerken haremlik selamlık mı ararsınız.. ne arasanız var.. Hatta ve hatta gecen sene sınıfın kızlarını toplayıp erkeklerden uzak durun diye öğüt verenler de hat safadaydı ama lise 2 olunca biraz agırlıgımızı koyduk ve bu baskılardan bi nebze olsun kurtulmaya çalışıyoruz..
bunun temel nedeni de okulun il merkezinde degil ilcede ve tasra bi bölg ede olmasından kaynaklanıyor.denetim olsa da ne kadar sıkı bilmiyorum.gecen sene müfettiş geldiğinde de aynı sekilde ayrı kapılardan girmiştik nedense bi uyarıda bulunulmadı :S:S
etek boylarından senin pekala haberin vardır . onu sana dememiştim okypete
ama konu sahibinin pek de haberinin olduğunu düşünmüyorum
o yaşlarda belden kıvrılarak eteklerin boyları ile oynanıyor, görmüş şahit olmuşsundurCADIARZU
hiç bir okulda öyle bi uygulama yapılamaz. kaç tane öğrencisi var hiç bir veli bu durumu görmedi mi? kaldi müfettişler bile ses çıkarmadı diyor. bu imkansız işte:umursamaz:
inan sorunundan çok buna takıldım. bu öğretmen okulu. ve haremlik selamlık var. nasıl bir dönemdeyiz inanamıyorum. bu olayı MEB'na haber vermek lazım. devlet okullarını ne hale getirdiler. inanılır gibi değil. acaip sinirlendim. bu günleride mi görecektik.
Bnce BİLİGİSİ OLMAYAN SİZSİNZ ! lise öğencısıym bnde bizde ii bılcek haliniz yok ben ızmırdeım buda serbest ama kayseri adana sıvas vb yerlerde arklarım var ben ordada okudum bir dönem etek boyları diz ustyse dsplin cezasydı ve daha bir çok sey sevgılı kız erk ilşkısı yakınlıgı knkalıgı asla olamazdı ! müfettş konusuna gelince biraz haber izlemenizde yarar var :) mufettşleri km yabıo mufettş tabıki o dusunce olur :) ayrıca arkadaşında yalan sölıcek hali yok elıne ne geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?