- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Ben istediğimden değil ikinci kez deneyipte olacak gibi olup şey olmamasıBacım adam yorulıyordur. Olur öyle.
Ya böyle konular gördükçe gerçekleri kabulleniyorum. Ben libido yerlerde ben ölmüşüm gömenim yok. Değil iki bir bile istemiyorum ben. Hormonlarım mı öldü acaba.Zaten çoğu sevişmede de rol yapıyorum.
Herzaman olmuyor zaten aynı şehirdeyiz ama genelde kahvaltılarda falan buluşup sonra işe gidiyor 3 yada 4 saat beraber kalıyoruz haliyle ikinci kez yaklaşıyoruz tam oluyor sonra ne oluyosa şey oluyo adamda2.için adamı taciz ediyor musun yoksa oturup bekliyor musun
Her buluşmada bu iş olmasın bazen bu işi savsakla ki adam güç toplayabilsin
Ben istediğimden değil kendisi deneyip tam olacakken bir anda tekrar ereksiyon olamamasına talildim sadece beni yeterince begenmiyor mu diye kafama takildi vucudumu falanİlla 2. veya 3. olacak diye bir kaide yok. Nicelikten ziyade nitelik önemli bence ama ikinci kez istiyorsanız onunla konuşun, ama ardarda olmaz bir çok erkek için en az yarım saat geçmesi gerekiyor.
Enerjiden değil ilki bitiyor ikinci kez bir seyler yapmaya başlayınca şey olmuyor yeteri istek olmuyor ben beni vucudumu begenmiyormu yeterince diye dusunuyorumSizdeki enerji de maaşallah
niye öyle dediniz ki? Herkes bir değil, herkesin libidosu da bir değil.bir kadın olarak 2.istemen de hayret yani hal,n kalıyor öyle mi?
Adamın pil ömrü o kadar demek ki.Ben istediğimden değil ikinci kez deneyipte olacak gibi olup şey olmaması
Kızlar adamları çita sanıyor ahahaha ilkini başarmış ya bunca başaramayan erkek varken ikinci olmuyor diye ağlanmak bana biraz nankörlük gibi geliyor.Bazıları 31 yaşında 5bin metre koşucusu olur bazıları 100 metre.
Adamın takati o kadar yapacak bir şey yok.
Aktardan macun alinKonum umarım taşınmaz ben 33 sevgilim 31 yaşında cinsellik yaşıyoruz 4 aydır beraberiz buluşmadan önce özlediğini söylüyor hep ama buluşunca sadece 1 defa birliktelik oluyor ikincide bir şekilde olmuyor bir anda modu düşebiliyor acaba bemi beğenmiyormu bir seylerden tiksiniyor olabilirmi diyecem ama gereken özeni gösterdiğinimi dusunuyorum bu durum canımı çok sıkıyor.
Ahaahaaa34 yaşımdayım, üst üste 2-3 kere seks yapılabildiğini de KK da okudum.
biz bir kerede hoşafa dönüyoruz
Birde 4saatlik buluşmada 2. Kez yani kafam almadı vücudun napsin34 yaşımdayım, üst üste 2-3 kere seks yapılabildiğini de KK da okudum.
biz bir kerede hoşafa dönüyoruz
Beni ordan vinçle kaldırırlardı kesin ahahahahaBirde 4saatlik buluşmada 2. Kez yani kafam almadı vücudun napsin
Her erkek üst üste yapamaz. Birkaç saat ara verir yada bir gün fln.. tiksinse ilk birleşmeden sonra asla yüzüne bakmazdı diye düşünüyorumKonum umarım taşınmaz ben 33 sevgilim 31 yaşında cinsellik yaşıyoruz 4 aydır beraberiz buluşmadan önce özlediğini söylüyor hep ama buluşunca sadece 1 defa birliktelik oluyor ikincide bir şekilde olmuyor bir anda modu düşebiliyor acaba bemi beğenmiyormu bir seylerden tiksiniyor olabilirmi diyecem ama gereken özeni gösterdiğinimi dusunuyorum bu durum canımı çok sıkıyor.
Her kadın yapabilir mi peki? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Ben hiç ikinci kez yapılmasına ihtiyaç duymadım mesela. Oysaki baya varmış bu olay. Benim libido zaten düşük orası kesin de herkesinki ne kadar yüksekmiş meğer ona şaşırdımHer erkek üst üste yapamaz. Birkaç saat ara verir yada bir gün fln.. tiksinse ilk birleşmeden sonra asla yüzüne bakmazdı diye düşünüyorum
Erkek devam ettiği sürece kadında devam edebilir. Ama kadınlar erkekler gibi üst üste rahatlayamazlar. Libidonuz yüksek olursa eğer belki partnerinizde istediğiniz gibi devam ederHer kadın yapabilir mi peki? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Ben hiç ikinci kez yapılmasına ihtiyaç duymadım mesela. Oysaki baya varmış bu olay. Benim libido zaten düşük orası kesin de herkesinki ne kadar yüksekmiş meğer ona şaşırdım
Konum umarım taşınmaz ben 33 sevgilim 31 yaşında cinsellik yaşıyoruz 4 aydır beraberiz buluşmadan önce özlediğini söylüyor hep ama buluşunca sadece 1 defa birliktelik oluyor ikincide bir şekilde olmuyor bir anda modu düşebiliyor acaba bemi beğenmiyormu bir seylerden tiksiniyor olabilirmi diyecem ama gereken özeni gösterdiğinimi dusunuyorum bu durum canımı çok sıkıyor.
Herşeyin bir yaşı bir zamanı var
30 lu yaşlar sevişmenin en güzel çağı
31 yaşında sevişmeye takati olmayan adamın sebebini araştırmam direk değiştiririm kendisini, altı üstü sevişecek onu da beceremiyorsa nedir yani pehhhh
Her kadın yapabilir mi peki? Ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Ben hiç ikinci kez yapılmasına ihtiyaç duymadım mesela. Oysaki baya varmış bu olay. Benim libido zaten düşük orası kesin de herkesinki ne kadar yüksekmiş meğer ona şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?