yeterrrr biktim artik :(

Benim kardeşim keşke gelse... gelmiyor. Bilgisayarından ayıramıyoruz. Evde bilgisayar mı yok ondan mı geliyor? Bir de evde boşanma durumları varmış morali bozuluyordur. Bir de siz sert çıkmayın bence.

Bence eşinle çöz bunu.
Çıkın 1+1 eve.
Kapıyı hiç kimseye açmayın.
Bu ne ya, ben olsam dayanmazdım.
sen konularimi biliyorsun
ev ariyorum
ev toplama derdindeyim
hamileyim
ozel hayatim yok
deluricem
esimde misafir sus diyor
inun icin klbimi kirdi cikti gtti

Benim kardeşim keşke gelse... gelmiyor. Bilgisayarından ayıramıyoruz. Evde bilgisayar mı yok ondan mı geliyor? Bir de evde boşanma durumları varmış morali bozuluyordur. Bir de siz sert çıkmayın bence.
iste o yuzden klbini kiramiyorum :(

Araniz da pek iyi degil anlasilan. Sizinle bir paylasimi da yok gibi. Niye bu kadar geliyor acaba?
Sizin evde onun hosuna giden bir sey olmalı. Pc, sinirsiz Internet vs...o durum her neyse en azindan onu evden uzaklastirin. Sizin evde de sıkılsin.
En olmadi acik acik soyleyin.

Araniz da pek iyi degil anlasilan. Sizinle bir paylasimi da yok gibi. Niye bu kadar geliyor acaba?
Sizin evde onun hosuna giden bir sey olmalı. Pc, sinirsiz Internet vs...o durum her neyse en azindan onu evden uzaklastirin. Sizin evde de sıkılsin.
En olmadi acik acik soyleyin.
bilmiyorum ama kizlar rahat rahat gezmek istiyorum evde

ozelim yok
annemi desen dinlemiyor
basta baba yok
esim misafir sus diyor
yarin alicam basimi gidicem anneme kalicam iki uc gun
annem sorarsada kafa dinlemeye gldim dicem
yeter

Senin tek çaren o evden ayrılıp sadece eşinle yaşayabileceğin bir ev bulup acil taşınman. Diğer konularını da bildiğimden böyle diyorum

Aileniz niye izin veriyor bu kadar kalmasina.zaten siz de kvnizle yasiyorsunuz.o 17 yasinda anlamayabilir annenizin babanizin kizmasi lazim.esiniz de ne kadar anlayisli bir an senin degil esinin kardesi sandim

bilmiyorum ama kizlar rahat rahat gezmek istiyorum evde

ozelim yok
annemi desen dinlemiyor
basta baba yok
esim misafir sus diyor
yarin alicam basimi gidicem anneme kalicam iki uc gun
annem sorarsada kafa dinlemeye gldim dicem
yeter
Cok iyi anliyorum seni.
Su an ben de hamileyim ve evde bir başkasını dusunemiyorum.
Annene gitmek iyi fikir, git kal biraz.

Senin tek çaren o evden ayrılıp sadece eşinle yaşayabileceğin bir ev bulup acil taşınman. Diğer konularını da bildiğimden böyle diyorum
bu yine gelir
tek odada tutsam gelir
kizlar kiz olsa yine ehh dicem
ama butun gin evde dip dibeyiz
hayatta neler oluyor
ben surekli pesinde kosturuyorum
benim psikolojim bityi artik

Babaniz yokmus annenizi dinlememsesi de kotu ama annenizin yine de dinletebilmesi lazim kendini.aslinda esiniz dese dinker heralse ama kirilir da zor isiniz

bu yine gelir
tek odada tutsam gelir
kizlar kiz olsa yine ehh dicem
ama butun gin evde dip dibeyiz
hayatta neler oluyor
ben surekli pesinde kosturuyorum
benim psikolojim bityi artik
Bu psikolojiyle bebeğe de zarar verirsin canım bir an evvel çözüm bulmalı:/

Aileniz niye izin veriyor bu kadar kalmasina.zaten siz de kvnizle yasiyorsunuz.o 17 yasinda anlamayabilir annenizin babanizin kizmasi lazim.esiniz de ne kadar anlayisli bir an senin degil esinin kardesi sandim
esim hep boyle
bi beni dusunmez
babam yurt disinda bosanma asamadindalar
annrmide dinlemiyor

Kardeşine sen git diyemiyorsan biz mi diyelim yani. Bende şunu anlamıyorum insanlar hem vıt vıt şikayet eder ama durumu değiştirmek için de bir şey yapmaz. Kardeş senin kardeşin eşin neden konuşsun ki. Bu kadar şikayetçiyken kardeşinle net olarak konuşmamak senin hatan. Sonrada gelip burda eziklenme

Back
X