- 16 Ağustos 2016
- 3.690
- 9.318
- 158
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Psikiyatrist ilaç yazarken sizi ne kadar sürede dinledi onu merak ettim.Ben psikiyatriye sadece ilaç için gitmiştim. Terapileri psikoloğumla yaptım. Bu süreç bir yıla yakın sürdü. İlacı 7-8 ay kullandım
Ben ergenlik dönemlerimde gitmiştim sınavlara hazırlanırken beni 10 dakikadan az dinledi örneğinPsikiyatrist ilaç yazarken sizi ne kadar sürede dinledi onu merak ettim.
Ben de gitmiştim, çok kısa sürdüğü için merak ettim.Ben ergenlik dönemlerimde gitmiştim sınavlara hazırlanırken beni 10 dakikadan az dinledi örneğin
Psikoloğum bana dediki psikiyatriye gidip sana okb ve anksiyete teşhisi koyduğumu söyle. O yüzden psikiyatrist en fazla 2-3 dk dinledi. Genel olarak sorunumun ne olduğunu sordu ve ona göre ilaç verdiPsikiyatrist ilaç yazarken sizi ne kadar sürede dinledi onu merak ettim.
Biraz fazla soru sormuş gibi olacağım kusura bakmayın, peki psikoloğunuz ortalama kaç seans sonunda bu teşhisi koydu ve artık ilaç almanız gerektiğini söyledi?Psikoloğum bana dediki psikiyatriye gidip sana okb ve anksiyete teşhisi koyduğumu söyle. O yüzden psikiyatrist en fazla 2-3 dk dinledi. Genel olarak sorunumun ne olduğunu sordu ve ona göre ilaç verdi
Son cumleniz okdar Bendenki...Ben de aynıyım o kadar uzun zamandır yürümüyordum ki, geçen yürüdüm yoruldum baya.
Ben antidepresan olayına hiç girmek istemiyorum ya telkinle kendimi iyi etmek isterdim ama başaramıyorum.
Ahh şu yüklerimi atıp önümü görebilsem
Evet ancak bunun için yürüyüş iyi gelir evde de spor yapabilirsiniz kendinizi biraz zorlasanız. Madem ilaç iyi gelmiş bırakmayın tedaviyi bence yaSon cumleniz okdar Bendenki...
Bende basaramiyorum.
antideprasan isine bende girmek istemezdim ama okdar kotu bi zaman gecirdimki kafayi yicektm aglamakdan ve kafaya takmakdan. Yine denemek istiyrm acikcasi ama 10 kilo aldirdi 3 ayda bana . Tekrar almakdan korkuyrm. Sonucda kiloda mutsuzluk getiriyo
Doktorunuzla paylaştınız mı kilo alma durumunu? İlaç değişikliği yapardı belki.Son cumleniz okdar Bendenki...
Bende basaramiyorum.
antideprasan isine bende girmek istemezdim ama okdar kotu bi zaman gecirdimki kafayi yicektm aglamakdan ve kafaya takmakdan. Yine denemek istiyrm acikcasi ama 10 kilo aldirdi 3 ayda bana . Tekrar almakdan korkuyrm. Sonucda kiloda mutsuzluk getiriyo
Antidepresanların çoğu kilo yapıyor ama değil mi yanlış mı biliyorum?Doktorunuzla paylaştınız mı kilo alma durumunu? İlaç değişikliği yapardı belki.
Evet konustm. Degisiklik yapti ama ondada hic fark yoktu. Kilo aldikcada dahada mutsuz olunca biraktm. Keske kilo almayanini üretselerDoktorunuzla paylaştınız mı kilo alma durumunu? İlaç değişikliği yapardı belki.
Ilac soyle iyi geldi. Yani azda olsa kafandan bazi seyleri atabiliyosn. O an mesela takacagin seyi aman diyebiliyosn bi anlikda olsa iyi geliyo.Evet ancak bunun için yürüyüş iyi gelir evde de spor yapabilirsiniz kendinizi biraz zorlasanız. Madem ilaç iyi gelmiş bırakmayın tedaviyi bence ya
Bilmiyorum, gittiğim psikiyatrist iştah durumunu sorup ona göre vereyim demişti.Antidepresanların çoğu kilo yapıyor ama değil mi yanlış mı biliyorum?
Galiba bu düşünceleri durdurmak için ilaçtan başka seçeneğim yok. Bazen uyku arasında uyanıyorum bir kaç saniye saçma sapan düşünceler, eskiden kalma olaylar geliyor aklıma beynim asla dinlenmiyor sankiIlac soyle iyi geldi. Yani azda olsa kafandan bazi seyleri atabiliyosn. O an mesela takacagin seyi aman diyebiliyosn bi anlikda olsa iyi geliyo.
Iyide gelse kilo yaptigi surece kullanmam. Dahada yerle bir oluyo insanin psikolojisi. Sonra o kilolari vermek var
Benim çevremde kullananların hepsi istisnasız kilo aldı. O yüzden sordumBilmiyorum, gittiğim psikiyatrist iştah durumunu sorup ona göre vereyim demişti.
Durum baya ilerlemis ozaman. Psikiyatriye gitsen kesin antidepresan verir sana..bende oyleyim uykudan uyanmak degil ama uyurken yorgun uyuyor uyanincada yorgun uyaniyrm. Kafamda bi suru dusunceler var tuketiyo buda beni. Gitsem doktora direk verir hapi buna eminim. Bilmiyrm baska care varmiki.Galiba bu düşünceleri durdurmak için ilaçtan başka seçeneğim yok. Bazen uyku arasında uyanıyorum bir kaç saniye saçma sapan düşünceler, eskiden kalma olaylar geliyor aklıma beynim asla dinlenmiyor sanki
Evetevet bende cok arastirdm. Hemen hemen hepsi kilo aldiriyo. Mutluluk hormanu salgiladigi icin iştah aciyomus. Sormustm doktoruma .Benim çevremde kullananların hepsi istisnasız kilo aldı. O yüzden sordum
Ne kusuruBiraz fazla soru sormuş gibi olacağım kusura bakmayın, peki psikoloğunuz ortalama kaç seans sonunda bu teşhisi koydu ve artık ilaç almanız gerektiğini söyledi?
Diyorum ya kendimi telkin etmeye çalışıyorum devamlı evdeyiz diyorum, çalışmıyorum bir de ondan kaynaklı diyorum ama hiç motivasyonum da bir şey yapmak için kendimi çok zorluyorum tek çare artık doktora gitmeyi düşündümDurum baya ilerlemis ozaman. Psikiyatriye gitsen kesin antidepresan verir sana..bende oyleyim uykudan uyanmak degil ama uyurken yorgun uyuyor uyanincada yorgun uyaniyrm. Kafamda bi suru dusunceler var tuketiyo buda beni. Gitsem doktora direk verir hapi buna eminim. Bilmiyrm baska care varmiki.
Kendimiz başedebilsek tabiki çok iyi olur ama bazen gelemiyoruz işte bu bilim dalı da bu yüzden var. Ben mesela yeme bozukluğum vardı kilo vermeme yardımcı oldu diğer arkadaşlar aldırdı demiş. Doktora ilk gittiğimde beynim benimle konuşmasın sussun istiyorum demiştim herşeyi düşünmekten sorgulamaktan çok bıkmıştım.Bunu bile büyütüyorum içimde ya, ilaçla çözmeyeceğim kendim üstesinden geleceğim diye.. önyargıdan değil asla yoksa
Şu an ben de aynıyım. Sürekli bir ses beynimde. Bir de dikkatimi bir şeye 5 dakikadan fazla veremiyorum herhangi bir şeye. Offf bir an önce çözmem lazımKendimiz başedebilsek tabiki çok iyi olur ama bazen gelemiyoruz işte bu bilim dalı da bu yüzden var. Ben mesela yeme bozukluğum vardı kilo vermeme yardımcı oldu diğer arkadaşlar aldırdı demiş. Doktora ilk gittiğimde beynim benimle konuşmasın sussun istiyorum demiştim herşeyi düşünmekten sorgulamaktan çok bıkmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?