- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Siz almasaniz atilacak. Bence yetim hakki falan degil bu.Kızlar merhaba ben çocuk esirgeme kurumunda çalışıyorum akşam yemekler artıyor ve atılmasın diye eve getiriyorum acaba günahmıdır bilgisi olan varmı yetim hakkına girer mi
Haberleri var hatta onlar diyor al götür atılacak diyeÇok ince bir konu
Calistiginiz yerde ki sorumlu olan kişiden izin alın.bilemedim yine de
Her ihtimale karşı fazlası yapılıyor yemeklerin onlarda akşama kalıyor ama yinede kendimi kötü hissediyorum ya haram lokmaysa diyeÇocukların önünden yemeğini almıyorsunuz sonuçta neden yetim hakkı olsun.
Diyaneti arıyorum açmıyor kimseBence bunu inanca yönelik olarak soruyorsanız iyi bir din hocasına, cami hocasına falan sorsanız ya da Diyanet'e soru sorabileceğiniz numaralar var sanırım oraya sorsanız daha net bilgi verirler. Burada her kafadan bir ses çıkar, dini yorumlara, hadislere çok kayan olur.
Kızlar merhaba ben çocuk esirgeme kurumunda çalışıyorum akşam yemekler artıyor ve atılmasın diye eve getiriyorum acaba günahmıdır bilgisi olan varmı yetim hakkına girer mi
Diyaneti arıyorum açmıyor kimse
Bilmiyorum niye kediye köpeğe vermedikleriniNiye kediye köpeğe verilmiyor ki?
Evet onlara fazlası veriliyor ama yinede artan oluyorCocuklar aciktiginda sonradan yada fazla istediginde veriliyor mu ?
Artan oluyorsa sorun olmaz bence sonucta nimet cope gitmemis olur.Evet onlara fazlası veriliyor ama yinede artan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?