Yetim hakkı olur mu

Konstantinopolis1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
211
250
18
Kızlar merhaba ben çocuk esirgeme kurumunda çalışıyorum akşam yemekler artıyor ve atılmasın diye eve getiriyorum acaba günahmıdır bilgisi olan varmı yetim hakkına girer mi

Kızlar merhaba ben çocuk esirgeme kurumunda çalışıyorum akşam yemekler artıyor ve atılmasın diye eve getiriyorum acaba günahmıdır bilgisi olan varmı yetim hakkına girer mi
Siz almasaniz atilacak. Bence yetim hakki falan degil bu.

Çok ince bir konu

Calistiginiz yerde ki sorumlu olan kişiden izin alın.bilemedim yine de

Bence bunu inanca yönelik olarak soruyorsanız iyi bir din hocasına, cami hocasına falan sorsanız ya da Diyanet'e soru sorabileceğiniz numaralar var sanırım oraya sorsanız daha net bilgi verirler. Burada her kafadan bir ses çıkar, dini yorumlara, hadislere çok kayan olur. Konunuz da kapatılır.

tabiki yetim hakkı olmaz
çocuklar yemiş doymuş
sizin aldıgınız yemek de yenmeyince atılacak

Diyaneti arıyorum açmıyor kimse

eğer haberleri varsa ve bahsettiğiniz gibi zaten atılıp israf oluyosa sizde alıp israf olmasıni engelliyosaniz niye hak olsun belki yemek ertesi günde yenecek şekilde kalsa ve siz o yemekten habersiz alsanız bu yetim hakkı olurdu mesela .. içiniz rahat olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…