Welcome to bahar yorgunluğu. Bende de aynı. Okul,spor,proje,hobiler,ev yemek falan düşünürken lanet olsun keşke gün 48 saat olsa diyorum. Ajanda tut ya da uygulama indir,erken kalk bende işe yarıyoAyni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Uygulama derken nasil bi uygulama kiWelcome to bahar yorgunluğu. Bende de aynı. Okul,spor,proje,hobiler,ev yemek falan düşünürken lanet olsun keşke gün 48 saat olsa diyorum. Ajanda tut ya da uygulama indir,erken kalk bende işe yarıyo
Aynen yaa avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum artikkkAynilarini yasiyorum bu hafta yerleri silemedim mesela supurgeyle gectim hepBazen isyaaan diye bagirasim geliyor.
Amannn kim yetişiyor ki bacımAyni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Yetismezsem ertesi gune 2 kat oluyo bide evde 2 cocuk var mecbur yetismem lazim ki yetisemiyom zaten valla tukenmislik sendromuna girdimBen yapamıyorum valla.
Saydıklarınızın onda birini de yapamıyorum.
Niye yetişmeye çalışıyoruz ki, o da ayrı bir mevzu zaten.
İş bitmez, hele çocuklu evde hiç..
Yetismezsem ertesi gune 2 kat oluyo bide evde 2 cocuk var mecbur yetismem lazim ki yetisemiyom zaten valla tukenmislik sendromuna girdim
Banada yardimci geliyo haftada 1 bazrnde 2 defa kadin saatlerce yapiyo 1 saat sonra ev gene ayni
Aynı ben.
Evde 2 çocuk, hafta içi gelen yardımcı ve ben, gene yetişemiyoruz.
O sebeple rahat olun, sizin yetişememeniz çok normal.
Benimde valla 2 kg nohut soydum minik kuzumla oynata oynata belim koptu uyucam ağrıdan uyuyamıyorum, eve baksan yapılcak o kadar şey var ki bitmiyor bitmiyor napalimboyle bagirasim var
Tabi canım öyle oluyor, 1 saat gene iyimiş.Banada yardimci geliyo haftada 1 bazrnde 2 defa kadin saatlerce yapiyo 1 saat sonra ev gene ayni
Eğer bekar bir anne değilseniz eşinizden yardım isteyin ,eğer bekar bir anneyseniz kısa süreli de olsa ailenizi yanınıza davet edin onlar çocuklarla ilgilenirken size biraz zaman kalır .Ayni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Bagir o zamanboyle bagirasim var
Hayir cocuk olunca neden once yapmadim diyeceksiniz. Lutfen burayi okuyup ertelemeyin. Bunlar dunyanin olagan işleri. Yetisemeyecek ne var aksam sinav mi olacagiz sanki?Böyle şeyler okudukça çocuk yapamayacağım sanırım diyorum. Ben daha evi işi eşimi zor idare ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?