Yetisemiyorum artik!!

bende yapamıyorum yetemiyorum..

sabah en geç 8 de evden çıkıyorum akşam en erken girişim 7 buçuk oluyor. yemek yoksa yap yada ye topla derken 9 oluyor.

çamaşır yıka ser kuruyanları topla katla,

ortalığı topla 10 u geçiyor

süpürge haftaiçi çok nadir açabiliyorum..

haftasonu da yetemiyorum

off of

17 aylik oglum var hani ucu ucuna yetismek derler ya oyle bir durumdayim tabi herseyi istedigim anda yapamiyorum ama gunu kurtarmaya yetiyor birden fazla cocuklu olanlara daha zor

Ben yetiyorumEv hep duzenli tatlisi tuzlusu hep ikramim hazirdir cat kapi gelecekler icin..her gun 3 cesit yemek yaparim corba ana yemek tatli.. camasir gunlerim vardir herseyim duzenlidir evim hic dagilmaz.. cocuklarimla 7-24 ilgilenirim cok uslu akilli cocuklarim var beni uzmezler hic..her gun 2 saat spor salonuna giderim cocuklar uyuyunca.. yogurdumu kendim mayalarim baklavami kendim acarim Nevreste sagolsun.. hmm haricinde aksamlari evden bir kac saat calisiyorum.. haftada 1 gun sinirsiz butcem vardir ve cilginlar gibi alisveris yaparim. Geceleri cocuklari babalarina birakip arkadaslarla gecelere akariz..
esimle aramiz super.. haftada 7 gun sex yapariz tavsiye ederim enerjik tutuyor.. ha buarada cok dincim bebek gibiyim tas gibiyim saglikliyim fitim iste dedim ya spor yapiyorum 6 packler 8 pack olma yolundaHa bu enerjimin bi kisminida tibete ve Kova hatunu na borcluyum:))
Soyleyeceklerim bu kadar, gereginin yapilmasini arz ederim

Bu soylediklerimin hepsi yalaaaaannnn, hani bir guluyorsun ya hani murat diyorsun ya

Son düzenleme:
Üç çocukla örgün ünv okuyorum ve evin her yeri virane.
Yetişmiyor, bitmiyor.
Saldım çayıra, Mevlam kayıra modundayım :)

çocuk yok heralde
akşam yemeğinden sonra baya iş yaptınız

okumak bu kadar keyif veriyorsa, yaşamak nasıl acaba

Bu saydığınız bütün işlerin yanında ben bir de çalışıyorum. Eve yardımcı almak gibi bir alışkanlığım da yok. Evime yabancı birinin girip temizlik yapması beni rahatsız ediyor. Yetişebildiğim kadar yapıyorum işte. Kör topal idare ediyoruz. Her şeyin mükemmel, dört dörtlük olması gerekmiyor zaten.

Ben birde çalışıyorum
Ev mesaim daire bitimi başlıyor
ama vucut alışıyor galiba seriye bağladım gidiyorum

Bu hafta bende hep aynı şeyi düşündüm... Evin temizlenmesi gerek. çamaşır yıkıyor seriyorum eşim katlıyor yerleştiriyor sağolsun. ama kışlıkların kalkması lazım. süpürgelerin ikisinin de filtresi doldu onları temizlemem lazım. oğlum diş çıkarma aşamasında yeterince huysuz onunla ilgilenmeye çalışıyorum işten gelince. hep ertesi günün yemeklerini yaptım bu hafta.

çocuk yok heralde
akşam yemeğinden sonra baya iş yaptınız
olmaz olur mu 4 yaşında oğlum var valla ona zaman ayıramıyorum çoğu zaman yarım saat anca birlikte bişe yapabiliyoruz çok iş yaptınız dediniz de yapamadım ki ev süpüremedim silemedim tuvalet banyo yıkanamadı kendime bişe yapamadım toz alınamadı ki evim resmen toz ağmuru altında

Yalnız değilsin :) Benim bir tane bebek var ve ücretsiz izindeyim, daha işe başlamadım ama şimdiden düşünüyorum bir de akşama kadar iş yerinde olsam bu ev ne hale gelir diye :/ Her gün aynı şekilde toplayıp temizleyip her gün nasıl böyle pislenebiliyor diye şaşırıyorum

Hayali bile güzeldi ama hayal işte

Çalışan kadın olarak haftada bir evde yokken kadınım geliyor. Elim, ayağım, kolum, bacağım :) Çocuğum yok ama misafirim çok geliyor. O yüzden kadın olmadan yapamıyorum.

Aynı isyanı dün yaşadım, eşim geldi 1 gün sonra ütülü kıyafetim kalmıyor dedi..
ee tamam git ütüle değil mi ama?
valla ne güzel ya dedim bende seninle birlikte çıkıyorum seninle birlikte eve giriyorum, yemek yap, yemeği topla makineye yerleştir, kıyafet yıka as topla ütüle, evi temizle, sabahtan akşama kadar nefes almadan çalış..

eskiden bi evi süpürürdü artık o da yok, 2 hafta oldu evi süpürmeyeli ben yapmasam daha adam elini sürmez.. yine dellendim bak..

Herkes kendi ütüsünü kendi yapsın.Ben eşimin ütüsünü yapmıyorum .Hatta eşim oglumun ütüsünü de yapıyor. Her şeyide ütülemem bu arada. Eşin bu arada başka hiç bir şey yapmıyor . En azından ütüsünü kendi yapsın

hemen bi surat asar küser, yahu ben bu evin hizmetçisi miyim dedim en son.. bekarken ne güzeldi.. ben resmen bir adama hizmet etmek için evlenmişim

geçen gün yemek yedik, duşa giriyorum ben dedim inanın masada ki tabakları tezgaha koymuş bırakmış, bir su tutup makineye koymak bu kadar zor olmamalı..

bende çoğu şeyimi ütülemem düzgünse ama beyimizin her şeyi ütülenecek, oysa ki çoğu kazak ütü istemiyor ama gelinlerce var ütü yapacak bırakın yapsın..

Kötü yap ütüsünü çift çizgi yap. Benim eşim çok güzel ütü yapar takım elbise giyiyor işinde.Bekarken çocukken hep ütü yapmış. Arada bir yap filan diyor oralı olmuyorum. Şuan ücretsiz izindeyim hatta bebişim çok yoruyor.

Bende yetisemiyorum :))) dün esimin arkadasi geldi kizimin oyuncaklari heeeeer yerdeeeee yerin dibine bi güzel girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…