- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Demek yalan hmmmBen yetiyorumEv hep duzenli tatlisi tuzlusu hep ikramim hazirdir cat kapi gelecekler icin..her gun 3 cesit yemek yaparim corba ana yemek tatli.. camasir gunlerim vardir herseyim duzenlidir evim hic dagilmaz.. cocuklarimla 7-24 ilgilenirim cok uslu akilli cocuklarim var beni uzmezler hic..her gun 2 saat spor salonuna giderim cocuklar uyuyunca.. yogurdumu kendim mayalarim baklavami kendim acarim @Nevreste sagolsun.. hmm haricinde aksamlari evden bir kac saat calisiyorum.. haftada 1 gun sinirsiz butcem vardir ve cilginlar gibi alisveris yaparim. Geceleri cocuklari babalarina birakip arkadaslarla gecelere akariz..
esimle aramiz super.. haftada 7 gun sex yapariz tavsiye ederim enerjik tutuyor.. ha buarada cok dincim bebek gibiyim tas gibiyim saglikliyim fitim iste dedim ya spor yapiyorum 6 packler 8 pack olma yolundaHa bu enerjimin bi kisminida tibete ve Kova hatunu na borcluyum:))
Soyleyeceklerim bu kadar, gereginin yapilmasini arz ederim
Bu soylediklerimin hepsi yalaaaaannnn, hani bir guluyorsun ya hani murat diyorsun ya
Zor evet ama bukadar çok bunalıma girmiyorum en ufak şeyle kendimi mutlu edebiliyorumAyni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Çocuklar büyüyünce geçecek herhaldeŞu an evde iki hasta cocuk gece unutulmamış bir ben ve dağınıklık her yerde olan evime bakıp bakıp ne olacak bu dünyanın hali demekten kendimi alamıyorum.Sahi ne olacak benim bu evin hali.
O zamana kadar yaşar mıyım kiÇocuklar büyüyünce geçecek herhalde
olmaz olur mu 4 yaşında oğlum var valla ona zaman ayıramıyorum çoğu zaman yarım saat anca birlikte bişe yapabiliyoruz çok iş yaptınız dediniz de yapamadım ki ev süpüremedim silemedim tuvalet banyo yıkanamadı kendime bişe yapamadım toz alınamadı ki evim resmen toz ağmuru altında
Bazen aniden kapı çalıp misafir gelse acaba nereye oturabilir diye düşünüyorum en düzgün yer tuvalet oluyor
Nohut mu soydunuz, nasıl yani, neden? Kusura bakmayın anlamadım.Benimde valla 2 kg nohut soydum minik kuzumla oynata oynata belim koptu uyucam ağrıdan uyuyamıyorum, eve baksan yapılcak o kadar şey var ki bitmiyor bitmiyor napalim
Ayni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Hepsi degil ama bi kismi baya bi yalanDemek yalan hmmm
Degildir degildir orda dogrular da var ben biliyom
Welcome to bahar yorgunluğu. Bende de aynı. Okul,spor,proje,hobiler,ev yemek falan düşünürken lanet olsun keşke gün 48 saat olsa diyorum. Ajanda tut ya da uygulama indir,erken kalk bende işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?