Yetisemiyorum artik!!

Demek yalan hmmm
Degildir degildir orda dogrular da var ben biliyom

Şuan halının ortası oyuncak cenneti. Yürümüyorum, adeta Süper Mario gibi sekiyorum odaya girip çıkarken. Bir köşede de sabah kızımın kreşe gitmeden önce yaptığı yastıktan kuş yuvası duruyor. Anne bozma, gelince oynayacağım, dedi, bozmadım. İçeride katlanıp yerleştirilmeyi beklenen bir sepet dolusu çamaşır. Sepeti boşaltmam lazım, zira bir posta da yıkanıyor şuan. Bakalım, kısmet. Tuvalet+banyo+mutfak temizliğini aksatmam, ortada uçuşan toz topaklarından, saçlardan tiksinirim, gerisini sal gitsin kafasındayım. Tavsiye ederim. Şimdi bir sürü iş var ama ben 3 aylık bebeğim uyusun da önce bir spor, sonra da ağda yapayım diye düşünüyorum. Akşama da biraz buharda sebze pişiririm, köfte, erişte yaparım. Tamamdır yav, kasmaya gerek yok. Hatta köfteyi eşime pişirtirim büyük ihtimalle. Sen daha güzel yapıyorsun ayağına, iş kakalamakta üstüme yok. Ütü mü? O da ne? Ne giyilecekse o an ütülerim. O masanın başında 10 dakikadan fazla dikilsem fenalık geçiriyorum.

Ben de hayatımın her dönemi kendime vakit ayıramıyorum dedim durdum. Bekarken işe başlayınca akşam şu saat geliyorum, yorgunum, kendime vakit ayıramıyorum oldu.
Evlendim; hem çalışıyorum hem ev işi yapıyorum bu ne resmen kölelik dedim. Hep daha önce ne kadar da boş vaktim varmış diye düşündüm.
Şimdi bir de çocuğum oldu ama şimdilik her şeye yetişiyorum. Çünkü biliyorum ki büyüyüp yürümeye başlayınca yine "bebekken ne çok vaktim varmış" diyeceğim, bari değerlendireyim

Şu an evde iki hasta cocuk gece unutulmamış bir ben ve dağınıklık her yerde olan evime bakıp bakıp ne olacak bu dünyanın hali demekten kendimi alamıyorum.Sahi ne olacak benim bu evin hali.

Zor evet ama bukadar çok bunalıma girmiyorum en ufak şeyle kendimi mutlu edebiliyorum biraz gezmek iyi gelecektir

Şu an evde iki hasta cocuk gece unutulmamış bir ben ve dağınıklık her yerde olan evime bakıp bakıp ne olacak bu dünyanın hali demekten kendimi alamıyorum.Sahi ne olacak benim bu evin hali.
Çocuklar büyüyünce geçecek herhalde

Ben oğlum uyudukça ev işlerini hallediyorum. Şimdi uyumak üzere, yataklar vs toplandı şu ana kadar. Dünya çamaşır var katlanıp yerleşecek. Oğlumun çamaşırlarını atacağım makineye. Ev süpürülecek, tuvalet banyo çamaşır suyu ile yıkanacak.( günlük olarak yıkarım.) Benim avantajım evim çok büyük değil. Ütüyü gece yatmadan önce günlük olarak yapıyorum. Yardımcı hiç almadım evime. Hamilelikte bile hem çalışıp, hem kendim yapıyordum. En mantıklı çözüm evdeki eşyaları minimalize etmek sanırım. Belki yardımcı almakta çözüm olur size.

şahsen hafta içi, süpürge wc banyo lavabo yıkama ekstra işleri yapmıyorum.
Bütün gün çocuk da dahil evde değiliz ve kullanmıyoruz.
Çay kahve kek veya çocukla oynama vs.
Cuma akşamından başlıyorum. Haftasonu zaten esktra dışarı işleri çıkıyor.
Bir şekilde ilerliyoruz.
Bence çocuğunuzla vakit geçirin, bu yaşlara bir daha gelmeyecek ve çabuk büyüyorl
ar

Çalışıyor musun acaba? Çalışan anneler zaten hiçbir şeyi tam yapamıyor. Çalışmasan bile iki çocukla her şeye yetişmen gene mümkün değil. :) Boşuna kendini yetersiz hissetme..
Ben çalışıyorum, çalışmaya başladıktan sonra düzeni oturtmam daha kolay oldu, çünkü bakıcı günlük oğlumun oynadığı yerleri temizliyor, haftada bir de evi süpürüyor komple. Ben de akşamları vakit buldukça süpürüp topluyorum. Eğer mutfağa da düzenli girersem, makineyi zamanında çalıştırırsam dağılmıyor. Bazen de misal suyun kaynamasını bekliyorsam, o kaynayana kadar dolap kapaklarını duru suyla alıveriyorum. Öyle olunca toplu ve temiz kalabiliyor. :) buradaki hanımlardan öğrendiğim kadarıyla da tuvaleti kullandıktan sonra çamaşır suyu döküp fırçalıyorum, ayrı zaman ayırmama gerek kalmıyor.

Güleriz ağlanacak halimize Koca bir kutu nemlendirici kremi eline yüzüne saçlarına kanepeye kıyafetlerine sürmüş bi kızım var şu an kendinden temizledim ama yeri hala duruyor mevsim değişiyor ya bizim kanepenin cildi kurudu neme ihtiyacı vardı zahir

ilahi Badem Cicegi
çok güldüm kesin benim evimde o seviyeye gelecek

Ay bende az önce aynı konudan sinir krizi geciriyordum iki çocuk oyuncak ve çamaşır hiç bitmiyor ve suan Oyuncakları atma kararıaldım yetişmek mümkün değil allah kolaylık versin daha fazla çocuğu olana

Kimse yetişemiyor yetişen Cindir peridir
Ben sürekli düzenli iş yapmam birikiyor o yüzden
Şimdi benim evi de bir şeyler götürüyor ben de burda yorum yazıyorum

Ben de varım..ikiz bebek bir abi..3 çocuk

Ben erken kalkıyorum çocuklar kalkmadan Tuvaleti banyoyu yıkıyorum tozları alıyorum. Kahvaltı hazırlıyorum. Eşimle oğlum gidince. Biraz bebeklerle oynuyorum Tabii artık çocuk sayılırlar 2 yaşındalar Ondan sonra yatakları topluyorum onlar oynarken evi süpürüyorum. Onların uyku saatine kadar yine oyun oynuyoruz. Onlar Uyuyunca da yemek yapıyorum. Tabii her zaman yetişmiyor.

Bu arada oyuncakları kutular halinde bir kutu oyuncak açılabiliyor sadece.kitaplarını boya kalemlerini istedikleri gibi kullanıyorlar Tabii ortalık bayağı karışıyor yani.. topladığım gibi durmuyor. Bu döngüde böyle sürüp gidiyor.

Bir ay sonra işe başlayacağım o zaman Halim nice olur acep: (???

Hamilelikden öturu aksamları 22.00 da sızıp kalıyorm.
Sabah baktım derzler almıs basını gidiyor
Vurdum camasır suyunu cıktım evden Aksam fırcalayacağım,
Umarım fayanslar patlamaz
ocuksuz halim böyleyse,cocuklu halımle en sonunda yakarız evı herhalde:)
Yalnızz değilsinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…