- Konu Sahibi sekerpare39
-
Canım benim allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Inşallah :) ben kan ilacı kullanıyorum zaten çok kansız değilim ama yine biraz eksiklik olunca takviye almak durumunda kaldım. Sürekli Aç hissediyorum kendimi özellikle çikolata tatlı falan çok yiyorum kilo almaktan korkuyorum
keşke ben de hamile olsam da tek sorun doymamam olsa..neyse size şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim...
ciddi misin aslında bende tam bunu düşünüyodum benim de psikolojik sorunlarım var ama bana dr um antidepresan alırsan hamile kalamazsan dediği için kullanmıyorum cok şaşırdım su an bundan kaynaklı mı diyeTuz karabiber evlat sahibi olamanin ne demek oldugunu inan ki cok iyi bilirim ilk kizimi 7 sene sonra kucagima aldim.ne testler yaptim hep negatif i gordum ne esimde nede bende sorun vardi ama olmadi sonra dr teshis koydu benim agir depresyonum vardi psikiyatriye gittim antidepresan verdi dr o ay hamile kaldim sonraki butun hamileliklerimde antidepresanla oldu.ama en onemlisi rabbimin veresi ozamanmis.dilerim seninde kucagin bos kalmaz o cift cizgi en kisa zamanda gelir basina hayirlisiyla.
ciddi misin aslında bende tam bunu düşünüyodum benim de psikolojik sorunlarım var ama bana dr um antidepresan alırsan hamile kalamazsan dediği için kullanmıyorum cok şaşırdım su an bundan kaynaklı mı diye
Canım benim allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Inşallah :) ben kan ilacı kullanıyorum zaten çok kansız değilim ama yine biraz eksiklik olunca takviye almak durumunda kaldım. Sürekli Aç hissediyorum kendimi özellikle çikolata tatlı falan çok yiyorum kilo almaktan korkuyorum
Evet bitanem antidepresanla kaldim hep gecen esimle kontrole gittigimde anlattim dr um dedi ki evet boyle bisey var stres butun hormonlarini baskiliyor ve. Olmuyor ilac la normal e donuyorsun hatta bunu dogur bak ilac kullanma valla yine kalirsin diye espri bile yapti bence dene derim kizim a ilaci kullanmaya basladim 9 gun sonra kalmisim sonra da kaldim dustu sonra yine yine derken bu 6.sanirim artik sayamadim:)insallah bu kizim da gelir saglikla hayirla.denemekten hic bir zarar gelmez.hemde psikolojin rahatlar.psikiyatristimin dedigi gibi bedenin gibi ruhunda hastalanir ve buda herseyi etkiler.
yok canim biri kizimi aniden kaldirinca dustu ikisi kimyasal gebelikti.ilk gebeligim zaten dis gebelik olmustu ilk evlendigimde.yillar sonra antidepresanla kaldim sonrasi da geldi iste:)acaba antidepresan aldığın içinmi düşdü canım
22 haftalık canım Ayy benim de göğüsümün altinda bi ağrı var şu anda nefes alırken kaburgalarm batıyo sanki nedendir acaba? Akşam üstü aralıklı aralıklı 2 tabak kısır yedim sanki erimemis gibi midem kalkıyo nden olabilir acaba? Korkmaya başladim
Senin ilacın ismi neydi canım bende de var bi ilaç doktorumun verdiği kullansam mi acaba surup da içemem zorla yutarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?