Yetisin! Hamileyim ve doymuyorum

Bende de var aynı ilaçta canım hatim ii geldi Birde artık tek yastıkla yatamiyorm çift yastıkla ancak Uyuyabildim

Ewet canim maalesef yanma boyle bisey.ben bide cok ciddi mide rahatsizligim oldugunu ogrendigimden 1 ay sonra hamile kaldim mecbur ilaclarimi biraktim.bende cift yastikla yatiyorum yoksa uyumak mumkun degil.kuzular bi dogsun hepsi gecicek insallah.

Yeterki sağlıklı olsun ya allahın izniyle kucağıma alayım bütün sıkıntılar zevk Bana :) senin 23 haftalık miydi canım cinsiyeti ne?

21 haftalik olcam nasipse canim.bir kizim var 4 yasinda buda kiz:)harika bisey iki kiz annesi olucam nasip olursa.acayip heyecanliyim.seninkinin cinsiyeti ne?

Allah bagislasin :) hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin Inşallah :) benim de doğmasını hasretle beklediğim bi kızım var ilk yavrum nasipse :)

gebelık sekerı olmasın sakın?
benımde canım cok tatlı cekıyodu 5.aydan sonra neredeyse hergun spangule cıkolata yıyodum
gebelık sekerı sınırda cıkmıstı

Allah bagislasin :) hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin Inşallah :) benim de doğmasını hasretle beklediğim bi kızım var ilk yavrum nasipse :)

Rabbim saglikla sihatle hayirla kucagina almayi nasip etsin.annelik bi kadinin basina gelebilecek en guzel duygu ammmaaa heleki kiz annesi olmak bana gore kesinlikle ayricalik:)benim kizim bildigin taze kocakari bi kavga ediyoruz:)of anne offff diyor bana.tek ariza beni kumasi olarak goruyor:)babaya asik canim askim babam diye bi sariliyor bana yer yok:))))insallah sende o gunleri gorucen sen biticen kizin baslicak esinin aski olarak.....

27yasemin Araştırıcam canım bu şeker olayını tavsiyen için çok tsk ederim. Nazlıedam en Büyük hayalim o benden sonra tek kıskanmayacaim kız kendi kızımız bende öyleydim ölüyordum babam diye şimdi onları kendi kızımı ve eşimi düşünüyorum keyifle izlerim daha şimdiden eşim ona aşık oldu bile benden önce onunla konuşuyo o konuştukça bebeğim de onun sesine tepki veriyo hareket ediyo hasretle bekliyoruz allahım nasip etsin bize onu Hayırlısıyla kucağımıza almayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…