- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Alisirsin. gece uykunu bölen bir sey var mi ? Varsa ondan da uykunu alamıyor olabilirsin. Kalitesiz uyku dinlendirmez insanı.
İlk işe başladığım zaman geldi aklıma da gülümsedim şimdi.Atamam yapılınca ordaki bir tanıdıkta kalmıştım evimi ayarlayana kadar bu da bir hafta sürmüştü.Akşam on olunca ev sahipleri yatsada uyusam dinlensem diye dua ederdim öyle yorgun hissederdim ki kendini.Zamanla alısip normale dönmüştüm bence geçici bir durum bünye alisana kadar dayanmak lazım.
Kahvaltini aksamdan ayarlasan? Wasa, domates, salatalik, peynir. Veya aksamdan tost, yumurtani da aksamdan haslayabilirsin. İster saklama kabinda is yerine gotur orda yap, ister evde yap. Boylece kahvalti icin zamandan tasarruf edersin. Buarada sut+ musli, sut/yogurt + chia tohumu da tavsiye ederim.
Gunluk tam 8 saat uyumaya çalismani oneririm. 23.30-07.30 gibi ya da hazirlanabilirim dersen 00.00- 08.00 gibi
canim cunku sabah esim cok.erken cikiyor, sabah çay keyfine firsat olmuyor =) o yuzden sut iciyoruz. Aksamlari çay keyfi yapabiliyoruzilk zamanlar zor ama unutulmaz oluyor değil mi : )
nickine bayıldım çünkü çaya bayılırım
ama sen çaysever biri olarak çaysever biirne neden kahvaltıda süt öneriyosun ki çaysız kahvaltı olmaz bence sütü içince geri uyurum ben :)))
canim cunku sabah esim cok.erken cikiyor, sabah çay keyfine firsat olmuyor =) o yuzden sut iciyoruz. Aksamlari çay keyfi yapabiliyoruz
Bir de ben demir ilacı kullanıyorum. Doktora kalsa hiç çay içirmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?