- 28 Ağustos 2012
- 173
- 221
- 103
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bahar yorgunluğundan yeminlen bende kalkmak istemiyorum yataktan. Saat 8:30 benimde mesai saatim ama ben 9:00 dan önce iş yerimde olamıyorum.. Evim ile işimin arası da taş çatlasın 100 metre.. Yalnız değilsinizzzzzzz3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/
size sorum çalışanların uyku düzeni nasıl oluyor
ek olarak çalışmaya başlamadan önce de çok uyuyan biri değildim aslında 9 gibi kalkıyordum genelde
Hayırlı olsun işin
Çalışma hayatına başladığımda bedenimin alışması iki ay kadar sürmüştü o iki ay sürüngen gibiydim sonra alıştım. Psikolojik olarak alışmam ise bir seneye yakın sürdü bir sene mızmızlandım sonra o da geçti. Çalışmak güzel şey okulda da yoruluyordum ama karşılığında para vermiyorlardı
Biyolojik saatin 9 olduğu için şu anda bu düzene alışamadığın için öyle hissediyosun bence.. Bikaç aya kadar kalktığın saate bünyen alışır.. Ben en erken 1-2 de uyuyup 8,30 da kalkıyorum gayet de uykumu alıyorum.. Yetişkin bi insana 6-7 saat uyku yeterli bi uyku.. alışırsın :)3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/
ek olarak çalışmaya başlamadan önce de çok uyuyan biri değildim aslında 9 gibi kalkıyordum genelde
Canimm bendede var o sorun 4 aydir calisiyorum ama vucut alisiyor bi zamandan sonra.3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/
3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/
3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/
çalışan kadının uyku düzeni olmaz. hele anne ise 7/24 yaşamaya mahkumdurlar
14 yıldır çalışıyorum3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/
bahar yorgunlugu :)3 haftadır çalışıyorum sadece, evim iş yerimin dibi mesai 8.30 da başlıyor ama ben hiç uykumu almış olmuyorum ya da kahvaltı yapmaya yetişemiyorum tüm gün uykulu dolaşıyorum geç de yatmıyorum 23.30 24 gibi yatıyorum. Daha erken yatsam da başka şeyler için hiç zaman kalmıyor . Bu başlangıç olduğu için mi böyle yoksa hep böyle mi oluyor. Artık hep uykuya hasret mi kalicim yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?