Benim Ygs değil Lys daha iyi edebiyattan 56 soruda hep 51 net sene başından beri bi 46 netim oldu bi ara onun dışında hep 51 ve üstü.. Temel matematik 20-25 arası bir net oluyor.. Sosyalim çok iyi çoğu zaman full çıkarıyorum.. Bazen coğrafyadan yanlışım çıkıyor o haritalı soruları dünya haritası verip 1,2,3,4,5 falan verip bilgi soruları sorulduğunda o sorularım yanlış çıkabiliyor. Fendende fizik optik hariç yapamıyorum. Kimya yapıyorum birazcık az bir şeyde biyoloji.. Ama Lys daha iyi bende o yüzden.. Ygs geo çok yapamıyorum ama lys geo hep 19-20 net. Matematiğimde henüz türev ve integrali tam görmedik diye karmaşık sayı ve diziyide unuttuğum için trigonometride daha görmedik 50 soruda 34-35 net oluyor.. YGS tam bir kabus ama LYS aydınlık bir hayırlısıyla atlatsaydım YGS'yi. Okuldada durumum iyi 65 ten aşağı puan beklemiyorum. Aslında çok çalışmıyorum :) Hatta hiç çalışmıyorum derste ne dinlersem o. Biraz asılsam matematiği 42-43 lere kadar yükseltirim.. Ama gözüm o kadar yükseklerde değil.. Umarım hepimiz kazanırız.